Lietuviai nori didesnių algų

Tik apie 1,5 procento darbo ieškančių Lietuvos gyventojų tenkintųsi mažesniu nei maždaug 290 eurų, tai yra 1000 litų atlyginimu, rodo apklausa. Beveik 40 procentų darbuotojų taikosi į ne mažesnį kaip 725 eurų, tai yra 2,5 tūkstančio litų atlyginimą.

Specialistų paieškos portalo cvmarket.lt atlikta apklausa rodo, kad tik apie pusantro procento darbo ieškančių Lietuvos gyventojų tenkintųsi mažesniu nei maždaug 290 eurų, tai yra 1000 litų atlyginimu. Prieš 8 metus toks atlyginimas tenkino apie 16 procentų darbuotojų.

Tačiau kaip ir anksčiau, taip ir dabar, kas penktas sutinka dirbti už atlyginimą, siekiantį nuo 435 iki 580 eurų, tai yra nuo pusantro iki dviejų tūstančių litų. Tuo metu beveik 40 procentų darbo ieškančių gyventojų taikosi į ne mažesnį kaip 725 eurų, tai yra 2,5 tūkstančio litų atlyginimą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Darbo liaudis turi gauti dideni darbo uzmokesti

Darbo liaudis turi gauti dideni darbo uzmokesti portretas
o va tiem, kurie gauna uz minimuma daugiau kaip 3 kartus daugiau,- jiems va reikia sumazinit. Kada Lietuvos valstybeje ismos dalintis paprasciausia dalintis. O beje kur europos sajungos sazine,- kitose sajungos salyse atlyginimai didesni. O raso spaudoje, kad Lietuva kaip ir pirmauja Europos sajungoje, tai kode darbo uzmokesti maziausias

Vladimir

Vladimir portretas
MES ESAME ES ŠALYS O NUO 2001 METU MES- LIETUVOS RESPUBLIKOS VYRIAUSYBE DAR IR RATIFIKAVOME EUROPOS SOCIALINE CHARTIJA, KURIA TURBUT DAUGELIS NETGI NEMATETE IR DAR KO BLOGIAUSIA -NESKAITETE. PASIŽIUREKITE TĄ CHARTIJA IR DAUG KĄ SUPRASITE -SU PAGARBA VLADIMIR MOSKVIČIOV IŠ KAUNO.

jei

jei portretas
jau esame Europoje, tai ir atlyginimai turi buti europiniai !!!!!!
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių