Lietuva – prasčiausia visoje ES pagal pastangas mažinti turtinę nelygybę

  • Teksto dydis:

Lietuva yra prasčiausia visoje Europos Sąjungoje pagal pastangas sumažinti turtinę nelygybę, rodo labdaros organizacijų konfederacijos „Oxfam“ ir finansų organizacijos „Development Finance International“ atliktas tyrimas. Apie tai penktadienį paskelbė dienraštis „Lietuvos žinios“.

Šiame tyrime Lietuva užėmė 83 vietą iš 152 tirtų valstybių. Estija šiame sąraše atsidūrė 38 vietoje, Latvija - 46 vietoje, o Lenkija - 35 vietoje.

Geriausiai pasaulyje su turtine nelygybe kovoja Švedija, Belgija, Danija, Norvegija ir Vokietija, prasčiausiai - Panama, Albanija, Mianmaras, Bahreinas ir Nigerija.

Sąrašas sudarytas atsižvelgiant į šalių išlaidas švietimui, sveikatos ir socialinei apsaugai, mokesčius ir darbo rinkos politiką.


Šiame straipsnyje: LietuvaESturtinė nelygybė

NAUJAUSI KOMENTARAI

save

save portretas
save gerbentys 51 proc gyventoju neatejo i rinkimus dalis ateje sugadino biletenius kuriu procentas slapemas likusieji issirinko valdanciuosius ir dabar rekia kad jie tarnauja verslui tai kituose rinkimuose verslas tegul ir isirenka parlamenta tada matysim kurie kuriam verslui dirba jei nezinai ka rinkt tai nerink nieko nes lietuvoje saziningi i valdzia nedaeina ju tiesiog neprileidzia jei koks gudresnis uz virsininkus atsiranda virsinimkas ji atleidzia kad nepasirodyt jog jis nepajegus dirbti sita darba o valdzios isilavinimo lygi visi puikiai zino

Patriotas

Patriotas portretas
Kol musu semūnai laižys užpakalį verslui pagerėjimo nesulauksime Pakeltu minimumą nuo 500e ir pensijas nuo 400e ir automatiškai pusė problemų išsispręstu.

Anonimui

Anonimui portretas
Lietuvą valdo ne neaiškios komuniagos o buvę TSRS saugumiečiai. Todėl ir gyvename pagal Stalino instrukcijas.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių