Laivas iš Airijos su atliekomis neatplauks į Lietuvą

  • Teksto dydis:

Laivas su komunalinių atliekų apdorojimo liekanomis iš Airijos į Lietuvą neišplauks. Aplinkos apsaugos agentūra panaikino Panevėžio bendrovei išduotą leidimą įvežti šias atliekas į Lietuvą. 

Siekdamas užtikrinti, kad Lietuvoje krovinys nebūtų iškrautas, Klaipėdos regiono aplinkos apsaugos departamentas sustiprino uosto kontrolę. Leidimas panaikintas paaiškėjus, kad pažeistos numatytos sąlygos.

Nustatyta, kad  rugpjūčio pabaigoje šios bendrovės į Lietuvą iš Airijos atplukdytos atliekos buvo nukreiptos ne rūšiuoti, o sudeginti. Tuo metu Lietuvos įstatymai draudžia įvežti į šalį atliekas iš kitų valstybių deginimui. Klaipėdos aplinkosaugininkai kreipėsi į prokurorus ir paprašė pradėti ikiteisminį tyrimą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

atkatas

atkatas portretas
reiskia, tuoj pasirodys laivu karavanai su siukslemis deginimui...tapom amerikos karine baze,dabar europos savartynu,negru surinkimo centru...

to Skant

to Skant portretas
nuo tavęs ir tų ale visuomenininkų su putputputeikiu nieko nepriklauso. Būk ramus.

Skant,

Skant, portretas
pirmoji, bandomoji kregždutė.Teisūs buvo visuomenininkai kovoje prieš tuos šiukšlių degintojus.O kur jie dabar?Kodėl negirdėt?Nenustebčiau jeigu jau ,,neutralizuoti" kap ir N.Puteikis:DD)-,,jei ne šiandien tai rytoj"atsiras vėl tokiu laiviuku tik jau ,,nieks nežinos šitos tiesos"
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių