Pajūrio verslininkai: alkoholis turi likti

Grįžti į straipsnį

vėtrai

vėtrai portretas
tu pati sau ir savo diedui uždrausk daugumai nenurodinejus.Bažnyčios spuogė kažkokia

Vėtra

Vėtra portretas
Ko einame prie jūros ? Prisigerti ? Trukdyti poilsį kitiems ? Griežtai uždrausti vartoti alkoholį tokiose vietose.

va rupužes vertelkos

va rupužes vertelkos portretas
daba gal pajusit ka reiškia iš tikro nebturėti pelno.O tai kas vasara sau susikrauna kapšus o mums verkia kad vaje vaje kuokis tas sezonas nuostolyyngas

beje

beje portretas
Reikia įstatymo, draudžiančio išsinešti alkoholį iš kavinės bet kokiam pavidale .Jau gana tų naktinių taškų, prisidengiančių kavinės vardais .Pažeidus įstatymą, licencija turi būti naikinama be išlygų.

M

M portretas
Pajūrio verslininkai ir apskritai Lietuvos verslininkai yra beprotiškai godūs, pelnais su darbuotojais nesidalina, bet visada stato save į aukos vaidmenį. Dejuoja ir dejuoja, kaip viskas blogai, nors realybė tokia, kad kitų žmonių sveikatos, ramybės ir tvarkos sąskaita lobstat. Palaikau šią idėją, galima tvarkingai vartoti alkoholį ir nebūtina rengti girdyklų šalia jūros.

gal pasisakytų

gal pasisakytų portretas
Vieša paslaptis, kiek žinomų žmonių mieste, vadovų turėjo problemų su alkoholiu, tebeturi visą gyvenimą. Kur jų pozicija? Ką apie tai manote Jūs, mere?

durniu laivas

durniu laivas portretas
meskit ta psichiatra veryga su jo pasekejais lauk ir problemu nebus nes jo siekiai aukstesni nei galima net tiketis

Jovita

Jovita portretas
Mes ne prieš alkoholį, mes už protingą ir saikingą jo vartojimą. Tik jis neturi būti pardavinėjamas naktimis.Kad ir ši naktis. Mūsų namas stovi prieš ištisą naktį alkoholiu prekiaujantį barą. Vadinasi visą naktį į jį važinėja taksistai, pavieniai žmonės tas nuolatinis girtų žmonių šūkaliojimas o dažnai ir muštynės-baigia visus išvesti iš kantrybės.Nors alkoholio iš baro išsinešti negalima,bet šis baras tik tuo ir užsiima.

Tam R

Tam R portretas
Jei tau problema 2.60 už gėrimą, tai gal tu neik į kavines. Eiliniame čiliake ar čerlyje alus kainuoja 3.30 ir niekas tame problemų nemato.

juk

juk portretas
tai spekuliantu /demonu/ ismone kuo daugiau pasipelnyti ir sios /mafijos/ spaudziama /valdzia/ nusileidzia nes vel /prilipdomas/ zodelis demokratija/ kur nuo jos salis baigiama nustekenti tu nelaimingu /runkeliu/ saskaita

mikas

mikas portretas
jokio alchogolio pajury ar per mazai nelaimiu ?? verslianykus sodint y cype kurie degtine ir kitais alchogoliniais gerimais prekiauja..su turto konfiskacija ...kist y kalejima . bent jau vasaros laikotarpiuj , ...

aha

aha portretas
Svarbu pinigai, kad girtas eis maudytis-tiek to, ne pardavėjų problemos, tegul gelbėtojai už rankos vedžiojasi.Vienu girtu daugiau, ar mažiau, kad tik eurai į kišenę byrėtų..Apie tų myžalynių teikiamą paslaugų kokybę- jos apskritai nėra. Pastato palapinę, šalia metalinę būdelę gamtiniams reikalams, kuri užrakinta, o jei atrakinta, tai...Tuomet prisipampę alaus bėga sysioti į jūrą ar kopas.Ir tai vadinama kavine? Išsiplaukit vieną kartą galvas, tautos girdytojai. Licencijos tokioms myžalinėms turėtų kainuoti minimum dešimteriopai daugiau, nei normalioms kavinėms,nes provokuoja girtauti prie vandens, neužtikrina saugumo ir net paprastos higienos.

Geda ,baisi geda lietuvi.

Geda ,baisi geda lietuvi. portretas
Gerkit zmogeliai .Pragerkit proteli,pragerkit vaikus.O mes kisenes pinigu prisikrove zvengsim ir tyciosimes is....Ar i pliaza maudytis girtam? Ar tu verslininke praradai saika pinigam.Tik pinigai,pinigai,pinigai.Nugirdet besmegenius ,ir dirbti nebera kam.Tik girdyklose sedeti ir pasalpas palikti jum.

Zemaite.

Zemaite. portretas
Papludimije nebent alaus sikingai.Girtiem ir to neparduoti.Girtu neileisti i papludimius.O verslininkaisu savo girdyklom ;salin rankas nuo alkocholio.Gana girfyti tauta.

R

R portretas
Nejuokinkit zmoniu su tais restoranais. Su zmona vakar nuejom truputi pasedeti. Atsivertem meniu ir pasiurpom- 40 gr treju devyneriu- 2.60...Tai 0,5 buteliukas restorane kainuoja virs 30 euru. Tai cia vietines reiksmes gerimo... I litus isvertus iseina beveik 110 litu. Verslinykai visai isprotejo. Parduotuvese alkoholis buvo branginamas nepagristai, o kai dar ta akciza priklijavo pries 2 menesius, issipute galutinai. Uztat liaudis vaziuoja i Lenkija ir Latvija, nes cia ir maistas ir alkoholis ir avalyne ir rubai nenormaliom kainom. Tik gyvenk ir norek!!! Evakuacija pagal pilna programa:(((

...

... portretas
KAIP be alkoholio jei už 'stogą' (konkursus) jau 'otkatai' sumokėti?

Spekuliantas

Spekuliantas portretas
Na, tai neikite į tas kavines, kad taip nepatinka, bet ne-piktinasi, o vis tiek eina, geria, ryja ir pinigų neskaičiuoja, o po to atsigulę bezda, asikėlę bėga į jūrą šikt ir myžt! O kas norės prisigerti, tai kavinės bus, ar nebus, tas prisigers be jokių problemų, ar draudimų!

kas

kas portretas
antras lietuvis geriantis arba degradavęs, o verslininkai arba tiksliau spekuliantai, ir toliau tautos sąskaita turtus krauna

Jis

Jis portretas
Ką, be alaus bambalio jau nebegalite ilsėtis ir atsipalaiduoti? Matosi kuom paremtos verslinykų pajamos, maistas už kosminę kainą, bent alkoholiu atsirevanšuos. Aišku, kad draudimu nieko nelaimėsi, bet bent jau pasimato kas yra kas po tokių pareiškimų.

Samainauskas

Samainauskas portretas
Alkoholi nenugaleti ponai!

As

As portretas
Nu su tais draudimais tai tikras cirkas kaip zydai is antro galo,draudzia tautai jus negerkit,nepirkit bet gamintojams nei puse zodzio jie kaip gamino taip gamina.Tai uzdarykit imones niekas negamins ir nebus ko pirkti.O db zmones nepirkit bet imones vistiek gaminkit alkoholi

labai tinkama antrašte

labai tinkama antrašte  portretas
labai tinkama antrašte mokymosi programoms darželiuose ir mokyklose vaikams su pasakojimais apie sutiktus čia ir dabar prasigėrusius pakeliui į darželį ar mokyklą šalia konteinerių ar kaulijančių centų, kurie būdami jų amžiaus (darželyje ir mokykloje) tikrai nesavojo apie TOOOOKIĄ savo ateitį, bet ji yra tokia, nes -ALKOHOLIS TURI LIKTI ir gali pasirinkti jau dabar, nes verslininkai kitaip savo verslo neįsivaizduoja, taip ženkliai parasčiau daryti pinigus ir rinkti mokesčius į biudžetą su visomis pasekmėmis ateičiai. Verslinykai jus verslinykai verslą kuriate?

Vytautas L.

Vytautas L. portretas
Pasiklausykim kaip skamba ----- ,, A-L-K-O-H-O-L-I-S TURI LIKTI" . Bjauru, žemiau bet kokios kultūros ir nusikalstama . Alkoholis - tai kelias į kvailumą,į chuliganizmą ir kitus nusikaltimus,į neištikimybę,į nelaimes,į sveikatos žalojimą ir praradimą...į vienišas šeimas,į vaikus be tėvų,į gaisrus bei avarijas. Baisu ir keista - už alkoholį agituoja moteris...

Nul'ė

Nul'ė portretas
Kiekvienas sprendimas ar veiksmas turi turėti loginį pagrindą. O, kai ant smėlio pristatoma visokių "lauko kavinių", koks protingas paaiškinimas gali būti pateiktas ? Juk pajūryje ilsisi ne tik siurbiantys alų ir paskui teršiantys jūros vandenį. Pajūris- visų mūsų turtas. Todėl sveikintinas dalykas būtų--jokio alkoholio..

Kalbininkas

Kalbininkas portretas
Labaiusiai siutina savoka - ,, verslininkas,, - spekuliantai jus plet esat- SPEKULIANTAI -

alko

alko portretas
tautos girdytojai tegul bankrutuoja greičiau spekuliantai nelaimingi.

Anonimas

Anonimas portretas
Verslininkai gudrūs Kainų prognozė vasarai: Šaltibarščiai 19,99 eu Cepelinai 29,99 eu Kepsnys 39:99 eu

snapsas

snapsas portretas
neliks ir nereikia,prisgerti kiaule visada suras...

Galerijos

Daugiau straipsnių