Premjeras: „Lietuvos geležinkelių“ baudą mokėsime iš mokesčių mokėtojų pinigų

Grįžti į straipsnį

tomas

tomas portretas
Bauda 28 milijonai, išardyto geležinkelio atstatymas - dar 28 milijonai, tai iš kur bus pinigėlių medikams, mokytojams, soc. darbuotojams, pensininkams??? Tad AČIŪ partijoms ir valdžiai. O kaltų - nema.

Idomu

Idomu portretas
Tuo metu premjeras buvo Kirkilas, susisiekimo ministras Butkevičius, o susiekimo ministerijos sekretorius, kuris kuravo uosto ir geležinkelio klausimus - Vaitkus (dabar jis vadovauja Klaipėdos uosto direkcijai). Po to nuo 2009 metų tęsė šią afiorą tapęs premjeru Kubilius ir susiekimo ministras Masiulis. Kaip ir aiškūs visi veikėjai.

o gal

o gal portretas
O gal reikia ta suma sumažinti partijų finansavimą iš biudžeto? Juk aišku, kurių partijų atstovai labiausiai prisidėjo prie sprendimo ardyti bėgius...Tegul dabar moka iki tol, kol padengs nuostolius, kaip ir eiliniai prasižengę piliečiai, kuriuos antstoliai iki paskutinio siūlo apšvarina, kai išieško skolas.

Renova

Renova portretas
Kodėl už brokuotas namų renovacijas moka ne visa visuomenė, o tik antrą kartą piniginas tuština to namo gyventojai?

Šlykštu ir nevalstybiška

Šlykštu ir nevalstybiška portretas
Lietuvoje toliau klesti nebaudžiamumas. Dėl šios baudos kalti konkretūs asmenys, gal būt ir partijos. Nes piktnaudžiavo. Bet mes nesiruošiame ieškoti kaltų? Mokėsime iš mokesčių mokėtojų, o tuo pačiu jiems toliau didinsime mokesčius?

petriukas

petriukas portretas
kas prišiko ,tas tegu ir srebia

...

... portretas
Ir kas gali paneigt kad čia prasukta ES masto afera Lietuvos mokesčių mokėtojų pinigais...

OPA

OPA portretas
Jei valstybė apsiima mokėt baudas, vadinasi, kad valstybės sprendimas pasitarnavo, kad ta bauda būtų gauta. Atverskime porą lapų atgal ir pažiūrėkime, kas tuo metu buvo susisiekimo ministras ir bus aiškiau kur čia tas ŠO PASLĖPTAS.

nesuprantu,ko jus visi verkiat kad,

nesuprantu,ko jus visi verkiat kad, portretas
lietuvoje nera tvarkos.? juk patys metai is metu ,renkat buvusius komunistus, ir konservus .kas isvare is lietuvos jusu sunus ,dukras ir anukus i svetimas salis ieskot geresnio gyvenimo ar ne jusu isrinkti seimunai? kurie primineja durnus istatymus .prisiminkit PSD istatyma zmones padare skolininkais. prisiminkit naktine reforma. valdo valstybe , primineja durnus istatymus ir uz nieka neatsako.tik lietuvoje ir gali taip buti.

Tai

Tai portretas
Ačiū komisarei,kuri pasakė,kad iki paskutinės minutės laukė,kad gautų Lietuvos sprendimus.O ponulis Skvernelis vis aiškina,kad jis nieko dėtas.Jis turėjo labai svarbias užduotis-alkoholis,promilių didinimas,ruoštis kelionei pas popiežių,laiminti šeimos....

apmaudu

apmaudu portretas
Apmaudžiausia, kad valstybinių įmonių vadovai kartu su valdžiagyviais niekada neneša jokios atsakomybės, persėda ant kitos kėdės ir toliau taško mokesčių mokėtojų pinigus, o juos bemokantieji kartais ir ant kruopų jau nebesukrapšto. Per visur skamba raginimas padėti skustantiems, bet valstybės atsakingieji su savo sprendimais prisideda prie skurdo didinimo.

Rita

Rita portretas
kodėl iš mūsu tegul moka tie kas pavogė r

TEGU

TEGU portretas
Jau ikyru ta pati rasyti...TEGU MOKA PATYS NUSPRENDUSIEJI,KAD REIKIA ISARDYTI. Mokesciu moketojai? Prie ko ? Lietuva griaunama is VISU pusiu.Kas lieka is Lietuvos? Kas vadovauja,kas atstovauja? Vagys,"krasavcikai".

tegu

tegu portretas
moka tie ,kurie IŠARDĖ

kuku

kuku portretas
eina jie sau.

lorenzo

lorenzo portretas
patys sau neria kilpa ant kaklo tie runkeliai "profesionalūs"

Anonimas

Anonimas portretas
Tegu moka Butkevicius su Kubiliumi,kodel mes turime moketi ,jie pasirase ,tai jiems apkalta.

zinai skverneli

zinai skverneli portretas
jeim kas tave sugalvotu pakart, virve ko gero nupirkciau is savo pinigu... o moket uz akcines bendroves klaidas dangstomas politiku tai jau absurdas...

Blinda

Blinda portretas
M.Bartuška - tavęs už liežuvio niekas netraukė - pasakei mirk, bet įvykdyk!

Dalia

Dalia portretas
Kaip tai iš mokesčių mokėtojų, o kur dingo skirti ES pinigai?: Ar aš ko nors nesuprantu? Nors, jeigu D A L Y D K Ą išleido į užtarnautą pooilsį su 6 mėn. išeitine kompensacija, tai nieko nestebina. O mokytojus išdirbusius visą gyvenimą išleidžia tik su 2 mėn. išeitine Kauno rajone.

Gal premjerui niekas nesakė?

Gal premjerui niekas nesakė? portretas
Kad Bartuška pasišovė baudos klausimą išspręsti

Anonimas

Anonimas portretas
Prie Henytės buvo ramiau.

Kaunas

Kaunas portretas
Vienas žodis - Ačiū !!!

hunta

hunta portretas
daro viska kad valstybei butu blogiau

Anonimas

Anonimas portretas
O tai kodėl už AB įmones klaidas turi mokėt Valstybė? Ar čia jau ir pvz AB Telia gali prisidirbt kaip pastarajai susišviestu, nes baudas gi vistiek Lietuva iš mokesčių mokėtojų sumokės..

:)))

:))) portretas
rinkit prezidentu svarkeli durneli...

tai

tai portretas
kad tas Skvernelis yra visiškas supuvusios teisinės ir t.t. sistemos sraigtelis , ko reikės sistemai tą jis ir darys , dėl to ir stumia tokį naglai į prezidentus , parankus , vaikus iš Garliavos "išvaduoja"

Idomu

Idomu portretas
Šita afiora buvo organizuota, kai valdė socdemai, konservai ir liberalai - butkevicius, kirkilas, kubilius masiulis ir kita šutvė. Taigi dabar būtinai reikėtų išstatyti sąskaitas butkeviciui, vaitkui, kubiliui, kirkilui ir masiuliui!!!!

Anonimas

Anonimas portretas
Visu pirma ne Lietuvos valstybe arde ta gelezinkeli Kas arde tas tegul i moka Pridave begius i metalo lauza kodel mes turim moket? Antras dalykas ar aplamai yra skirta ta bauda? Biudzetas perteklinis tai kaip 28 milijonus nuplukdyt i kaire?Rado skyle Bauda iki siol jos nebuvo

stasys

stasys portretas
100 mln litų. nebloga baudelė. Gal tegul eina nx ta ES su savo "teise"? Ne valstybė ardė - ne valstybė ir atsako. Juk jei ofšorkė registruota Fareruose, niekas Farerų nesprogdina...

Marytė

Marytė portretas
Tai kam tas seimas ,vyriausybė ,jeigu visiškai nekontroliuojama padėtis ??? pasirodo jie už nieką neatsako ,ar ne taip ??

Ui

Ui portretas
O gal tą baudą iš mūsų valdininkais paimtų? Atiduotume pusę seimo, pusę vyriausybės, visą prezidentūrą, turėtų užtekt su kaupu? Jei kartais neužtektų, tai magaryčiom smulkesnių valdininkėlių iš savivaldybių parankiotume...

Jonui

Jonui portretas
Išsirnkote bolševikus-socialdemokratus-sovietinius nomenklatūrininkus visokius dailydkas, kirkilus, šiaulienes ir co, tai dabar ir kopkite tą šūdą. Kiek dr tie Lietuvos žmonės bus kurmiai baudžiauninkai ir rinks visokį ekssovietinį mėšlą

Jonas

Jonas portretas
Kas čia per valstybė ,kuri sistemiškai nežino ir nekontroliuoja , kas vyksta valstybėje ??? totalinė nekontrolė ir visiška neatsakomybė III ir taip dešimtmečiais .Visų absoliučiai rūšių mokestinės naštos nuleistos ant tų sąžiningiausių ir paklusniausių mokesčių mokėtojų pečių III o įvdus eurą tiesiog siurbiamas jų kraujas tiesioginiu būdu.

nein

nein portretas
O ar nenorėtų Skvernelis susimokėt?

Idomu

Idomu portretas
Jeigu kam idomu, tai vienas iš kaltininkų dėl rengės ruožo išardymo dabar vadovauja Valstybiniam Klaipėdos uostui. A. Vaitkus dirbo susisiekimo ministerijoje sekretoriumi nuo 2002 iki 2009 metų ir kuravo uosto ir geležinkelių klausimus. O Rengės ruožas išardytas 2008 metais. Ar dar reikia toli ieškoti kaltųjų? O dabar tvarkosi Klaipėdos uoste. Laukti galima naujos saskaitos iš ES.

o dar klyke nesavais balsais

o  dar klyke  nesavais  balsais portretas
kad Stalinas nekaltus y sibiro konclagerius veze ....UUUUuuuuuu...visus siuos gnydas y gyvulinius vagonus ir uz poliarinio rato angliu kast y sachtas....

Idomu

Idomu portretas
Tas Skvernelis tikras budulis, besmegenis. O dar liaudis nori jį į prezidentus rinkti. Kokie žmonės tokie ir išrinktieji. Tokia jau mūsų dalia. O tų, kurie nepatenkinti, jų stipriai mažėja, nes emigruoja. O pasilikę sėkmingai renka besmegenius į tokius postus, kaip ir pririnko besmegenių į Klaipėdos tarybą.

...

... portretas
Kažkaip visi ESMĘ pamiršta: ta geležinkelio linija buvo naudinga TIK vienai privačiai firmai (na, dar rusų valdomam uostui). Ir ta linija funkcionavo kol ja naudotis buvo galima. O paskui - kišt MŪSŲ VISŲ pinigus, kad kažkas galėtų ASMENINĮ biznį vystyt?.. Aišku, jei tas privatininkas prie remonto būtų prisidėjęs - gal, bet jei jis norėjo ant svetimos kupros į rojų - tai jau atleiskit (jam liko ir kiti keliai, kuriuos mes IRGI išlaikėm). O paskui... KEISTAS tas ES sprendimas naudingas tik vienam verslininkui (ES neleidžia dotuot privačių savos šalies verslininkų taip jiems sudarant šiltnamio sąlygas), nebent... nebent avansu 'otkatai' buvo sutarti. O kai dabar girdim kad mūsų 'galvos' maloningai nusiteikusios IŠ MŪSŲ tuos 'pinigėlius' paimt, tai tarpvalstybinės korupcijos požymių visame tame DAUGIAU nei PAKANKA.

Kerštas geležinkelį išardžiusiems

Kerštas geležinkelį išardžiusiems portretas
Būtinas kerštas geležinkelį išardžiusiems – išsiaiškinti ir nubausti.

As

As portretas
l nera atsakomybes taskantiem,priimantiem apsurdiskus sprendimus?Kas padarys tam gala? Kada bus tvarka ?

gražumėlis

gražumėlis portretas
o rinkimai tai artėja, va po tokių šūkių pamatai kur žmogus o kur .....pypt.....'buvusių nebūna'

senelė

senelė portretas
Baudą reikia mokėti iš tuomečių premjerų Kubiliaus, Butkevičiaus ir geležinkelių valdybos vadovų kišenių - argi ne jie atsakingi už visą tą istoriją? Trynė, šveplavo, į savo kišenes krovė, statė ir griovė, o kaip mokėti - tai jau mes, Lietuvos ubagai, mokėsime. Ne , brolyčiai, susimokėkite už savo parazitizmą patys, arba žmonės jau eis su šakėmis vieną kartą.Kiek gi galima pliurzenti apie meilę Lietuvai ir griauti ją iš pamatų?Kiek gi galima džiaugtis patogia vergovine santvarka?

š

š portretas
jus tik pažiūrėkit tą snukį kuri kažkas stumia į prezidentus,na pažiūrėjot,ir kaip, norite tokio prezidento,o visa kita jau be manęs žmones parašė

kikimara

kikimara portretas
Išskaityti iš socdemų, čia gi jų statytinis valdė, o jie dangstė. Tikras bebrynas, o tie bebrai dar mąsto, ką daryti...

bajeris

bajeris portretas
vieni vagia ...kiti moka

Anonimas

Anonimas portretas
gelezinkeliai turi pelno milijonus.tegu jie moka baudas is savo pelno.kodel mes

tegul moka tie,kurie preieme toki sprendima

tegul moka tie,kurie preieme toki sprendima portretas
kodel mes mokesciu moketojai turime moketi.daug kalbama apie asmenine atsakomybe.Tai kur ziuri musu gerbiama Prezidente ir kt.tarnybos?Kyla klausimas: kas uz viso to stovi ir kam tai yra naudinga.Kada Lietuvoje bus istatymo virsenybe,o ne asmenine?

yo

yo portretas
iš šitas buratinas dar taikosi į prezidentus ?

Ona

Ona portretas
Girdėjau,kad prezidentės "durnių" laivo nuoma suryja 200 tūkst eurų už parą,t.y.5 milijonus už mėnesį,60 milijonų už metus.Tai nepalyginamai daugiau nei ši bauda.Laivo nuoma su mokama iš Lietuvos žmonių kišenių.Be to,ši bauda gali būti apskųsta aukštesniam teismui,ir nereikia nuolankiai,kaip avinams,imti ir sumokėti.

ir cia premjero ...

ir  cia  premjero  ... portretas
busimo preZIUdento kalba , ,.......,,,,,.variugu pridaryta bauda ,-MOKESIM IS MOKESCIU MOKETOJU PINIGINES ,,,,,matomai kartu voge tuos begius ir bauda 28 milijonu euru pavidale uzdirbo lietuvos ubagams susimoket

BuRaTiNaS

BuRaTiNaS portretas
Ner tvarkos teisejam algas pakele,o kaltu ner.

kurvos issigimeliai valdziagyviai vagia

kurvos  issigimeliai  valdziagyviai  vagia portretas
STT,FNTT, VSD, GEN PROKURATURA IR TEISEJAI kysius uz tai gautus skaiciuoja ,pavogta 28 milijonai , valstybes prestizas gilioj siknaskyles skylej , o kaltu kaip visada near ......jie visi sedi seime ir prezidenturoj .....dabar visi apvogti tautieciai susimokes uz variugu isvogta turta.....

valdžiai

valdžiai portretas
JŪS ir TIK JŪS - VALDŽIA verčiat NEKĘSTI ŠALIES!!!!

haha

haha portretas
tik lietuvoj taip gali :baudas is mokesciu moketoju, bet premijas -tai tarpusavyje issidalinsim

lt

lt  portretas
kada tie begalviai uz priimtus sprendimus atsakys savo kailiu?o db b...b deja ka nori ta daro px mokesciu moketojai sumokes o bl algu nera uz ka kelti visi bega nuo skurdo o cia per politinius lavonus nera uz ka valgyti bet ant masinu kanceleriju ar baudu greit suranda

Anonimas

Anonimas portretas
Ačiū, ačiū, ačiū...o iš kieno pinigų bus kompensuojami durnių laivo pipendenco milijoniniai nuostoliai?

Aš portretas
Kaip visada. Pastoviai kenčiam mes, eiliniai žmonės.

kol nebus asmenines atsakomybes

kol nebus asmenines atsakomybes portretas
tvarkos lietuvoje nebus.pardaveja dirbdama parduotuveje,nesa materialine atsakomybe.o cia valdo valstybe ,ir niekas uz nieka neatsako.?kur teise ir teisingumas?jei LETUVOJE butu 26 metus asmenine atsakomybe,manau lietuva klestetu,ir nebutu ubagiu ubage,kad zmones neisgyvendami iesko duonos kasnio svetur.

Švarkelis

Švarkelis portretas
Kol nebus sunaikintas AMBalovirusas VSIOI ZAKONNO tol Lietuva vis giliau grimz pelkėje

h20

h20 portretas
Stai jums paprasto LT piliecio tyrimas.... „Lietuvos geležinkeliai“ 2008 m. rudenį nuardė geležinkelio ruožą nuo Mažeikių iki Rengės. 2006 07 04- 2008 11 26 - premjeru buvo Gediminas Kirkilas - matyt siam zmogui reikia dekoti 2008 11 26 - 2012 11 22 - premjeru buvo Andrius Kubilius - sis zmogus taip pat galejo padeti istaisyti 2012 11 22 - 2016 11 22 - premjeru buvo Algirdas Butkevicius- sis zmogus taip pat galejo padeti istaisyti... zodziu didelis ACIU... nuo dar karta susimetusios ant babkiu tautos...

Giedrius

Giedrius portretas
Baudas is musu kiseniu jusu algas is musu kiseniu jusu automobilius keliones tusinukus ir tt is musu kiseniu. Turiu pasiulyma. Jums nebereikia algu nes viska gi mokesciu moketojai sumoka. Prisiko imone imone tegul ir susimoka. As irgi va gavau bauda uz tel kalbejima vairuojant bet bauda mokesiu is savo kisenes mokesciu moketojai kazkodel jos neapmokejo. Ziauru jau darosi kiek dar kentesim ir nieko nekeisim.

eik knygu paskaityt

eik knygu paskaityt portretas
blet kaip mest tokia '"valdzia"is "valdzios" kaip bukaprocius priima viesai kalbet ir kazkius sprendimus priimt???kaip??

MOKESČIU MOKĖTOJŲ?!?!

MOKESČIU MOKĖTOJŲ?!?! portretas
is mokesciu moketoju? jums su galva gal negerai? su tokiu mastymu ir sprendimais skatinat emigracija, seselines pajamas ir kitus dalykus. Kaip sauksi taip atsilieps!!!

TIMAS

TIMAS  portretas
KAIP TAI IS MOKESCIU MOKETUJU ???? GERB. SKVERNELI ,DARBO ZMONES,NERUOSE ISTATYMU. TAD MOKEKITE IS TU KISENIU KURIOS PRISISIKO .IS VALDININKU JEI NEAISKU.KUO CIA DETA LIAUDIS IR NEMALKITE NESAMONIU .JEI BUKAPROCIAI VALDZIOJE TAI JIE IR MOKA. JUSU KLAIDOS ,JUSU BEDOS. JEIGU GINAT ASILU VALDZIA,TAI ......TAIP...

h20

h20 portretas
Kazkaip apie tuos, kurie prieme tokius sprendimus jokiu diskusiju... bent jau tyrima atlikite, kazkam gal ir kalejimo plutos reiktu pagrauzti koki desimti metu... o tauta kaip visada... uz viska sumokes...

ALGIS

ALGIS portretas
Pamenu , kad geležinkelis buvo ardomas tam , kad nebutu naudojamasi latvijos uostais . Įdomu kas bus tiems , kurie prieme tokį sprendimą tada apie jokį sauguma nebuvo kalbama

ww

ww portretas
Kodel is mokesciu moketoju pinigu? Tegul dengia kaltininkai - Dailydka ir kiti tada Lietuvos gelezinkeliams vadovave asmenys. Kodel taip yra - isejo ir viskas - uz nieka neatsako?

be abejo

be abejo portretas
o kaip kitaip,atrodo dar gdaugiau baudu nusimato- i kampa lietuvos uzspaudimas numatomas

Galerijos

Daugiau straipsnių