Naujovė Lietuvoje – elektroninės prekių etiketės

  • Teksto dydis:

Parduotuvių lentynose Lietuvoje atsiranda naujovė – elektroninės prekių etiketės. Pardavėjai sako, kad tai leidžia mažinti galimas klaidas, efektyviau dirbti. Rinkodaros ekspertų nuomone, elektroninės etiketės leidžia klientams siūlyti asmenines kainas.

Pasaulyje jau veikia ir mobiliosios programėlės, kuriose ieškant prekės ekrane matai, kurioje parduotuvės vietoje ji padėta. Tai itin aktualu naujose ar po remontų atidarytose parduotuvėse.

Prekybos inovacijų diegėjų teigimu, tai leidžia efektyvinti sprendimus.

„Ateini į parduotuvę, turi prekybininko mobiliąją aplikaciją, susirandi tau rūpimą prekę, tau parodo parduotuvės planą, kur yra prekė. Priėjus, etiketė pasisveikina, tau sublykčioja, parodo personalizuotą informaciją, parodo papildomą informaciją“, – sako prekybos technologijų bendrovės „StrongPoint“ vadovas Baltijos šalims Julius Stulpinas.

Bandomąjį elektroninių etikečių projektą pristatęs šio tinklo vadovas teigia, kad didžiausioje jų parduotuvėje iš 7 tūkstančių prekių, e-etiketes turi 5 šimtai, o pereiti prie naujoviškų etikečių nuspręsta, stengiantis atsisakyti darbų, kurie nesukuria pridėtinės vertės.

Plačiau apie tai – Arno Mazėčio reportaže.



NAUJAUSI KOMENTARAI

cha

cha portretas
kainas efektyviau pakelt leidzia...

tolpp

tolpp portretas
BMS Megapolis 2008 jau dare tas etiketes ir subankrutavo https://www.delfi.lt/verslas/verslas/lietuvos-prekiu-lentynose-elektronines-etiketes.d?id=16399525

elektronikos megejas

elektronikos megejas portretas
Hmm, tai dabar kiek duos uz etikeciu vagyste?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių