Prekybos centruose bręsta naujovės

Ekspertai pastebi, kad prekybos ir laisvalaikio centrai Baltijos šalyse artimiausiu metu planuoja intensyvų atsinaujinimą.

Manoma, kad labiausiai plėsis erdvės, skirtos pramogoms. Be to, dėl elektroninės prekybos populiarėjimo, ketinama atsisakyti didelių gabaritų prekių.

Pasak specialistų, prekybos ir laisvalaikio centrai atsinaujindami daugiausiai dėmesio kreipia į pramogų ir restoranų zonas, nes keičiantis gyventojų įpročiams, žmonėms reikalingos kitokios pramogos, todėl centrų valdytojai intensyviai sprendžia, kokių naujovių pasiūlyti.

Tuo metu plotas, skirtas kavinėms ir restoranams, po truputį mažėja, nes verslininkai neišnaudoja labai didelių erdvių, jiems patrauklesnės mažesnės kavinės su mažiau staliukų.

Specialistai atkreipia dėmesį, kad įsigalint elektroninei prekybai, laisvalaikio ir prekybos centruose nebeliks didelių prekių tokių kaip žoliapjovės ar skalbimo mašinos. Parduotuvėse bus galima įsigyti smulkių daiktų, o didžiuosius prekybininkai pasiūlys užsisakyti internetu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

M

M portretas
Nesitiki man dėl stambių prekių. Tai jeigu man nepatiks ta skalbimo mašina gyvai, kiek jie man siuntinės pirmyn atgal, kol man įtiks? Daug lengviau nuvažiuoti, apžiūrėti ir išsirinkti gyvai, nei kas nuotraukoj parodyta. Kiek esu prekių pirkusi per internetą gal tik kelis kartus atitaikiau.

Asta

Asta portretas
Yra didelių prekių, kurių neįvertinsi nepamatęs gyvai. Spalva, tekstūra ir pan. turi daug reikšmės. Internetu "aklai" ne visada gali pirkti. Manau, kad turi būti visokių variantų. Tokios parduotuvės kaip Ikėja, dar ilgai bus mėgstamos
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių