Mirė vienas turtingiausių Lietuvos verslininkų S. Karosas

Grįžti į straipsnį

senjoras

senjoras portretas
a.a. bet kaip 60ties, tai tikrai vyriškis ne kaip atrodė , matyt menkai kreipė dėmesį savo formai palaikyti...ir visos kolekcijos ir pinigai...į labdarą?

RYKLYS

RYKLYS portretas
NU IR KIEK Į GRABO STALČIUS PRIDĖJO ARTIMIEJI GĖRYBIŲ??? GYVENIMAS NA HALASTŲJŲ,TURTAI ATITEKS KITIEMS IR NAHUJA TIE ŽMOGUI TURTAI REIKALINGI???NEI VIENAS NIEKO DAUGIAU Į KAPUS NENUSINEŠA,GERIAU BL..IŠDALINĘS BŪT VARGSTANTIEMS,O DABAR SUSIŠLUOJA VISKĄ IR NEPASINAUDOJA,ATITENKA VISVIEN SVETIMIEMS IR KADA JŪS DEBILAI BAIGSIT TAIS TURTAIS DIDŽIUOTIS,IR ENGTI ŽMONES... VA JAU IR PO "KAROSO",GREIT GAL IR KITOS ŽUVYS NUSIBAIGS...

Deja

Deja portretas
Pasaka baigta : Karosą prarijo lydeka.....

va taip

va taip portretas
gales savo milijonus in graba susideti,galeju daug geru darbu padaryti su tais savo milijonais bet ne,visu nagai i save lenkti,

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Lietuviai,saugokime ir gerbkime savo milijardierius,juk mes jų teturime vienetus.

Dominykas Repečka

Dominykas Repečka portretas
Įdomu kiek tiems gydytojams pavyko iš jo iščiulpti pinigų ? Dabar jau jie chatas Šveicarijoje perka. Čia ir slypi visas pasaulio įdomumas. O vynų "kalekcyja" kam atiteks ? Turbūt priduos į Maximą ir per Skonių dienas išstumdys po 6-7 eurus. Štai jums ir visas "milijanierių" gyvenimo žavesys. "Daže nie smiešno"...

na

na portretas
o tenais visi lygūs.

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Jis kartu su gydytojais kovojo prieš vėžį,o reikėjo kad gydytų sergantį savo kūną.

w

w portretas
ligos čia nė prie ko , - su gydytojais prasidėjo ...

tikintysis

tikintysis portretas
Tikiu,kad Lietuvos turtingiausiems yra VIP smalos katilas.

Bet

Bet portretas
kokie jūs komentatoriai esate pavydūs. Na lietuviškas bruožas,nieko nepadarysi. Pirmiausia reikia turėt galvą susikuriant tokiuos turtus. Visų pirma pradžiai turejo gerą specialybę ir verslą Čikagoje pradėjo nuo eksporto nafta. Patys tai supraskite koks mąstas. Nepamiršo savo senelio,prosenelio tėviškes,kurią identiskai atkūrė nuo nulio,kur vyksta įvairios šventės. Baigė žmogus gyvenimišką kelionę,tegu būna rami amžinybė.

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Anonime aš irgi džiaugiuosi,kad gyvenu jau ilgiau nei Stalinas,ruošiuosi pergyvent ir Chruščiovą,o galbūt ir Brežnevą.

Anonimas

Anonimas portretas
Dar ne tokius kietuolius giltinė pasiima. Aš neturtingas, vyresnis už jį, bet užtat gyvas ir sveikas. Ir patenkintas gyvenimu.

Liu

Liu portretas
Gal jį prie "kremliaus sienos" užkas, "savas" gi "mat.... tvoju...?

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Dėkokim Dievui.Dar vienas padėjo šaukštą.

Baruchas

Baruchas portretas
Iš komentarų galima spręsti kaip žmonės vertina Lietuvos turtuolius, kurie staiga pralobo, bet vieno lito nėra paaukoję žemės, kuri juos išaugino labui. Vyno rūsiai, chata Šveicarijoje, šalia tokių pačių ruskių, kažkokia uždara sodyba prie Vilniaus, kažkokių antikvarinių kledarų kolekcija... Kam visą tai ? Rotšildai, Rokfeleriai šimtmečiais dirbo, kad turtus sukrauti, o šitie homo sovieticus per naktį turtingais tapo.

Nafta

Nafta portretas
Jis pralobo 1992-1994 m. iš naftos verslo, tiekdamas naftą ir kurą iš Rusijos į Vakarus. Vienas "verslininkas" iš Ramučių, krokodilų augintojas, tuo metu dirbęs FNTT, artimai su juo bendradarbiavo. Ne kartą nuotraukose užfiksuotas su buvusiu LUKOIL prezidentu Remu Viachirevu. Nuo jo jauna žmona pabėgo, lietuviškoje bulvarščinoje buvo aprašyta. Bet kad taip greitai baigtusi šio "filantropo" gyvenimėlis - nesitikėjau. Bach, ir žmogaus nebėra. Tarp kitko, jis buvo kompozitoriaus Juozo Karoso anūkas.

Pavyduoliu pagieza -

Pavyduoliu pagieza - portretas
baisus komentarai.Na bukit zmones,issiplaukit savas sazines ir nederkit mirusio.Jei negali pagarbiai bent uzuojautos pareiksti,tai bent jau tada P A T Y L E K...Juk gyvenimo patikrinta tiesa yra - jei tu kam nors reiski atvira neapykanta,daug to brudo lieka tau paciam ir jis palengva su laiku tave pati naikina.Daugiau padorumo ir pagarbos vienas kitam,juk visi noretume buti gerbiami,ar ne ?

Petka

Petka portretas
Ir dideli pinigai nepadejo........

R

R portretas
Stilius 2015 m. rugsėjo 25 d. · Filantropas Saulius Karosas savo širdį patikėjo operos solistei Nomedai Kazlaus.

Anonimas

Anonimas portretas
Koks jis Lietuvos verslininkas? Lietuvoje tik pinigus ,,uzdirbdavo,, visas gyvenimas Sveicarijoje.

ragana

ragana portretas
Šiti varguoliai Lietuvos,kurie ištiesę ranką laukia pašalpų,iš pavydo sprogsta dėl kito per protą,bemieges naktis uždirbtų pinigų ,ir rašinėja nesąmones komentaruose.Dirbkit,mąstykit,galvokit-nereikės į kitų kišenes landžiot.

SB

SB portretas
Atiminėjo verslus ir pinigus iš banko klientų. Manė, jog gyvens amžinai. Kūrė "imperiją" savo šeimai ant klientų kaulų ... O toji šeima jį patį apvoginėjo ir išdavinėjo, gadino jam reputaciją ... Kol jis ir jo banksteriai apiplėšinėjo banko klientus, jo žmona pagimdė negriukę ... Galiausiai suprato, kad skriaudė kitus žmonės ir aplinkinius vardan savo artimųjų niekšų, savanaudžių ir išdavikų. Neatlaikė psichologiškai, susirgo depresija ir vėžiu ... Ir atia-labanakt ... Štai tokia trumpa to žmogučio gyvenimo istorija.

SB

SB portretas
Užspringo pinigais ... Būna ir taip ... Atia. Nesigailime.

Marija

Marija portretas
Visų gyvenimo pabaiga,baigiasi ten,ar tu turtingas ar vargšas,tik neaišku kieno saskaita pralobo.

Anonimas

Anonimas portretas
Vladas

paprastai

paprastai portretas
Karoso gyvenimo istorija parodo, kokie britkūs sutvėrimai gaki būti BOBA LITUANIE VULGARIS

ka prikarosino per prichvatizacija

ka  prikarosino per  prichvatizacija portretas
sudekit y graba....

Galerijos

Daugiau straipsnių