Lietuvoje alkoholis darbuojasi dvigubai: kada ir kodėl kritom į duobę?

Grįžti į straipsnį

Wika

Wika portretas
man labai patinka, kad renginiuose ir gatvėse matau mažiau girtų snukių

R

R portretas
Daznas cia komentaves nesuprato apie ka kalba. Pvz, mano mama nevartojo alkoholio absoliuciai, nes po mano gimimo perpyle krauja su hepatitu c. Ji gyveno sveika guvenima, bet mire su diagnoze - kepenu ciroze. Priminkit man, kas nagrineja, nuo ko tai mirusiajam kilo? Simta procentu garantuoju, kad tai buvo priskirta alkoholio padariniu sukeltai mirciai. Niekam istorijos ir mediku klaidos neidomios. Idomi statistika, kuri kels buvusiu alkasu reitingus.

Biržietis

Biržietis portretas
Veryga molodiec dėl vieno: bando išgyvendinti alkoholizmą. Tik daro viską draudimais, dažnai daug ko neapgalvoja. Pirma padaro, paskui pagalvoja, taiso.

Julija

Julija portretas
Daug kas mano, jog padidėjęs alkoholizmas yra staigus dabartinis reiškinys. Ir nesupranta, kad priklausomybė negimsta staiga. Tarpukaryje mažai kas gėrė. Alkoholizmas, vagystės paplito sovietmečiu, pokario laikais. Tada gėrė mūsų seneliai kolchozuose iš nevilties, iš baimės. Gėrė jų vaikai Sovietų armijoje, grįžę į namu su tėvai, darbe fabrikuose, kolūkiuose. dabar geria jų vaikaičiai. Tėvai geria prie stalo , o vaikams gimtadienio metu paruošia staliuką su „vaikišku šampanu". Pratina. ANKSČIAU ŽYDĖJO GĖLYTĖS, O DABAR KRENTA SĖKLYTĖS !

Lena

Lena portretas
Ko mazau bus issimokslinanciu tuo daugau bus geranciu

na , aiskiai mato visi ,kad po kiekvieno

na , aiskiai  mato  visi  ,kad po kiekvieno portretas
alchogolio kainu padidinimo visuomet , 100% isaugdavo surogatinio alchogolio gamyba , spirituoto bambalinio alaus prekyba , narkomanu mirtys ir nauju narkotiniu medziagu prekyba , ,,,,,lengvu,,,,narkotiku legalizavimo reklama ....niekas net neziuredavo y luztancias lentynas parduotuvese nuo daug maz ne tokio nuodingo alchogolio visi apakdavo ir aptuise vaiksciodavo vien pazvelge y ju kainas .... gal reiketu ne kainas didint iki idiotizmo -o alchogolio gerimo tauriu gerymu kulturos mokyti reiketu ..antra vertus kokia cia gali but kultura kad nei darbo nei algu ....is pasalpu didziai kulturingas nepasidarysi ,net jei ir abstinentu absoliuciu busi...

jo

jo portretas
Alu tai tikrai pampia vietoj vandens ar pieno ir daugelis neskaito kai alkoholini gerima nes jau iprate atsigert o geralas jau darosi per brangu nebent po algu ar baliuke kas gere tas gera nebent sviekata suslubuoja. Reikia dabar ziuret narkomanija kad paskui nepirmautume pagal vartojima .

Galerijos

Daugiau straipsnių