Mirė vienas turtingiausių Lietuvos verslininkų S. Karosas

  • Teksto dydis:

Mirė verslininkas, pagrindinis Medicinos banko akcininkas Saulius Karosas. 

60-ies metų S. Karosas mirė naktį iš antradienio į trečiadienį, pralaimėjęs kovą su vėžiu, praneša 15min. 

Medicinos banko valdybos narys Arnas Žalys BNS patvirtino informaciją apie pagrindinio akcininko mirtį.

„Reiškiame užuojautą S. Karoso artimiesiems. Tuo pačiu norime užtikrinti, kad tai neturės įtakos banko veiklai“, – BNS sakė A. Žalys.

S. Karosas yra gerai žinomas dėl savo verslų – jam priklausė „Medicinos bankas“, grožio terapijos ir chirurgijos klinika „Sugihara“, odontologijos klinika „Denticija“. S. Karosas taip pat vystė nekilnojamojo turto verslus Lietuvoje, Juodkalnijoje, Ukrainoje, Šveicarijoje.

S. Karosui priklausė 89,91 proc. Medicinos banko akcijų, dar 9,87 proc. banko akcijų valdo verslininko įsteigta bendrovė „Western Petroleum“.

1998 metais įkurtas Sauliaus Karoso labdaros ir paramos fondas. Jo interneto svetainėje tarp fondo tikslų yra globoti kultūrinius projektus, konkursus, remti Lietuvos istorijos, kultūros vertybių apsaugos bei jų įamžinimo projektus.

Filantropas ir verslininkas S. Karosas gimė 1958 metais Kaune, pastaruoju metu gyveno Šveicarijoje.

Praeitų metų pavasarį vyras atšventė savo 60-metį bei kovo pabaigoje Štutgarte pristatė įspūdingą savo antikvarinių automobilių kolekciją. Tikrąjį gimtadienį paminėjo gimtinėje, švenčiant sodyboje su savo motina ir artimiausiais draugais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

senjoras

senjoras portretas
a.a. bet kaip 60ties, tai tikrai vyriškis ne kaip atrodė , matyt menkai kreipė dėmesį savo formai palaikyti...ir visos kolekcijos ir pinigai...į labdarą?

RYKLYS

RYKLYS portretas
NU IR KIEK Į GRABO STALČIUS PRIDĖJO ARTIMIEJI GĖRYBIŲ??? GYVENIMAS NA HALASTŲJŲ,TURTAI ATITEKS KITIEMS IR NAHUJA TIE ŽMOGUI TURTAI REIKALINGI???NEI VIENAS NIEKO DAUGIAU Į KAPUS NENUSINEŠA,GERIAU BL..IŠDALINĘS BŪT VARGSTANTIEMS,O DABAR SUSIŠLUOJA VISKĄ IR NEPASINAUDOJA,ATITENKA VISVIEN SVETIMIEMS IR KADA JŪS DEBILAI BAIGSIT TAIS TURTAIS DIDŽIUOTIS,IR ENGTI ŽMONES... VA JAU IR PO "KAROSO",GREIT GAL IR KITOS ŽUVYS NUSIBAIGS...

Deja

Deja portretas
Pasaka baigta : Karosą prarijo lydeka.....
VISI KOMENTARAI 28

Galerijos

Daugiau straipsnių