Prieš Rugsėjo 1-ąją – tuštesnės tėvų piniginės

Grįžti į straipsnį

Devintokas

Devintokas portretas
Na paskaičius matau nemažai pinigų tenka išleisti pradinukams, bet vyresniems tiek tikrai nereikia. Tarkim kuprinė firminė 20-30E ir drąsiai galima eiti 2-3 metus. Pieštukai flomasteriai, bent pas mus to jau seniausiai nereikia. O iš pratybų matematika ir biologija daugiau jokių nereikia taippat. Motyvas, kad vyresniem tikrai daug mažiai reikia išleisti apiperkant į mokyklą.

Tiesa yra tokia

Tiesa yra tokia portretas
Ne tuštesnės piniginės, o visai tuščios. Troleibusams viską išleidžiame.

žinom :)

žinom :) portretas
Vaikas dar tik į pirmą klasę eis nuo rugsėjo 1-osios, o jau klasės remontui teko po 50 eur. mokėti...

ar žinote

ar žinote portretas
po kiek reikės surinkti visokioms dovanoms, baliams tai pieštukai niekis?

Mama

Mama portretas
Pradinukams liemene gali tikti net ir visus 4 metus, pirmoje klaseje buvo ilgoka, bet neatrode kaip kaliause. Kuprine, piestukines, sasiuviniu deklas ir spalvoti piestukai taip pat ne vieniems metams. Flomasterius perku brangesnisu ir ju uztenka visiems metams. Todel savo ketvirtokei manau daug neisleisiu.

deja

deja portretas
na droztukas tarnaus tikrai neilgai.piestukai, flomasteriai -tai prekes kuriu per mokslo metus teks dar ne karta nupirkti.kuprines....jos plysta.pratybos perkamos kasmet, uniformos taip pat, nes vaikas isauga.gali but racionalus kiek nori, bet vaika isleisti i mokykla tikrai kainuoja.

taip

taip portretas
Ar kiekvieniems metams visko reikia pirkti iš naujo ir daug?Juk drožtukas, pieštukas, liniuotė jau nupirkti ankščiau....O jei pirmokas irgi nepirkite visko visiems metams.Tiesiog daugelis tėvų nemoka racionaliai pirkti...moka tik dejuoti....

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių