Pajūrio verslininkai: alkoholis turi likti

Susirūpinę Palangos verslininkai neabejoja, kad paplūdimio kavinėse turi būti prekiaujama alkoholiu. Tiesa, sutinkama, kad tokių viešojo maitinimo įstaigų pajūryje galėtų būti mažiau, o teikiamos paslaugos turėtų būti aukštesnės kokybės. Jeigu į verslininkų nuomonę nebus atsižvelgta, jie žada ginti savo poziciją.

Penktadienį Palangoje susirinkę kurorto viešbučių ir restoranų asociacijos nariai aptarė šiuo metu nemažai aistrų keliančius valdžios ketinimus riboti prekybą alkoholiniais gėrimais lauko kavinėse.

„Žvelgiant iš klientų, turistų pusės, pripažįstame, kad ši paslauga paplūdimyje turi likti“, – susitikimo metu apibendrintą kurorto verslininkų poziciją išsakė asociacijos prezidentė Ingrida Valaitienė.

Pašnekovė taip pat pridūrė, kad verslininkai pasisako ir už kokybiškų paslaugų teikimą. Pritariama, kad pajūryje kavinių galėtų likti mažiau ir joms turėtų būti sugriežtintos veiklos sąlygos.

„Reikia siekti, kad ateinantys verslininkai investuotų į kavines, į paslaugos kokybę. Turistui, kavinės svečiui turi būti teikiamas visas paketas. Pradedant tuo, jog turi būti normalūs tualetai, galimybė nusiplauti rankas, saugiai palikti dviratį. Geriau tų kavinių – mažiau, bet jos – kokybiškos“, – aiškino I.Valaitienė.

Pasak kurorto verslininkų vedlės, aukštesnę pajūrio kavinių teikiamų paslaugų kokybę galima pasiekti tik griežtinant konkursų sąlygas.

Taip pat verslininkai norėtų, jog tais atvejais, kai kavinė dirbo nepriekaištingai ir dėl jos veiklos negauta jokių skundų ar priekaištų, turėtų būti suteikiama pirmenybė pratęsti veiklos sutartį be konkurso.

Pabrėžiama ir tai, kad konkursus laimėję verslininkai pajūryje turėtų įsikurti ne vieneriems metams, nes tik ilgalaikės veiklos perspektyva skatina investuoti.

Anot pašnekovės, jeigu į verslininkų nuomonę nebūtų atsižvelgta, jie yra pasirengę ginti savo poziciją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

vėtrai

vėtrai portretas
tu pati sau ir savo diedui uždrausk daugumai nenurodinejus.Bažnyčios spuogė kažkokia

Vėtra

Vėtra portretas
Ko einame prie jūros ? Prisigerti ? Trukdyti poilsį kitiems ? Griežtai uždrausti vartoti alkoholį tokiose vietose.

va rupužes vertelkos

va rupužes vertelkos portretas
daba gal pajusit ka reiškia iš tikro nebturėti pelno.O tai kas vasara sau susikrauna kapšus o mums verkia kad vaje vaje kuokis tas sezonas nuostolyyngas
VISI KOMENTARAI 28

Galerijos

Daugiau straipsnių