Prekybininkų atstovas: maisto kokybė skiriasi, nes to nori patys pirkėjai

Grįžti į straipsnį

Vilimai

Vilimai portretas
Cia ne vaiku darzelis, pasakas sekit namie vaikams..

Hmmm

Hmmm portretas
Kaip tai vartoti lietuviškus, kai Lietuvos gamintojai geriausius produktus eksportuoja :) (kai kitos šalys geriausius pasilieka sau) taigi nesvarbu importuotas ar vietoje gamintas, vistiek valgom Š :)

Dilgelė

Dilgelė portretas
Jokia čia naujiena, kad vartojame besivystančių šalių ekonomikai skirtus maisto produktus. Todėl nereikia pirkti to mėšlo, o vartoti lietuviškus produktus. Šiaip tai turi būti suteikiama informacija apie produktų kokybę bei sudėtį, kas pirkėjas turėtų galimybę pasirinkti. Nesuprantu, kodėl eilę metų buvo toleruojami į mūsų šalį siunčiami antrarūšiai produktai?

Anonimas

Anonimas portretas
ar aplamai dar Lietuvoje kas nors rupinasi tautos gerove,palikuoniu ateitim,sveikata?

Vyti lauk is televizijos

Vyti lauk is televizijos portretas
Bezdalai

Anonimas

Anonimas portretas
Štai tokie demagogai ir tyčiojasi iš visų mūsų. O mes kenčiam ir toliau perkam visą tą mėšlą, tik brangesnį nei tokio pat pavadinimo prekė Vakaruose. Ech, kantrūs tie lietuviai.

cirkų cirkai

cirkų cirkai portretas
durnesnio paaiškinimo negirdėjau.tai kam gaminti,jei galima į spalvotą popierėlį įvynioti š.ū.d.ą. ir jį parduoti už Nomedos saldainio kainą.Nei vienoje šalyje tokių absurdų nėra,kad nuodytų ir apvagynėtų savo šalies gyventojus.Šlykįtynės tie gamintojai.Aferistai..

Pirkejas

Pirkejas portretas
Taip as noriu nekokybisko maisto uz dvigubai didesne kaina negu vokieciai moka uz kokybiska. :)Ne tik maistas,bet ir kiti produktai,kaip pvz.dujos pilamos i automobilius kuriu kokybe niekuo nepanasi i ta ka naudoja pvz. olandai,nes lietuvos pirkejas nori gadinti varikli i sanaudas tureti didesnes. :)

nepamiršom

nepamiršom portretas
pasikėles idiotas kitus laikantis šiukšlėm, matosi iš darbų.

Rita

Rita portretas
Dar pamiršo pridėti, kad Lietuvos pirkėjai labai mėgsta neprinokusius ir apipuvusius vaisius ir daržoves, todėl būtent tokius mums į parduotuves ir atveža dažniausiai.Bet patys kalti, kad tokį niekalą išperka. Ar tikrai negalite gyventi ve tų neprinokusių persikų, nektarinų, apelsinų, kad sėkmingai tą niekalą šluojate iš lentynų? Nepirktumėte, nevežtų, paprasta.

Lietuvis

Lietuvis portretas
Čia gerai vienas parašė kad prie kainos tokiems produktams privaloma būtų pridėti etiketę šis gamintojas Lietuvos pirkėją laiko antrarūšį manau viskas išsisprestų savaime.

labai norisi

labai norisi portretas
spjauti į veidą tokiems melagiams. Dar reikėtų patikrinti buitinės chemijos, higienos reikmenų, kosmetikos sudėtį. Tokios manipuliacijos sudėtimi daromos tik prekybininkų užsakymu. Jie nori pelno sau, todėl užsisako pigesnę produkciją su žinomo gamintojo pavadinimu, o iš pirkėjų lupa pinigus, kaip už kokybišką originalią prekę.

reforma

reforma portretas
kaip toks valdininkas pastoviai snekantis ir darantis nesamones uzima tokias pareigas idomu kieno statytinis jis yra ir kas jam raso kalbas nes ju net klausantis ima pyktis

Anonimas

Anonimas portretas
Net nereikia jokių personalijų - kiekvienas valdžiažmogis ar pimpačkiukas taip kalbėtų. Nors ta pagrindinė mintis, kad turite tai, ko esate nusipelnę, siutina. Ir nemylėk tu man šitaip savo tautiečių...Dabar labai tiktų diskusija apie tai, kaip sugrąžinti išvažiavusius...

Edoxos

Edoxos portretas
Skaičiau ir klausimus, ir atsakymus skaičiau. Nė vieno tiesaus atsakymo. Vis kažkokie išsisukinėjimai, bandymai nusukti kalbą. Būtų visai neblogai, jei atitinkamos institucijos patyrinėtų interviu dalyvavusių "veikėjų" veiklą. Manau, rastų nemažai įdomių dalykų jų finansuose.

Vika

Vika portretas
Idomu,kodel tie musu ponai gina nesaziningus uzsienio gamintojus,kurie mums gamina ir tiekia prastesni p-rodukta? Argi jie neturetu ginti savo salies vartotojus? Kame cia suo pakastas? Ir tas issisukinejimas atsakymuose akivaizdus. Tuo tarpu si klausima pirmoji iskele Slovakija . Iki siol niekas to nemate,ar nenorejo matyti? Svarbu, mes valgome kokybiska maista,o kiti tesiizino. O kaina ta pati ir kaip pasirode,net didesne negu sakykim Vokietijoje ar kt.salyje? Nieko sau,produktas prastesnis,bet brangesnis. Tokius sukcius-gamintojus reikia patraukti baudziamojon atsakomyben,o ne ieskoti jiems pateisinimu!

deja

deja portretas
kvailesnio pasisakymo net nesu girdėjusi. Ir tokį kvailį pastoviai spaudoje apklausinėja, lyg būtų nepamainomas. Pagal šio proto bokšto svaisčiojimus, mes, pirkėjai, patys to norime, kad mus mulkintų. Va čia 26 metų iškreiptos nepriklausomybės vaisiai su laukinio kapitalizmo apraiškom. Įdomu, ant kieno arkliuko šis vertintojas išjojo į plačiuosius vandenis?

toks

toks portretas
Meluoji Vilimai. Melavai visiems, kai pinigus gaudavai iš alkoholio pramonės, meluoji ir dabar

Rūta

Rūta  portretas
Gebelsui slėptis po lapais prieš tokį cinišką ir įžūlų šito veidmainiško manipuliatoriaus Vilimo pareiškimą. Išvertus į rupią donelaitišką kalbą , tai skambėtų taip: žmonės valgo šūdą todėl, kad patys to nori. Ar tikrai? Vilimai, o žmonės informuoti apie jūsų susitarimus su gamintojais pigiai tiekti jums šlamštą su žinomo "brando" vėliava? Jie informuoti, kad jūs tą šlamštą parduodate kaip gerą prekę, analogišką vartojamai Vakaruose? Tokie kaip tamsta turėtų gauti viešųjų darbų ir atidirbti nemažą valandų skaičių visuomenei naudingo darbo. Gal tada išsigydytumėte nuo šito šlykštaus makiavelizmo.

Vabalas

Vabalas portretas
Prarade sazine,svika prota,nuovoka ir visus kuno organus.Tai dvikojai sudvabaliai ridenantys babkiu rutulius!

Pirkėjas

Pirkėjas portretas
Visiškas idiotas

pikts

pikts portretas
dievažy, jis su "savo logika" nesiskiria nuo minedų, verygų ir panašių veikėjų pasisakymų - jie gyvena kažkokiame paraleliniame pasaulyje, arba mus laiko visiškais idiotais.

taip taip

taip taip portretas
lietuviai tiesiog reikalauja, kad vietoj gero aliejaus, būtų dedamas palmių, o kaina būtų kuo aukštesnė, nes mes norime š... už aukso kainą.

Q

Q portretas
Kurgi ne, aišku kad lietuviai nori prasčiausiųių produktų už didžiausią kainą... Na niekaip nesueina

Kaip prkėjas

Kaip prkėjas portretas
Aš norių parduotuvėje viską imti už dyka, tai lauksiu kada tokia pagal pageidavimus atidarysit,. Ką į tokį pageidavimą atsakysit ???

Durniu laivo

Durniu laivo portretas
Durni paaiskinimai visuomenei

Anonimas

Anonimas portretas
Aha, pvz "Vokietijoje nėra įdėta vitaminų, o pas mus yra". O žinote kodėl? Todėl, kad mums sukiša visą šlamštą, kurį paskui gerina visokiais priedais, visokiais skonio stiprikliais, vitaminais ir dar galai žino kuo. Kai maistas natūralus, jis yra geras savaime, balasto kimšti į jį nereikia.

Kindziulis mano

Kindziulis mano portretas
Minde neuminde.Trype nesutrype okupantai ,tai savi pribaigs.Juk niuo maistoblogos kokybes mirsta vis daugiau zmoniu

Lieuve.

Lieuve. portretas
Vilimai, nusisneki.Visi maisto ir nemaisto produktai skiriasi nuo Vokietijoje parduodamu.Kava kuria teko pirkti is atveztu skiriasi nuo tokios pat Lietuvoj.Skalbimo milteliai visai kitokie.Nereikia sapalioti ir manyti,kad esame kvaili.Ka teko vartoti apie tai ir rasau.Dristu teigti,kad mus trypiate kojom is visu pusiu. MANAU.

Batonas

Batonas portretas
Įdomu, šitie ponai irgi nori gauti prastesnius prduktus? Iš jų feisų to nepasakytum....

Zilvius

Zilvius portretas
Kokius tyrimus.Ka tas Vilimas kalba.Tipo mes norim ,kad musmidetu maziau baraskiu i jogusta ar kad pakuote butu mazesne.eilinis issisukinejimas.Kad Lietuvos gamintojai daro geresnes kokybes produkcija eksportui, tai cia faktas, bet tada kodel kaina beveik nesiskiria.Gaunasi perkii s... uz ta pacia kaina, kaip svedas, bet valgai sintetika.

sanciu ekspresas

sanciu ekspresas portretas
Ir pakuotes daro 20-50 gramu mazesnes gyventoju ,,prasymu,,-grinai,kaip prie ,,ruso,,-zmoniu prasymu,,pakeleme kainas. Idiotai.

Daiva

Daiva portretas
Man toks vaizdas,kad prekybininkai uz seima,virsesni.Su kainom ir kokybe daro ka nori.Nes jie turi,pavaldiniu,teiseju,juristu,advokatu,kas juos gina.Ir kas tik pries juos viskas buna sutvarkyta,paaiskinta,uzglaistoma,nutildoma.Taip kad ne nuo seimo Lietuvos bedos priklauso o nuo prekybininku.Kol eisim i pc tol jie mus mulkins ir juoksis kaip is durniu tautos.

Anonimas

Anonimas portretas
bet kas juos kviečia komentuoti...

as

as portretas
idomu kiek dar leisimes durninami prekybininkų

ot

ot portretas
Nuo kada kažkokia ponia Mačytė turi teisę spręsti ką man valgyti ir už kiek pirkti. Jos pareiga pasirūpinti kokybiška produkcija o žmonės patys nuspręs pirkti ar ne.

pipiec sie prekybininku atstovai

pipiec  sie  prekybininku  atstovai portretas
debilai kaip reta ...is kur tik traukia tokius daunus ir dar y darbus priima.

gailestis

gailestis portretas
matot kam jis atstovauja ir kieno giesme gieda jei negiedotu ismestu kaip muse is barsciu

klausimas

klausimas portretas
tuojau minties galiunas peizes kita nesamone kaip peizejo kad kovoja su nepilnamciu gerimu ir pensininkas rode dokumenta pirkdamas alu idomu kieno statytinis sis nedaakvatus pramoninkas

na na... visiems aisku ,kad sie prekybininku

na  na... visiems  aisku ,kad  sie  prekybininku portretas
atstovai berasciai mulkiai , specialus verslianyku statytiniai zmonems apgaudinet , jie net nesuvokia kaip aplamai maisto produktai tiriami ...paprasciausiai ziuri y etiketes [bet ir jose mazai ka supranta kas ten surasyta] jokiu laborotoriniu tyrimu , jokiu analiziu ... sedi debilavoti ,,,botanikai ,,su akiniais perdzia per visas skyles ima didelias algas ---naudos absoliuciai jokios . Tai prekybininku pardavinejanciu falsifikata su visos mendelejevo lenteles chemikalu priedais , skydas ,nuo tikru tikrintoju ..

jo

jo portretas
Tas Vilimas yra prekybininkų (spekuliantų) klapčiukas. Jis meluoja.

jo

jo portretas
Kas gins Lietuvos piliečių viešąjį interesą? Europos Komisiją reikia paduoti į teismą už netinkamą rinkos priežiūrą bei reguliavimą. Gaminiai skirtingi sudėtimi negali vadintis taip pat, o jų pakuotė turi aiškiai skirtis...

ARNAS

ARNAS portretas
SUKIST Y KALEJIMUS TUOS VARIOTUS . NUODIJA ATVIRAI LIAUDY IR LAIMINGI. TOKIO NUSISNEKEJIMO LYGIS ,LYG IS PSICHIATRES BUTU ISEJES . AFERISTAI...

Dd€d

Dd€d portretas
Kažkoks maximos pakalikas (pimpačkiukas) tas p. Vilimas. ne tų pusėje stovi agurke!

Artur

Artur portretas
O galima pagal pirkeju nora tuos dalyvavusius atstovus ismest gatves sluot , kad proto ygautu ??? .... Nes lygtais suauge dedes , bet net vaikas taip nenusisneketu

o vis tik

o vis tik portretas
Pederastais gimstama, ar tampama dėl pinigų?

Oj negaliu...

Oj negaliu... portretas
"Pas mus šokolado sausainiukai yra gaminami mažesni atsižvelgiant į Sveikatos ministerijos raginimą mažinti porcijas."

Frankai

Frankai portretas
Vel tas makaronus zmonems kabina, kaip pries ivedant eura... Kur draugelis, su varnu lizdu ant galvos? :D Galetumet kartu nusisneketi... Kas juos kviecia pokalbiams, juk tai aiskus pramoninku ir bankininku atstovai!

pirkeja

pirkeja portretas
tikri debylai mes pirkejai norime prastos kokybes produktu tikrai jiems su galva negerai vyti visus lauk tuos tyrejus jau perilgai uzsisedejo

Psihiatras

Psihiatras portretas
Laikas uzdaryti ir gyditi.Bet vargu ar pagydomi .Matyt vietoj smegenuzele.

KEMBRIKAS

KEMBRIKAS portretas
Dar tokio nupezejimo neteko girdeti.Mes norime prastesnes produkcijos ir didesniu kainu ,proto nupuselis ,kaip mano senelis sakydavo ,t.ikras avebezda.

??

?? portretas
Kas jums pasakė ko aš (pirkėjas) noriu?

senas reikaliukas

senas reikaliukas portretas
visi viska zinojo seniai o dabar tipo ooooooooo sokas

jo jo

jo jo portretas
O kada ir kas tų pirkėjų klausė, kad šitas subingyvis kalba pirkėjų vardu. Manau, kad tai retos veislės šlykštynė šitas melagis

Sapnas

Sapnas portretas
O kada ta apklausa įvyko. Nors kiek sąžinės tas atstovas turi? Jam negėda bent jau prieš gimines?

momenėlis

momenėlis portretas
A šitam"atstovui"su galva viskas gerai?

lione

lione portretas
visiskos korumputos sistemos atstovai,Didele vokeliuose gaunama"alga"

...

... portretas
Tai GAL ir kaina didesnė pagal vartotojų pageidavimus?.. (o GAL vis tik - dėl valdžios GODUMO: didesnė kaina, daugiau per PVM surenka). O šiaip - mus VISI kvailiukais laiko: "Suės bet kokį š., sumokės kiek prašysim ir dar padėkos!"

Maisto kokybe skiriasi

Maisto kokybe skiriasi portretas
nes to nori pirkejai. Pirkejai atsieit sako ne mes nenorime tokiu pomidoru ar pieno , nutelos, kaip Voketijoje. Mes labia notime aptriususiu apipuvusiu pomidoru, smirdancio pieno ir prikvepintos nutelos. Pasitikrinkit , ar tie sedit tose, kedese

Galerijos

Daugiau straipsnių