Naujovė: vaiko pinigus galės gauti ir patys nepilnamečiai

Grįžti į straipsnį

Aida

Aida portretas
Na ir kaip jumi paaiskinti, kad pagal įstatymus vaikams iki 21 metų, kurie mokosi UNIVERSITETE, nepriklauso tie pinigai :) Iš tokių net pažymų nereikia. JIEMS TIESIOG JIE NEMOKAMI ! Tik, jei vaikas mokosi pagal bendrojo ugdymo programą, tuomet pristacius pažymą jam pinigai mokami. Taigi, kas man atsakys kuo skiriasi tie vaikai?

Anonimas

Anonimas portretas
Kodel duodat vaiku pinigus ir tiems vaikams, kuriu tevai niekur nedirba (yra verslininkai, , biznieriai") ir mokesciu valstybei nemoka.

Anonimas

Anonimas portretas
O kada narkotikus nemokamai nepilnamečiams dalyti pradėsite.

na

na portretas
mano nuomone 18-21 amziaus jaunuoli jau niekaip nepavadinsi vaiku. Vaikas ma=daug iki 12 metu, tada jau paauglys, 18-jaunuolis ir tt Na o del vaiko pinigu tai norint juos gaut reik pristatyt pazima t y irodyma, kad jusu vaikutis tikrai mokosi, o ne dinderi musa

Aida

Aida portretas
Atsakymas Lidai nuo AIdos: Universali išmoka – kiekvienam vaikui skiriant 0,79 BSI dydžio (30 eurų) išmoką nuo gimimo dienos iki 18 metų ir vyresniems, jeigu jie mokosi pagal bendrojo ugdymo programą (įskaitant ir profesinio mokymo besimokančius pagal bendrojo ugdymo programą ir pagal bendrojo ugdymo programą kartu su profesinio mokymo programa), bet ne ilgiau, iki jiems sukaks 21 metai. Jei vaikas mokosi universitete (18-21 metų) jam pinigai neskiriami. Taigi, ir iškilo klausimas: KODĖL? Kuo skiriasi šie vaikai?

...

... portretas
Aoh: "teisme emancipuotais dažniausiai pripažįstami nepilnamečiai, kurie dirba, patys savo išlaiko, susituokę, laukiasi ar jau augina savo vaikus" - šiurpu KAIP paleistuvystės suklestės! (o ir pedofilai galės savo 'pramogas' valstybės (mūsų!) pinigais apmokėt).

Liada

Liada portretas
Vaikams mokama, kol jie mokosi, tik reikia iš mokymo įstaigos gauti pažymą, kad jis mokosi (kai sukanka 18m.) ir pateikti savivaldybės soc.rūpybos skyriui.

Aida

Aida portretas
Vaikui 19 metų. Pinigų negauna, nes mokosi universitete. Gal gali protingieji valdžios atstovai paaiškinti kuo skiriasi vaikas besimokantis universitete nuo vaiko, kuris mokosi profesinėje?

Matilda

Matilda portretas
Kazin ar tada neatsiras smurto pries tevus

OK

OK portretas
prisipirksiu alaus ir cigarečių

Galerijos

Daugiau straipsnių