Prezidentė: vienas didžiausių rūpesčių žmonėms – augančios kainos

  • Teksto dydis:

Prezidentė Dalia Grybauskaitė sako, kad vienas didžiausių rūpesčių žmonėms šiuo metu yra augančios kainos, bet Vyriausybė ir Seimas turi visas priemones suvaldyti tokią problemą.

„Vienas didžiausių rūpesčių žmonėms - augančios kainos. Visi sprendimai, kaip gerinti konkurencinę aplinką, galinčią realiai mažinti kainas, - Vyriausybės ir Seimo rankose“, - pabrėžia šalies vadovė.

Prezidentės sveikinimo kalbą pirmadienį rudens sesijos pradžios posėdyje perskaitė Seimo pirmininkas Viktoras Pranckietis.

„Tik atsakinga politika kuria pasitikėjimą valstybe. Būtent atsakinga politika prisiimti ir įvykdyti įsipareigojimai atvėrė mūsų šaliai svarbiausių tarptautinių organizacijų duris, o praėjusios Seimo sesijos metu Lietuva pagaliau tapo ir visateise Ekonominio bendradarbiavimo ir plėtros organizacijos nare“, - teigiama prezidentės kalboje.

ELTA primena, kad pirmajame posėdyje numatoma pristatyti sesijos darbų programos projektą, kuriame apie 600 teisės aktų projektų (be lydimųjų). Vyriausybė į sesijos darbų programą pasiūlė įrašyti 118, prezidentė Dalia Grybauskaitė - 11, Seimo nariai (frakcijos) - daugiau kaip 300 įstatymų projektų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

taigis

taigis portretas
euras nieko detas kai vagys naudojasi proga apvogti tauta,bet kokia piniga galime keikti, cia valdantieji sudare tokias melavimo afiora,pinigai nieko deti pas protinga zmogu pinigai visada nesa pelna ,o musu ponai sudare tokias mafinacijas ,kad gavosi melas,vagyste ,gobsumas,

gana

gana portretas
o juk ivedant eura ji ir jos geriausias draugelis vasiliauskas jos paskirtas i posta sake kad kainos tikrai nekils o kainos pakilo 3,5 karto o dabar ji porina kad tai pradejo jaudinti zmones ir kelia rupesti

MOCIUTE

MOCIUTE portretas
aferiste,melage,pataikune,ar tokie turi buti prezedentai valstybes,bet ka padarysi kai zmones nemasto ka renka ,vagius,komunistus,parsidavelius,uztai taip ir gyvenam neverkit,kai galvos nedirba kunas kencia,
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių