A. Kondrusevičius: „Linavoje“ nėra vienybės, todėl traukiuosi

  • Teksto dydis:

Vežėjų asociacijos „Linava“ prezidentas Algimantas Kondrusevičius traukiasi iš pareigų ir teigia, kad tai daro, nes organizacijoje nėra vienybės. Pasak jo, vežėjai galės išsirinkti naują lyderį, kuris juos vienys, o pats į postą nebenori būti perrinktu.

„Turim pakankamai rimtą situaciją mūsų sektoriuje, segmente. Šis laikas labai nedėkingas kelių transportininkams, srautai krenta ir reikalingi sprendimai. Deja, tie sprendimai ne visada teisingi, ne visada priimami tokie, kokie turi būti. Nėra bendros nuomonės. (...) Nėra prezidiume vienybės, priešprieša, manau, tai kenkia vežėjams. Jeigu nesigauna dirbti kartu, matyt, turiu palikti postą ir siūlau išrinkti vežėjams kitą prezidentą“, - BNS sakė A.Kondrusevičius.

Jis teigė, kad dar kartą prezidentu tapti nesiekia. Anot jo, jei reikės jo patarimų, bus galima kreiptis.

„Aš niekur nedingstu, lieku vežėju, jeigu mano patirtis, įgūdžiai, gebėjimai bus reikalingi, tai visada būsiu pasiekiamas, bet prezidentu tikrai nebebūsiu. Sakyčiau, ne mano tikslas yra išlikti poste, jame esu pakankamai ilgai, net ilgiau negu norėtųsi“, - tikino „Linavos“ vadovas.

Jis laikinuoju asociacijos vadovu tapo 2001 metais, o išrinktas prezidentu - 2002 metais.

A.Kondrusevičius asociacijos prezidentu nustos dirbti artimiausiame „Linavos“ kongrese gegužės 15 dieną.

Anot „Linavos“ pranešimo, praėjusią savaitę asociacijos prezidiumo posėdyje po Revizijos komisijos pareiškimo prezidiumo nariai nutarė teikti pareiškimus Generalinei prokuratūrai, Specialiųjų tyrimų tarnybai ir Vidaus reikalų ministrui dėl galimai neteisėtų A.Kondrusevičiaus ir buvusio generalinio sekretoriaus Ričardo Malkaus veiksmų. A.Kondrusevičius tai įvertino kaip asmeninį puolimą.

Šią savaitę Generalinė prokuratūra pranešė apie tai, kad pareiškimai priimti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
matau pirm1q garbingą žmogų lietuvoje
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių