Mažeikiuose iškils 13 mln. eurų vertės sporto arena

Grįžti į straipsnį

Audrius

Audrius portretas
Tai kur ta arena?

Aurelijus K.

Aurelijus K. portretas
Dar poras momentų. Iš aprašymo neaiškus SPA zonos dydis-pirčių kiekis ir t.t Radviliškio baseino atveju ši zona buvo ''įkišta'' vidury darbų skelbiant papildomą konkursą,o juk būtent tokios paslaugas generuoja pastovius klientų srautus. Tauragėje pastačius mažytį 2 takelių baseiną belieka griaužtis nagus ir aiškinti kad taikėsi į vaikų auditoriją. Panašūs atvejai su Širvintomis ir dar keliais miestais. Žiūrėti plačiau,tartis su jau pastačius miestų atstovais,atsižvelgti į miesto dydį(Anykščiai didesni už M.?),klausti specialistų-juk nekainuoja? Ar sutaupyti(o gal nebūtinai) ir 20-30 metų gailėtis? Pavyzdžių pilna aplink(pvz.kiek atvažiuotų klientų iš Latvijos,kaip Pasvalyje?) kaip įmanoma apgalvoti,pastatyti daugiau ir neapsigauti su išlaikymu. Kiek brangiau išlaikyti 4 o ne 6 takelių baseiną? O.... gal net 8 takelius? Būkit didesni nei numenkite save,išvengiant giganto manijos pagundų.

Aurelijus K.

Aurelijus K. portretas
Pritariu p.Kūjui,mažiausiai 6 takeliai reikalingi. Kadangi mano koment.2020metų,per šį laikotarpį Lietuvoje buvo pastatyta ar bandoma statyti keli baseinai ir matomos klaidos. Pagrindinės-neapgalvoti lankytojų srautai,tikslinės auditorijos(vaikai),ar naudosis tik programai,skirtai apmokyti vaikus plaukimo įgūdžiams,ar tik pagrindiniai lankytojai senjorai. Toliau. Ar pakankamas dėmesys skiriamas SPA zonai ir aptarnavimui-kavinė,sporto ir aerobikos salei-t.y. didinami klientų srautai ir automatiškai atsiperka objekto išlaikymas. Kiek 2 ar net 4 papildomų takelių išlaidos bendroje sąmatoje ir aišku išlaikyme. Kiek stebiu panašius konkursus ir diskusijas,bei kritiką jau pastatytuose objektuose,beveik nesutikau argumentų jog buvo pastatyti per dideli(išlaikymo prasme),per didelės SPA zonos,ar per daug takelių. Žinant Mažeikių dydį-4 takeliai akivaizdu kad per mažai. Ateityje dar lb senstant visuomenei ir vis daugiau dėmesio skiriant sveikatingumui poreikis akivaizdu tik didės.

Kujis

Kujis portretas
Baseinas jėga. 4 takai mažai. Kuomet planuojat baseiną, reikia tartis ne tarp savų, o klausti specų. 4 takai yra 100% garantija, kad Mažeikiai neužaugins nei vieno plaukiko.

Triubas

Triubas portretas
Jėga-425 metrų baseinas-toksdidelid vienintelis pasaulyje. WOW

Mastytojas

 Mastytojas portretas
Galvoju, kad Mazeikiai yra vienas is retu miestu, kur is tikro reikia krepsinio arenos ir baseino. Pinigeliu ten yra, gyventoju irgi.

Alvydas

Alvydas portretas
Pirmas baseinas pasaulyje 425 metrų,galvokit ką rašot.

Galerijos

Daugiau straipsnių