R. Karbauskis pasakė, kam gali tekti mokėti automobilių mokestį

  • Teksto dydis:

Valdančiųjų lyderis Ramūnas Karbauskis ramina, kad įvesti naują automobilių mokestį nebus skubama, o be to žada, kad visos lėšos, gautos jį įvedus, būtų skirtos paremti elektromobilių, hibridinių ir galbūt mažesnių naujų benzininių ir dyzelinių automobilių pirkimą, rašo portalas delfi.lt.

„Pirmiausia pasakysiu, kad neina kalba apie tuos automobilius, kurie jau yra. (...) yra diskusija, jeigu žmogus ateityje, po įstatymo priėmimo, jeigu jis toks bus, pirks labai taršų automobilį, tokiu atveju jis turės sumokėti kažkokį mokestį. Jis bus panaudotas remti tuos, kurie pirks netaršius automobilius,“ – teigė „valstiečių“ lyderis.

R. Karbauskis neatmetė, kad iš surinkto mokesčio būsima dotacija galės būti skiriama ne tik elektromobiliams ar hibridiniams automobiliams, tačiau galbūt ir naujiems mažesnio variklio darbinio tūrio benzininiams ar dyzeliniams automobiliams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

vabalas,

vabalas, portretas
kiek laiko mulkins tas naisiu juovalas skandalo teršėjas ir gretutes klumpes rezgimo meistras , ir knygas rašyti , gretutei padėjo ir iš agro firmos ponu pinigus šelpė ką tik nesuveikė juk buvo ir yra tie fokusai, dabar matai jau kabina mokesčius lengvu mašinų teršenčius žmones , juk lietuvoj mes visa seniena susirinkome bet juk pagal mūsų kišenių pinigėli juk esame patys paskutiniai ubagai iš visos europos sąjungos, juk ponas tas mokėsčius slapstydamas nuo mūsų ir toliau mulkina visus savo trašomis rusijos atvežtinio lygio juk savo monstra jonavos trašu gamykla stabdo o net veda iki bankroto kur matyta teršėjas vyti lauk ta klouną iš visu pusių, va koki išrinko o dabar verkia , barbadosai, užvaldė,,

Ponuliui Karbauskiui..

Ponuliui Karbauskiui.. portretas
Jis privalo dirbti savo darba ! Jis yra Kulturos pirmininkelis,o ne Premjeras ar PREZIDENTAS ! Juk jis net ir kalinius nori paleisti,masinas apmokestynti ir tt.Jis ne savo rogese sedi sitas Napaleonas ! Dar...susirupino su Popiezium..Na ka jis isdarineja sitas Valstietis ,net geda skaityti ir matyti.Juk his i pagonybe ,jis tiki i lietu i griaustyni ir aplamai jis NIEKUOM Netiki,tik apsymeta ir durnina tauta,is kur jus istraukete tokius nevykelius,tiesiog geda skaityti ir matyti sita atlepaausi " Napaleona " Nieko nedirba tik rietenos,kimba,mokina NET PREZIDENTUS ,manau jam seniai laikas pas daktarus ir iseiti tiesiog paciam is Seimo.Lietuva naikina sitas kolchozo sunelis,nes taip isake uz trasas Kremliniai.

Nu,Ramunas be skrupulu :)

Nu,Ramunas be skrupulu :) portretas
Per 27m. laisvos Lietuvos laikotarpi ne viena valdzia nedryso apmokestinti ganetinai skurdziai gyvenanciu tautieciu automobiliu.O ir pati siulomo mokescio esme yra kazkoks nesusipratimas.Manau,pradzioje apmokestinus ''labai tarsius'',surudijusius,ar su nublukusia spalva automobilius,veliau toki istatyma nesunku pakoreguoti i visuotini automobiliu apmokestinima,ko greiciausiai ir yra siekiama.G.L.turbut ploja katutem po tokiu valstieciu planu ir jau mintyse matuojasi premjero kresla. :)
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių