Koks yra paslaugų mokestis už banke paimtus grynuosius pinigus?

Grįžti į straipsnį

zita

zita portretas
UK bankai klientui net ismoka 50 svaru uz naujos saskaitos atidaryma.

Paulius

Paulius portretas
ankai bei banku paslaugas yra legalizuotas zmoniu turto grobstimas. Net atlyginima darbdavys privalo pervesti i banko saskaita. O bankas yra privatus interesantas, ne valstybe. Tai matome valstybes bei asmeninio kapitalo susitarima (pries mus).

Anonimas

Anonimas portretas
Visoje Eurokolchozo teritorijoje tiktai ubagiskoje vagiu lietuvoje yra atvirai pagal istatyma APVAGIAMI lietuvos zmones. Supisti seimo ziurkes, prezidentura, vagiu vyriausybe, KODEL VAGIAT is DIDZIAUSIU UBAGU Eurokolchoze?

Aha

Aha portretas
Bankomatai irgi kainuoja, plius bankomatas vienu "pristojimu" tik tam tikrą ribotą sumą teišduoda. Reikia ne bankomatais naudotis, o reikalauti įstatymo, nurodančio, kad darbdavys privalo išmokėti atlyginimą taip, kaip pasirenka darbuotojai - norintiems grynais, o norintiems pervedimu. Tik tada bankai gal ir susimąstytų. O kol žmonės į bankus suvaromi per prievartą, tol bankai gali išsidirbinėt kiek tik jiems patinka. Bet kas tau leis tokį įstatymą! Atvirkščiai, kuo toliau, tuo labiau siekiama apriboti grynuosius. Va kai grynųjų visai nebeliks, tada tai pamatysim, kad bankai dar ne tokius "įkainius" užsirėks.

Bankas yra bankas

Bankas yra bankas portretas
Naudokite bankomatą ir gavę algą išsiimkite viską, neužtenka kad užsidirba iš mūsų pinigų tai dar gerai apvagia.

justas

justas portretas
Vagys prakeikti , niekur taip nera, zino ,kad liaudis langu nedauzys ir melze

Aris

Aris portretas
Bankas superka valiutą pigiau,o parduoda brangiau. Viskas kaip ir logiška. Bet kokio velnio tada dar imamas mokestis už valiutos keitimą jeigu jie jau ir taip gauna pelną iš šios spekuliacijos?

Jonas

Jonas portretas
Kodėl puolat Vasiliauską? Žmogus nežino ką reikia daryti ir nieko nedaro. Kur Lietuvos vyriausybės galvos, nesuprantančios, kad užsienio bankų veiklą reikia apriboti. Seimas turi ir finansų komandą, bet jai bakai nerūpi. O jeigu bankams leidžiama lupikauti, tai ko laukti. Kol gali tai ir naudojasi tokia galimybe. Net tokioje valstybėje, kaip Turkija, nereikia mokėti nei už sąskaitos atidarymą, nei pinigų įnešimą į banką ar jų išėmimą (išgryninimą). O terminuoti indeliai gauna procentus nuo 6% iki 13%. Manau, kad Lietuvoje to niekada nebus kol ją valdys žmonės nesirūpinantys VISŲ gyventojų gerove.

vycka

vycka portretas
nu jei is milijono zmoniu per menesi paimi 3eur tai gaunas 3 milijonai

Trys geriausi kiekvieno lietuvio draugai

Trys geriausi kiekvieno lietuvio draugai portretas
bankas, vaistinė ir stomatologas

888

888 portretas
Nueinu y svedbqnky pasiimt savo pinigu, didesny kieky , tai nuomanes dar paima apie 3€ . Vagys , ne kitaip !! As pasiimu savo pinigus ir dar ubagams turiu uz tai susimoket :-((( Amerikoje tokiu mokesciu ne kvapo

JAV

JAV portretas
Amerikoje nera jokiu issryninimo mekesciu, gtynuju inesimo i banka mokesciu, saskaitos aptarnavimo mokescio. Vasiliauskai sakyk kodel?

Nul'ė

Nul'ė portretas
Už pinigų įnešimą irgi reikia sumokėti :) Nors bankas naudoja šias lėšas, kredituodamas privačius asmenis ir verslą ir imdamas ne mažas palūkanas. Keista, kad Lietuvos bankas, turėdamas kontroliuoti, nemato, už kokias kurioziškas operacijas bankai ima mokesčius. Juk bankų gobšumą galima pristabdyti.

Algys

Algys portretas
Tai ka vasiliauskas veikia? Lietuvos banko vadovu tam grybauskaite ir paskyre,kad priziuretu komercinius bankus,kad kainas pareguliuotu,o tas teslagalvis tik savo lasinius augina! Vuon padla,nuo lovio!!

Sanciu,Kibiras,,

Sanciu,Kibiras,, portretas
Apie ka kalbama-skandinavai ka nori,ta ir daro Lietuvoje,o LT bankas-isvis parodija,ka jis gero padaro Lietuvai-800 darbuotoju su nerealiom algom

besmegenis

besmegenis portretas
JAV naudojuosi bank of America-nera jokiu mokesciu,dar men.pabaigoje prisideda 3-5%

Bankai šokdina klientus

Bankai šokdina klientus portretas
Vienas verslininkas su savo žmonėmis dirbantis kitoje valstybėje ir gaunantis iš tos valstybės pajamas pasakojo, kad iš šio banko gavo įdomių klausimų: iš jūsų sąskaitos (nuo... iki... ) paimtus grynuosius pinigus. Prašytume Jūsų įvardinti: • kur ir kokiems tikslams šios lėšos buvo panaudotos; • kokiais dokumentais galėtumėte pagrįsti šių lėšų panaudojimą ir ar galėtumėte juos mums pateikti. Šių duomenų prašome, nes bankai yra įpareigoti laikytis teisės aktų bei principo „Pažink savo klientą“. Įgyvendindami šį principą bankai privalo rinkti ir atnaujinti tam tikrą informaciją apie savo klientus. Va ir mokėk darbininkams už atliktą darbą grynais pinigais!!! Pasirodo swedbankas net išmokėjimus reguliuoja, o nuotaikai pablogėjus, gali net uždrausti mokėti grynais. Ar ne per daug sau leidžia?

dr. Jonas Ramanauskas joramlt@yahoo.com

dr. Jonas Ramanauskas joramlt@yahoo.com portretas
VAGYS.

Svarbu,

Svarbu, portretas
kad vasiliauskas sparciai lasinius ant saves augina, keule atsipenejusi ...

SAULUTE

SAULUTE portretas
VAGILIAVIMAS VIDURY BALTOS DIENOS,PRISIDENGUS LYG SKIECIU ISTATYMU,KITAIP CIA NIEKO NEGALIMA PASAKYT ///

Skandinavu bankai plesikai

Skandinavu bankai plesikai portretas
Niekur pasaulyje nera taip kaip lietuvoje bankai naudojasi zmoniu pinigais o zmones uz tai dar ir sumoka vietoj to kad sumoketu bankai cia tas pats kai kad as nesioju jusu kelnes o jus man dar mokate uz tai nes as jas saugau kad nieks nepavogtu durniu laivas kazkoks o gal lietuviai tikrai gojai

to Imantas

to Imantas portretas
Pats radai ka palyginti Kur valstybe,o kur durniu laivas

Imantas

Imantas portretas
Ar grynieji nepopuliaru ar eilinis budas apiplesti zmones? Kodel pvz Jungtinej karalystej nera nei mokescio uz turima saskaita nei uz pinigu isgryninima?

Galerijos

Daugiau straipsnių