Kur pigiau – turguje ar parduotuvėje?

  • Teksto dydis:

Artėjant šventėms daugelis bent kiek nori sutaupyti, ypač kai tenka pirkti kur kas daugiau nei kitu metų laikotarpiu: maisto produktų kalėdiniu laikotarpiu nuperkama 30–40 proc. daugiau, o žaislų pardavimai išauga net 3,5 kartų.

DNB banko vyriausioji ekonomistė Baltijos šalims Jekaterina Rojaka mano, kad turgavietėse geriausia apsipirkinėti nebent sezono metu.

„Lietuviai – vieni stropiausių akcijų ir nuolaidų medžiotojų Europoje. Tai matome daugelyje apklausų. Tačiau turgavietėse teisingai derėtis nemokame, tad galbūt patogiau apsipirkinėti prekybos centruose, kur akcijų daugiau“, – mano J. Rojaka.

Plačiau – įraše.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Manyčiau

Manyčiau portretas
kad parduotuvėje. Dar šiam bei tam būna akcijos. O turguje iš vis bijau pirkti, bent maisto produktus. Nežinia kokia kokybė, sušlapę ir vėl išdžiuvę( kava, konditerija ir kt.fasuoti produktai). Mėsa is vis bjauri, o dešros nežinia kokio velnio prigrūstos ir kokios higienos laikytąsi. Ir aplamai ko norėsi to ir gausi, nes vienas ir tas pats produktas, tik įvardijama pagal norus.

Algis

Algis portretas
Dabar nuejes i turgu nepasideresi ,sako ,kad ne jis savininkas ir kalba baigta ,o daznai buna ,kad turguje darzoves buna brangesnes.

kelias

kelias portretas
visur kainos kosmines o va pas lenkus tinkamos tai broliukai i lenkija
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių