R. Karbauskis: reikia naujo tyrimo dėl „Snoro“ ir Ūkio banko bankrotų

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
Karbauskiuk,paskubėk, nes jau ir tau svyla padai. Jau negali vis susilaikyti atkasi visokių liekanų,o vieną dieną ir tau prispaus uodegą,nors reikia kuo skubiau.

Na

Na portretas
Daugiau nieko nedaro, tik ,,tiria" ir ,, tiria"...taip ir kadenciją baigia prastumti. Tiesa,...miškus išpjovė, tautiečius toliau vėja nuo nepakeliamo Lietuvos gyvenimo, dar pasirašė dėl masinio juodosios rasės atgabenimo. Tikrai ,,gerai" Karbauskis su Skverneliu valdo.

Tyrėjas

Tyrėjas portretas
Atliksim tyrima dėl Karbauskio veiklos platinant kiaulių marą.

N

N portretas
Kubilas tuščias išdžiūvęs tu pats nesuvoki bemeluodamas ką darai ir ką sakai,tavo vieta kalėjime.Aferistas ir Lietuvos alintojas ,naikintojas iš didžiosios RAIDĖS

Makentos

Makentos portretas
Karbauski buk zmogus, pasodink tuos svolocius kurie suzlugde bankus, tik ne banku savininkai tai padare .....o kas tai padare visa Lietuva zino....net laidos yra , sako, kad Grybauskaite sumanytoja , ygyvendino Vasiliauskos, taip kalba zmones....

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Reikia, Karbauski, reikia naujo tyrimo dėl „Snoro“ ir Ūkio banko bankrotų. Kaip kitaip padėsi dvasios broliams vagims Antonovui ir Romanovui, apvogusiems Lietuvos žmones ir dabar besislapstantiems pas rusų mafijos bosą striukį Putiną? Gerai atliksi Kremliaus užduotį, dar ir medalį gausi. Nepamirš tavo pastangų Putino chebra.

...

... portretas
Taaaip, 'konservams' kaip reikiant užpakalis užsidegė, nusimato skandalas didesnis nei su CŽV kalėjimais.

taip

taip portretas
Logiska, kai vienas kremliaus agentas nori istirti kitu dvieju kremliau agentu ir aferistu ikurtu banku likvidavima.Tai dar karta mastantiems zmonems darosi aiskiau kas yra karabasas.

Zelemunčikas

 Zelemunčikas portretas
Nė joks aš ne agentas, aš Lietuvos patriootas esu

KAŽKODĖL

KAŽKODĖL portretas
manau,kad tai daroma, nukreipt dėmesį nuo savo aferų

jusis

jusis portretas
butinai reikia tyrti saunuolis karbauskis linkiu sekmes siam zmogui

Anonimas

Anonimas portretas
Jau prieš mėnesį rašiau, kad Zalemuncikas ir Kauno žemaitis yra vienas ir tas pats asmuo. Ir neabejoju, kad tai agentas. Kieno? Paspėliokite patys.

otkatas

otkatas portretas
Tirti yra būtina ir kuo skubiau. Vien prisimenant samdytą vakarų bankroto administratorių, berods iš Olandijos ir jo gautas protu nesuvokiamas pinigų sumas, tą daryti būtina. Čia, matomai, ėjo milžiniški otkatai.

Anonimas

Anonimas portretas
Kiek man žinoma, tai A. Kubiliui savo sveikatą tikrintis reikia jau nuo jaunų dienų.

pilietis

pilietis portretas
Palaikau kultūros komisijos pirmininką, kad ŽMONĖS TURI ŽINOTI. Todėl prie kuriamų šių komisijų, NORIME , kad būtų įkurtos dar bent kelios, kurios tirtų p. Karbauskio pinigų kilmę ir jo priklausomumą nuo agresyvios kaimynės, dar reikia žmonėms žinoti , kaip pas jį atsirado tūkstančiai ha žemės , kai įstatymai numato įsigijimus ne daugiau... ir dar norėtų piliečiai tikrai žinoti apie salietros sudėtį [ kalbama , jog ten daug draudžiamų ES sudedamųjų...] bei kodėl dempinguojamos kitos... ŽODŽIU... [gal] palaikau...

tiek

tiek portretas
pinigo Snore prarado Lietuvos žmonės, o Grybauskaitė dar kalbina valstiečius netirti konservatorių veiklos , absurdas

aš vis galvodavau

aš vis galvodavau  portretas
kas čia rašinėja tuos durnus komentarus: " grybauskaite už snoro aferą į kalėjimą" taigi čia karbauckis, na nesitikėjau tokios nesąmonės...:(

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Ne tik išsisukti,bet ir savo milijonus iš mokesčių mokėtojų kišenės susigrąžinti,kuriuos per gobšumą ir durnumą ,,padovanojo''ruskiam.

žmonės mąstykite

žmonės mąstykite portretas
Karbauskis Antonovo ,Romanovo draugelis todėl dabar nori padėti išsissukti šiems aferistams

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Tam su klaustuku -ar teisingai žmogus rašo.Patvirtinu ir aš mačiau.Peržiūrėk laidas Krepšinio Pasaulyje-pamatysi ir tu.Ten buvo ir Gomelskis.

protingas

protingas portretas
bukam aksiomaiir sekundė buvo "normalus"bankas ir gerus procentus mokėdavo >Tik skyrėsi tuo nuo Snoro it ūkio kad neišgabendavo Lietuvos pinigėlių į ofšorus.Karbauski ištirk ir Seundės banką.Pinigų reikia-pinigų yra kiek nori

salamanca

salamanca portretas
Reikia butinai atnaujinti tyrimus. O Antonovas ir Romanovas cia ne prie ko, nes tyrimo reikia Lietuvos zmonems, nes jie negavo teisingos informacijos kaip viskas vyko ir kas inicijavo banku zlugima

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Viskas,taip kaip ir turėjo būt su visais tais valstiečių vertygomis.Nuo žagrės rankenų prie valstybės vairo.Čia ne kumelę valdyt ir pirmininkas pats vską išvogęs bei išslapstęs dairosi ką apkaltint,o ką atpirkimo ožiu padaryt.Nesaldu vargetoms.

>Aja

>Aja portretas
tai ir yra jų darbas - aiškintis kur per 30 metų dingo nemaži Valstybės turtai ir lėšos.Kaip gerbti valdžią kuri negaudo suįžūlėjusių vagių ir ramiai žiūri į vargstančią Tautą?Arba kaip Kubilius - dar ciniškai pasityčioja..O tokios ir buvo valdžios iki valstiečių

Aja

Aja portretas
Kokio bent šiek tiek rimto darbo pradės imtis karbauskinė šaika?Tiesiog kvailių valdžia,ir tiek.Visa kvailių kompanija-Karbauskis,Širinskienė,Kepenis,Veryga,Petrauskienė ir t.t.-visų net neišvardinsi.Imkitės darbo,nevispročiai.

Oooooo....kaip pasiuto

Oooooo....kaip  pasiuto   portretas
konservatlyberastines pakerksnutes ......... , tikrai matosi ,kad Karbauskis pataike y skaudziausia konservatdegeneratu aferiugu variugu zaizda. Butinas tyrimas -Butinai turi but isaiskintas situ korumpuotu variugu aferiugu kysininku lizdas

ar tiesą žmogus rašo ?

ar tiesą žmogus rašo ? portretas
"Gentainiai,ar stebėdami ,,Žalgirio'' rungtynes matėte greta sėdinčius Ramūną ir Romanovą-bankininką iš Ūkio banko?Aš mačiau,todėl neabejoju,kad kelis milijardus Lietuvos mokesčių mokėtojų pinigų jie yra kartu pavogę.Vienas jau pasislėpė Rusijoje,kitas matyt irgi ten slėpsis."

parazitas tas Karabasas

parazitas tas Karabasas portretas
APKALTĄ jam greičiau

Aksioma

Aksioma portretas
Galite sakyti ką norite, bet Snoro bankrutavimą reikia ištirti.Nešališkai. Žinoma, tie du banko vadai irgi ne angelai, bet daug kas atsimena kad Snoras buvo visai nieko bankas(neplėšikas, dirbo ,,kaip laikrodis"..). Bet.."Įkabinti" šią istoriją reikia labai daug jėgų ir sumanumo (antai koks puolimas tik užsiminus..).__________Mintis kelianti Homerišką juoką yra faktas, kad ant kiek turėjo būti durnas valstybės valdymas, kad atiduoti visą pelną nešantį LT bankų sektorių privatiems veikėjams. Ir dar iš užsienio.

...

... portretas
Che, vėl Krabas biznį padarė, savo klapčiukus 'konservams' pardavė... jam ar 'konservai', ar Krymas, svarbu kad pinigai byra, todėl ir Kaune tik griuvėsiai: griaut lengviau, tvarkyt ir brangu, ir išmanymo reikia, o ir pinigų tam nebelieka.

Genadijus

Genadijus portretas
Karbauskis bankininko Romanovo draugelis- kartu arenoje žiūrėdavo krepšį

tiesa

tiesa portretas
Teismas areštavo buvusių bankrutavusio banko „Snoras“ vadovų ir savininkų Raimondo Baranausko ir Vladimiro Antonovo lėšas bei sąskaitas Šveicarijos bankuose Кроме того, в Латвии Антонова обвинили в незаконном выводе средств из Latvijas Krajbanka для финансирования других проектов. В мае 2016 года английский Верховный суд признал российского предпринимателя виновным в причинении убытков латвийскому банку почти на сто миллионов евро. В Санкт-Петербурге задержан бывший владелец литовского банка Snoras Владимир Антонов, сообщает Sputnik Латвия со ссылкой на портал 78.ru. По данным СМИ, российский предприниматель был задержан 11 апреля сотрудниками следственного управления ГУ МВД России по делу о мошенничестве и подозрению в краже средств банка "Советский

tai kad ir

tai kad ir  portretas
pagalvosi- nieko nepagadinsi....

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Ačiū už dėmesį ir pagyras.Noriu istorijon papulti per paradines duris,ne taip kaip Ramūnas per užpakalį.(nepagalvokit kad Gretos).

to Zelmunčikas

to Zelmunčikas portretas
manau, Ramūnas pažysta mėlyno kiosko šefus.....kitaip nesiimtu panašaus gan smirdančio reikalo....

nuomonė

nuomonė portretas
zelemunčikai,didesnio pridurko už tave turbūt nėra

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Pamenu Žiūrėjau ,,žalgirio''ir CSK rungtynes,gana žinomas rusas sako:-smotri vaš Ramūnas s Romanovym,kak bliznecy riadom sidiaščije''.(rus.) O Ramūniukas tvirtina jo nepažįstantis.

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Karbauskis gerai išmokęs neurosifilitiko Lenino pamokas. Žino, kad geriausia gynyba – puolimas. Lok ant kitų ir tavo paties nuodėmės atrodys mažesnės.

Teisingai, p.Karbauski

 Teisingai, p.Karbauski   portretas
Reikia naujo tyrimo dėl „Snoro“ ir Ūkio banko bankrotų. Anksčiau atlikti tyrimai neteisingai nustatė, kad bankų savininkai: “Snoro” – Antonovas bei “Ūkio” – Romanovas apvogė Lietuvos žmones ir tai patvirtinančią medžiagą perdavė prokuratūrai. Bijodami teisinių represijų, Antonovas su Romanovu buvo priversti bėgti iš Lietuvos. Kiek neteisingai apkaltinti žmonės turės slapstytis? O, ir rusų mafijos bosui Putinui, priglaudusiam savo dvasios brolius, susidaro kai kurių nepatogumų. Reikia, Karbauski, reikia naujo tyrimo. Jei ir nepavyks pilnai išteisinti pabėgėlių, tai bent privers suabejoti jų kaltumu. Jau pats naujas tyrimas parodo, kad ankstesni tyrimai buvo kažkuo ydingi. Ar sunku surasti naujus kaltuosius? Kremlius jau seniai sufleruoja – tam geriausiai tinka Prezidentė ir Tėvynės Sąjunga. Pirmyn, Karbauski!

justas

justas  portretas
to zelemuncikui tai kada tave paleido taip ir neapgyde

Rinkejai

Rinkejai portretas
taip taip, baigti sąrašą reikia Karabauckiu.

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Dvarponi,tavo Snoro ir Ūkio bankuose prašikti milijonai pas tavo kolegas ir Putiną Rusijoje.Todėl nežiaukčiok reikalaudamas grąžinti Lietuvos mokesčių mokėtojus,o kreipkis į Rusijos dūmą.Galima asmeniškai pas Žirinovskį.

Nuomonė

Nuomonė portretas
Žmogus,nenorintis,kad būti tiriamas bankų sužlugdymas,trigubai brangiau paskolų skolinimas ir kitos konservatorių valdymo su Prezidentės žinia piktadarybės,turi būti visiškas tautos priešas,arba be galvos.Negana to,dar konservatoriai stumia į Prezidentus ,komercinių bankų,apvogusių visus Lietuvos piliečius klerką- Nausėdą.Na atsikvošėkite pagaliau"patriotai".Karbauskis šaunuolis,kad nori ištirti konservatorių niekšybes.

ir dar , mano nuomone ,

ir dar , mano nuomone ,  portretas
tik politinės padugnės dergdami KITUS gali 'spėlioti ' ir siūlyti šiems , dėl jų "spėjimų" , tikrintis sveikatą . ....Šiaip ,tokiems 'spėjikams ' ,po vieno tokio spėjimo seanso , reikėtų įvesti sąlygą kandidatuojant privalomai pasitikrinti sveikatą dėl "spėjimų " . Kas įtakoja ? Ar gali "spėjantis" asmuo susivokti seimūno darbe ? :)))) Paviešinti rinkėjams , kad asmuo turi 'spėliotojo ' talentą :)))

alio, tragedija

alio, tragedija  portretas
taigi buvo teismas dėl šmeižto su Kubiliumi , kodėl konservatorius nesakė ką žino ? "apie kremliaus įsakymus ir apie griovimą iš vidaus " , ko tylėjo ir sakė " neturiu " ar "nežinau " ? gal todėl dabar kalbėdamas sako 'spėju' ? iš ko ? iš lubų ? įdomu kam labiau reikėtų tikrintis sveikatą kai taip "spėlioja " ? :)))) Nustokite meluoti arba teikite įrodymus . aš taip manau .

<< Tragedija- reikia šalinti

&lt;&lt; Tragedija- reikia šalinti portretas
Mes matom ir girdim blogiau būti nebegali pokyciai reikalingi vagys ir banditai uzgrobe ir 28 metus pleše Lietuva ir skurdine zmones privalo atsakyti, vieninteliai valstieciai išdriso pasipriešinti sukurtai sistemai. Pirmyn nuskurdinti zmones palaiko Jus turgininku ir aferistu era baigiasi.

tragedijai ...

tragedijai ... portretas
... o iš kur gavote informaciją apie kremliaus įsakymus , kažkokius atseikėjimus ? Iš kremliaus ? :))) Lietuvos pareigūnai kiek skaitau viešą erdvę tokios info neteikia ? Turite įrodymų ? Ar kreipėtės į prokuratūrą , kad būtų pradėtas teisminis tyrimas apie galimą seimo nario įtakojimą ? Ar norite būti nusikaltimo bendrininku ? :)))) O gal vyksta konkursas , kuriame kiekvienas konservata turi pademonstruoti , kad jis "pasitikrino sveikatą" ir yra tokie pat "sveiki" kaip ir jų " tiesų skelbėjai" ? Komentaras --piliulė + maistas ? Konservatų baimės dažnių virpesiai girdimi visoje Lietuvoje :) Šaunuolis Karbauskis ir valdančioji dauguma , gana melo . Viešumas puiku , nes aiškėja kokios 'galvos' aktyvistai remia opozicionierius .

Tragedija..

Tragedija.. portretas
Zmones,ar jus akli ir kurti ? Juk sis valstieciu caras- napaleonas Kremliaus isakimu griauna Lietuva is vidaus.Jak tiek atseiketa is Rasijos ,kad mokejo algas dar nebutam premjerui Skvernui ir kitiems ! Juk sis gandrasudis griauna Valstybe ir veda atgal i TSRS. Kur jus esate,ka jus suprantate,matomai moka rubliais,kad tik palaikytu Naisiu Valstieti ! Konservatoriai VADOVAVO tik 8 metus,bet jus vistiek nirstate ant ju,o ne ant Komunisteliu ,socdemu Darbo porcija,Nusipelneme blogiau gyventi ir tt Tik sitos gaujos nustekeno Lietuva ! O dabar atejo "" Leninas " ir galvoja ta Lietuva nustekens iki Rasijos.NE,ir niekada !

Anonimas

Anonimas portretas
Karbauski, kada grazinsit MIRTIES BAUSME? Milijoninius aferistus SUSAUDYTI. Kol nebus mirties bausmes sitiems padugnems - viskas yra SUDO MALIMAS ir makaronu kabinimas tautai ant ausu.

Pensininke

Pensininke portretas
Nesinori tiketi, kad tiek daug Lietuvoje gyvena nevisprociu , kurie garbina toki menkysta Karbauski

nuomone

nuomone portretas
Karbauskis saunuolis.Tik dar ''kietesne'' pozicija reikia uzimt.Gerai butu imti pavyzdi is Orbano.Daukanto aikste reikia purtyt stipraiai.....

Rinkeja

Rinkeja portretas
Tikrinti reikia nuo Brazausko, Lubio, Slezeviciaus, Kubiliaus, ir t.t. Visi kas buvo valdzioj. turi atsakyti uz pasisavintas gamyklas, uosta, viesbucius, uz nuskurdinta Lietuva. Tegul sumoka uz turta tikra kaina. Reikia mazinti seimunu skaiciu per pus, atsisakytu privilegiju. Kas nelanko, arba praleidzia posedzius - palikti be atlyginimu. Rinkti reikia pagal atvirus sarasus.

teroristas

teroristas portretas
netirkim ką pridirbo komunistai su landsbergio gauja ,Lietuvą pardavė ir praskolino ir kaip anūkėlis milijoną valstybės sąskaita "susitaupė ", o tirkim, kas po karbaukio koldra ,kiek Gražulis turi vaikų ,. Skandina Grybauskaitė su savo landsberginiais Lietuvą šmeižto liūne ,kad žmonės nematytu ,kas išvogė Lietuva ir kokioje diktatūroje Lietuviai priversti gyventi ,todėl ir bėga neatsisukdami iš Lietuvos Lietuviai ,o žydai ir Ukrainiečiai kraustosi į Lietuvą .

lietuvos naikintojai ,genocidas,

lietuvos naikintojai ,genocidas, portretas
kas isvare jaunima is lietuvos,dabar atimti visa isvogta lesas is kubiliaus ir bus is ko moketi pencijas,invalydu ismokas ,ir t,t,kas isvoge tegu dabar islaiko senus ,sergancius zmones,jie sunaikino ,lai dabar atstato teisybe,simonyte ,kubilius visa jo gvardyja,praskolino lietuva,tegu dabar atseikeja teismas musu naudai turi buti teisybe viena karta lietuvoje,uztenka jiems lasinius esti o mums tik kaulai apgriausti,jeigu teismai bus paperkami mes patys padarisim tvarta jiems,nagli dvasios ubagai,

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Lietuviai rinkdami visuomet apsigaudavo,deja paskutinį kartą tiesiog apsikakojo.

mąstykite žmones

mąstykite žmones portretas
idomu įsivaizduoti jeigu nuo to laiko kai Karbauskis buvo 2004 m. Lietuvos Respublikos seimo pirmininkao pavaduotoju -jeigu visą laiką valdžioje būtų buvę valstiečiai -kokia Lietuva dabar būtų???ne NATO,ne Europos sąjunga,ne Šengenas,ne Euras? o kitos sąjungos,kita valiuta ir kita šalis būtų pastačiusi Ignalinoje atominę -tokią kaip Astrave oLietuvoje nei korupcijos skandalų ,nei bedarbystės,nei emigracijos,atlyginimai ir pensijos du kart didesni negu dabar....????Na beveik rojus?????Prisiminkim kas mitingavo prieš Ignalinos AE,prieš eurą,prieš Nato,prieš dujų laivą,kas kelius traktoriais blokavo ????ką Lietuvos gelbėtojau žaliasai važinėjantis su super džipu ir statantis pilį Kauno marių regioniniame parke ir kieme aptveriantis danielius/žaliųjų sąjungos pirmininkas?????????????/ ir nesisiskaičiuojantis pilis Ispanijoje ir milijonus Lietuvoje ???Lietuvos gelbėtojas??? žmona Ispanijoje,brolis Rusijoje,tėvas Vokietijoje -vaikai velniai žino kur ir visi ūkininkaujantys Naisiuose ???

tautai geda kad tokius vagius isrenka,

tautai geda kad tokius vagius isrenka, portretas
visus kubiliu ir jo saika i teisma,ten ju vieta ,grazinti isvogtas lesas ,is ju atiteisti ,pervesti i lietuvos fonda,visiems turi buti atpildas uz vagystes,tautu skurdinima,lietuvos naikinima,dar drista akis issprogines,aiskintis ,visai sazine pardaves ,zmogaus vardo nevertas,menkysta visa jo saika zmogzudziai,

gimas

gimas portretas
ko tas Kubilas taip susinervino,matyt svilesiais pasmirdo

Der reikia organizuoti

Der reikia organizuoti portretas
tyrimą - kas išardė kolūkius ir nudraskė fermų stogus....Vytautas L. jau ir tada buvo metuose, tad lipo jauni vyrukai........

kvailiams

kvailiams portretas
jau milijoną ,na gal kiek mažiau-Karbauskis prikūrė kitiems tirti o pats bijo kaip velnias kryžiaus VIENOS seimo komisijos žemgrobių eferoms tirti .Kodėl?????????????????????????????????????

Zenka

Zenka portretas
Ka tas ka sako,kad reikia,tai reikia, blogiau nebus, bet pirmiausia reikia išsiaiškinti p.Ramūno turtų kilmę .Ar iš balos toks protingas turtus krauti atsirado???????

Anonimas

Anonimas portretas
Būtina atsakyti į svarbų klausimą visiems žmonėms-rinkėjams;kas apšvarino ir sunaikino bankus?Kad prie to prisidėjo tuometiniai valdantieji čia jau klausimo nekyla,tik kas organizatorius viso to.

Povilas

Povilas portretas
Ponui Karbauskiui palinkėčiau labiau rūpintis šalies įstatymais ir žmonių gerove, bei...pasibarstyti salietra savo galvą, kad geriau galvotų, kokia veikla reikia užsiimti Seime.Sėkmės dirbant NORMALIUS darbus, o ne komisijų kūrimą, kurių diena iš dienos vis gausėja...

.

. portretas
Šiaip tai jis gana konkretus ir strategiškas, nėra mulkis.

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Rinkėjai.Greitas darbas-kreivas vaikas.Ramūnėlis todėl ir skuba,kad jau po sekančių rinkimų bus tiriami jo ,,geri darbai''ir nebus jo ,,profesionalų'' ir nebus kam ,,profesionaliai'' jo ,,gerus darbelius''pripaišyti kitiems- ,,buvusiems''.

Klausimas

Klausimas portretas
Kiek mes dar leisime siautėti aferistui ir melagiui Karbauskiui?

Anonimas

Anonimas portretas
Karbauski,vagie kepūrė dega, lauksiu tos dienos kada išryškės tavo praturtėjimas.Meluok toliau,bet melo kojos trumpos.

Anonimas

Anonimas portretas
Vaje vaje kiek komentarų.Pridėsiu ir aš.Pažiūrėjus į Karbauskio snukelį taip ir prašosi,kaip sakant plytos,Patentuotas žulikas,melagis.Iš kur tiek susikrovė turto, gal būt čia viskas slypi tuose bankuose.Berneli nešok aukščiau bambos.

rinkeja

rinkeja portretas
oi kaip kubilas issigando kad net klerkus pasisamde kad rasytu ko slikstesnius komentarus saunuolis karbauskis kad ju partija atliks toki svarbu darba kad isaiskes tikrieji vagys aciu karbauskiui

Janina

Janina portretas
Butina.....issaisketu kai kuriu pasiemusiu is anksto indelius.....ir mana daug ausu islystu.....kuo daugiau zmones.tiesos suzinos,tuo bus ateityje lengviau pasirinkti uz ka balsuoti.....dabar tik akis vercia,.meluoja,....ir tai daugiausiai koncervatoriai.....slykstus apsimeteliai

teroristas

teroristas portretas
būtina, būtina ,būtina ,tirti, kas nugramzdino Lietuvą į bedugnę .?????????tai komunistai pasikeisdami su kgbistais,

tai---rinkeja--- konservatdegeneratu nuomone

tai---rinkeja--- konservatdegeneratu  nuomone portretas
niekam nereikalinga ........pabuciuok y raukus Karbauskiuj....

Rinkėja

Rinkėja portretas
Žinote, jau net neskaitau...... Akivaizdu: dabar tirti labiausiai reikėtų patį Ramūną Karbauskį. Ir jo " Profesionalų vyriausybę". Dar tos " profesionalų vyriausybės" ryšius....Utena, Kaunas.....

kaip konservatoriška :))

kaip konservatoriška :))  portretas
argumentų prieš faktus nėra , tada prasideda įžeidinėjimai :)

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Ką žinau apie valstybės lėšas,man pakanka,kad žinočiau,kas tu toks.Diskutuoti su tokiais siaurakakčiais,jaip tu,būtų žema.

manau išsiaiškins

manau išsiaiškins  portretas
kodėl reikėjo taip brangiai skolintis , nes kalbama , kad buvo ir kitų galimybių . Dugne sėdime dar ir per skolas , kurias privalome grąžinti , iš ko didinti atlyginimus , pensijas ar mažinti mokesčius ?

Zelemunčikui , ką žinote apie valstybės pinigus ? :))

Zelemunčikui , ką žinote apie valstybės pinigus ? :))  portretas
Vis dėlto klausimas, kurgi dingo arba buvo taip „saugiai“ investuotos „Indėlių ir investicijų draudimo fondo“ sukaupos piniginės lėšos, kad jų nebuvo galima paimti ir išmokėti banko „Snoras“ indėlininkams? KODĖL VALSTYBEI PRIREIKĖ TAIP BRANGIAI SKOLINTIS ? Kas atsakingas už nuostolius, kuriuos patiria valstybė pasiskolinusi minėtam reikalui beveik 1,2 milijardus eurų (4 milijardus litų) už 6,5 proc. metinių palūkanų? O juk vien per vienerius metus valstybė papildomai už tuos pasiskolintus 1,2 milijardus eurų sumokėjo vien palūkanų – 75 milijonus eurų........Vien Policijos departamentas neteko savo turėtų virš 3,5 milijonų eurų (virš 12 milijonų litų), skirtų policijos darbuotojų atlyginimų išmokejimui. Absurdas!

primityviajam Zelemučikui

primityviajam Zelemučikui  portretas
Manau eilinė konservatoriaus aktyvisto priedanga " Rusija motinėlė" :) Kodėl reikėjo pražudyti banke šių įmonių lėšas , o paskui skolintis , kad grąžinti „Snoro „ indėlininkams ? Gal nesuprantate , kas grąžina skolas ? :) Manote ne mokesčių mokėtojai ? :)))) Paskelbus AB bankas „Snoras“ tyčinį bankrotą finansų ministrė I. Šimonytė pareiškė, kad valstybė skolinsis bemaž 1,2 milijardus eurų (4 milijardus litų), kuriuos perskolins VĮ „Indėlių ir investicijų draudimo fondas“, kad pastarasis galėtų išmokėti draudimo kompensacijas banko „Snoras“ indėlininkams. Tačiau tikslinga būtų patikrinti, kur dingo „Indėlių ir investicijų draudimo fonde“ buvę pinigai, sukaupti virš 490 milijonų eurų (1,7 milijardo litų)? Bankai už kiekvieną indėlį įmokėdavo nustatyto dydžio sumą, kuri nutraukus indėlį, nebūdavo grąžinama. Per laikotarpį nuo šio fondo įsteigimo nebankrutavo nei vienas bankas, todėl nebuvo ir pareigos mokėti draudimo sumos iš šio fondo lėšų..........

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Kada tie bankai buvo įkurti ir kiek jie veikė yra tik blevyzgos.Faktas tas,kad jie buvo įkurt žugdyti Lietuvos ekonomiką.Pakliuvo ir keletas,laikančių save superprotuoliais lietuvos turtuolių,krių padedami aferistai gavo ir naudojosi licenzijomis.Aišku, ne be Rusijos motinėlės pagalbos,kuri siekė ir tebesieka Lietuvos ekonomikos žlugimo.Visi tie areštai,tai tik eilinis eilinio vartotojo akių dūmimas,Įsivaizduokit,jeigu Lietuvos mokesčių mokėtojai padengtų tas sumas,kaip atrodytų Lietuva.O čia keli apmokami pridurkai ieško durnesnių už save.Dabar prisijungė ir Ramūniukas su savo nepasotinama svita.

ko bijo konservatoriai ? :)))

ko bijo konservatoriai ? :)))  portretas
Manau Karbauskis skaidrinda ir viešina VISKĄ, taip edukuoja ir šviečia visuomenę, kaip viskas veikia valstybės valdymo užkulisiuose, leidžia pačiai visuomenei nuspręst kas yra blogai, o kas gerai valstybėje. Manau to valstybės "elitas" ir bijo, nes prisidirbęs iki ausų, jiems naudinga buka visuomene, kuria galima lengvai manipuliuot. Iš tikro, jei viskas teisingai padaryta su tais subankrutavusiais bankais, tai jokio tyrimo Kubiliui nereikėtų bijoti, nes tyrimas parodytų, kad jie elgėsi TEISINGAI. Būtų didžiulė politinė nauda , o Karbauskiui minusas :) Taigi turėtų pagelbėti Karbauskiui tokiame tyrime. Tačiau ir čia rusiškos kortos panaudojimas parodo, kad VAGIE - KEPURĖ DEGA. O visgi PAVOGTI Lietuvos pinigai ir negrąžinti, tai kodėl bijoti tyrimo ? Juk ne visi degučiais užgimė, kad galėjo pasiimti pinigus? Ar atskleisti ilgametes buvusiųjų "patriotų" aferas - nesolidu, nepatriotiška kažkaip ?

trumpa atmintis ? dabar 2018 m

trumpa atmintis ? dabar 2018 m  portretas
AB bankas SNORAS − bankrutavęs Lietuvos komercinis bankas, finansų grupės „Konversbank“ narys. Tarptautinio finansų leidinio „The Banker“ pripažintas geriausiu 2006 m. ir 2010 m. banku Lietuvoje.[ Įkurta 1992 m. kovo 17 d., Lietuva Uždaryta 2011 m. lapkričio 24 d. P.S . ką daro Rusija manęs visai nejaudina ,kodėl konservatoriams tai rodiklis ? ::))) veidmainiai ? Ar dabar jau gerai ir tai ką darė Rusijos teisėsauga ? :)))

Petka

Petka portretas
Teismas areštavo buvusių bankrutavusio banko „Snoras“ vadovų ir savininkų Raimondo Baranausko ir Vladimiro Antonovo lėšas bei sąskaitas Šveicarijos bankuose Кроме того, в Латвии Антонова обвинили в незаконном выводе средств из Latvijas Krajbanka для финансирования других проектов. В мае 2016 года английский Верховный суд признал российского предпринимателя виновным в причинении убытков латвийскому банку почти на сто миллионов евро. В Санкт-Петербурге задержан бывший владелец литовского банка Snoras Владимир Антонов, сообщает Sputnik Латвия со ссылкой на портал 78.ru. По данным СМИ, российский предприниматель был задержан 11 апреля сотрудниками следственного управления ГУ МВД России по делу о мошенничестве и подозрению в краже средств банка "Советский

Anonimas

Anonimas portretas
Tai kur isniro visi tie pinigai, apie kuriuos kai kas zino ir komentuoja? Jie niekur nedingo, tik is vienos saskaitos iskeliavo i kitas, o i kieno? Stai kur klausimas,kieno rumeliai isdygo, kieno firmos atsirado ir t.t.,kodel visuomene nieko nezino? Juk ir eiliniu zmogeliu buvo daug nuskriausta. Na ir valdzia issirenkame........

Zmones galvokime

Zmones galvokime portretas
Taip paskutinis siaudas si valdzia, bet atejus rinkimams, beretiniai vel pakels zilas galvas ir konservatoriu pirmoji penkiuke vel sedes seime ir drums vandeni. Jie sitiek visiems nusibode, kad jau nelieka jokiu komentaru. Tik neaisku, ko i eteri lenda dar Degutiene su savo sapalionem ir pasiteisinimais.

Tiesa

Tiesa portretas
Joo tuos Snoro aferistus net Rusijos teisėsauga susėmė Sanktpeterburge už ten vykdytas finansines aferas ,o Karbauskis nori gelbėti savo kolegas aferistus.

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Į 1-a,2-a ir sekančius.Banko Snoras ir Ūkio klientus tarp jų ir Ramūną ant cėgunderio užtraukė šių bankų savininkai ruskiai.Dabar klientai ir Ramūnas pageidauja,kad Lietuvos mokesčių mokėtojai šiem debilam apmokėtų jų bukumą.

Pensininke

Pensininke portretas
Visuomene turi zinoti kas ir kaip VOGE , bet ar devyngalvis slibinas bus iveikiamas, kai ji apraizgiusios korumpuotos partiju grupuotes. Lietuva is tikruju galetu buti Airijos ekonomikops lygyje, jei ne melagiu, garbetroskos ir vagiu grupuotes visose valstybes sferose.

Seimas skęsta "tyrymuose''

Seimas skęsta &quot;tyrymuose&#039;&#039; portretas
Kaip tos mergužėlės, praėjus kone dešimtmečiui kaltina savo buvusius darbdavius priekabiavimu, panašiai ir Ramūnas, naudodamasis savo išskirtine galia Seime, steigdamas įvairias "komisijas", siekia "priekabiauti" prie buvusių {dabar jau žlugusių}, bankų ir su jais turėjusių ryšių. Užsiėmimas negarbingas, bet valstiečiams matyt perspektyvus.

nieko sau ?

nieko sau ?  portretas
copy - Būtinai visiems reikia priminti ir dar vienų SNORO istorijos „didvyrių“ pavardes, o tiksliau kelių parlamentarų, o dar tiksliau Seimo laikinosios tyrimo komisijos narių pavardes, kurie paskutinio Komisijos posėdžio metu išėjo iš posėdžių salės ir tokiu būdu sužlugdė balsavimą ir galutinį išvadų patvirtinimą, nes jos buvo nepalankios tiek Lietuvos banko vadovui V. Vasiliauskui, tiek ir A. Kubiliaus vadovaujamai vyriausybei. Nėra kvorumo, nebus ir išvadų, pasakė konservatoriai ir liberalai, dirbę Seimo laikinojoje komisijoje. Tai A. Anušauskas, R. Dagys, J. Razma ir S. Šedbaras bei P. Auštrevičius ir S. Bogušis. Manau, kad šie „garbūs“ ponai turėjo ką slėpti nuo visuomenės. Ir jie ne tik sužlugdė Seimo komisijos tyrimą, bet ir tokiais savo veiksmais padėjo vėliau D.Grybauskaitės statytiniui V.Vasiliauskui ir Co iššvaistyti bei išgrobstyti AB banko SNORAS indėlininkų turtą

pletkininkui Zelemčikui

pletkininkui Zelemčikui  portretas
kur matai Karbauskio pinigus ? Apgailėtina ....

švieskis -4

švieskis -4 portretas
Apie 4,5 milijonus eurų (15,6 milijonų litų) banke „Snoras“ prarado „Regitra“, beveik 3 milijonus eurų (virš 10 milijonų litų), laikytų banko sąskaitose, neteko ir Registrų centras. Vandens tiekimo įmonė „Vilniaus vandenys“ prarado banke 2.3 milijonus eurų (8,0 milijonus litų), o įmonė „Klaipėdos vandenys“, bankrutavusiame banke „Snoras“ laikiusi 1,2 milijono eurų (4 milijonų litų) vertės indėlį, atgavo tik 100 tūkst.eurų. Alytaus m. savivaldybė banke „Snoras“ prarado 7,2 milijonus eurų (24,9 milijonus litų) savo laikytų ten piniginių lėšų, o Alytaus raj. savivaldybė – 3,2 milijonus eurų (11,1 milijonų litų). Sveikatos apsaugos sistemos įstaigos banke „Snoras“ įvairiomis formomis laikė 9,3 milijonus eurų (32 milijonus litų). Indėlių draudimo fondui išmokėjus maksimalias draudžiamąsias sumas, gydymo įstaigų nuostoliai vis viena siekė virš 4 milijonų eurų.

švieskis -3

švieskis -3 portretas
Daugiausia valstybės lėšų banke „Snoras“ prarado Ignalinos atominė elektrinė. Jos indėlių suma šiame banke siekė 26 milijonus eurų (89,9 milijonus litų). Į nuostolius nurašyti 22,5 milijonai eurų (77,8 milijonai litų) Valstybinio socialinio draudimo fondo valdybos piniginių lėšų, o taip pat ir 8,7 milijonai eurų (29,9 milijonai litų), kurių „Snore“ neteko Generalinės miškų urėdijos. Susisiekimo ministerijos reguliavimo sferoje esanti bendrovė „Lietuvos geležinkeliai“ neteko 4,4 milijonų eurų (15,1 milijonų litų), Klaipėdos valstybinis jūrų uostas – beveik 5 milijonų eurų (17 milijonų litų).

švieskis -2

švieskis -2 portretas
“, VAE, TEO LT, „Lifosa“, „Lietuvos geležinkeliai“, „Mažeikių nafta“, „Lietuvos draudimas“, Klaipėdos valstybinis jūrų uostas, Valstybės turto fondas, Nacionalinė mokėjimų agentūra, Lietuvos verslo paramos agentūra, Lietuvos kooperatyvų sąjunga, Generalinė miškų urėdija, Tarptautinis Vilniaus oro uostas, Kauno oro uostas, Registrų centras, „Regitra“, Vilniaus m. savivaldybė, Kauno raj. savivaldybė, Šiaulių m. savivaldybė, Alytaus raj. savivaldybė, Vilniaus autobusų parkas, „Vilniaus troleibusai“, Policijos departamentas, Priešgaisrinės apsaugos departamentas, Lietuvos tautinis olimpinis komitetas, Litexpo parodų ir kongresų centras ir šimtai kitų įmonių, kurių pinigai pražuvo jau valstybės valdomajame (nacionalizuotame!) banke „Snoras“.

nepletkink Zelemunčikai , o švieskis - 1

nepletkink Zelemunčikai , o švieskis - 1 portretas
banko „Snoras“ klientai prarado jau nacionalizuotame (valstybiniame!!!) banke „Snoras“ mažiausiai virš 725 milijonų eurų (2,5 milijardų litų) savo pinigų. Prarado visi klientai: valstybinės įmonės, biudžetinės organizacijos, fiziniai asmenys, kurie turėjo savo sąskaitose piniginių lėšų daugiau nei valstybės draudžiamoji suma, t.y. 100 tūkst. eurų (ekvivalentu 345 tūkst. litų). AB banke „Snoras“ buvo 1,9 milijardų eurų (6,5 milijardų litų) įmonių ir fizinių asmenų indėlių. Banko „Snoras“ klientais buvo ir savo sąskaitas banke turėjo: Vilniaus universitetas, Vilniaus Gedimino technikos universitetas, Klaipėdos universitetas, Vilniaus universitetinės ligoninės Santariškių klinikos, Respublikinė Klaipėdos ligoninė, Ignalinos atominė elektrinė, „Lietuvos elektrinė“, „Vilniaus energija“, „Kauno energija“, „Vilniaus vandenys“, „Klaipėdos vandenys“, „Rytų skirstomieji tinklai“

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Teisingai Ramūnai,kol Jakeliūnas pirmininkauja,pasistenk,kad mokesčių mokėtojai grąžintų tuose bankuose. prašiktus tavo milijonus.

tam - ?-,,,as pasitikiu ,,,MUSU,,,pareigunais

tam -    ?-,,,as  pasitikiu ,,,MUSU,,,pareigunais portretas
is STT ir VSD ----butent ,kad tai ,,,,JUSU,,,,pareigunai ,--pirkti perpirkti ,nupirkti ir uzpirkti ,nuo visu priklausomi ---todel ir REIKIA ,NEPRIKLAUSOMU JOKIOMS GAUJOMS ,AR KLANAMS PROKURORINIO TYRIMO ....

taip

taip portretas
butinai reikia tyrimo bet ar pavyks tai padaryti mazuronis pasisparde ir uzgeso fe

?

?  portretas
o efka iš tų "vienintelių patriotų" , kurie nepasitiki mūsų institucijomis ? :) Aš pasitikiu mūsų pareigūnais iš VSD ir STT ir kitomis tarnybomis todėl nemanau , kad asmuo, kenkiantis mūsų valstybei ar vykdantis neteisėtą trąšų verslą , gali dirbti seime ar gyventi Lietuvoje . O 'patriotui efkai ' atrodo kitaip ? :))))

nebutu buve lansbirkines prichvatizacijos

nebutu  buve  lansbirkines  prichvatizacijos  portretas
Usacko, Austreviciaus ,ir kitu derybininku lietuvos ekonomikos, zemes ukio ,energetikos sunaikinimo konservatlyberastines Huntos valdymo metu ,tautieciu is lietuvos isvijimo , tautos nuskurdinimo ir apiplesimo, siandien tikrai gyventume kaip europieciai gyvena --todel butinas valstybinio audito su nepriklausomu nuo klanu prokurorinis tyrimas ju nusikaltimu prie valstybe ir tauta.....saunuolis Karbauskis kad kelia sy klausima

Anonimas

Anonimas portretas
vasiliauskas buvo pagautas kisininkaujant bet KGBiste magnolija uztusavo taip jie laisvaine trukdomisu koncervais ir liberlais dare eferas nes valdzia ju rankose.

maudrui

maudrui  portretas
taip ,biudžeto įsisavintojams ir žmonių skurdintojams bei atskirties didintojams bėda :) Nes nei viena buvusi valdžia neskaičiavo valstybės biudžeto , negrąžino pensininkams atimtų pensijų , net pridėjo kiek galėjo , kėlė algas kiek gali ir t.t. ....bando suvaldyti kainų kilimą , nors kiek pamenu ponia prezidentė sakė ir visokie ekonomistai būrė , kad kainų didėjimo rizika yra 20- 30 centų nuo 100 litų :) Kiek žmonių praradome , nes nebegalėjo išgyventi ? Pamiršote buvę valdžiose , o dabar opozicijoje ? Suprantu jūsų desperaciją , todėl ir dergiate be jokio teismo sprendimo , nes tik buvę viską 'žino ' ir jokių kitų nuomonių bei skaičiavimų ? Ne, gana , todėl man patinka ši valdančioji dauguma ir palaikau jų veiksmus .

efka

efka portretas
Karbauskas kremliaus marionete.Turetum buti labai kvailas,kad tiketum jog su rusais darai pelninga bizni ir uz tai nereikes atidirbti.

kokie apgailėtini tie konservatoriai

kokie apgailėtini tie konservatoriai  portretas
Kubilius rėkė kiek galėjo ant Karbauskio " KGB agentas " , kažkokiomis pažymėlėmis mosavo ,na kažkaip panašiai , kol Karbauskis jo nepasistatė į vietą , kreipėsi į teismą dėl šmeižto ir ką sakė Kubilius teisme , kai paprašė konkrečių įrodymų ? Kiek pamenu ---- "nieko neturiu " :)))) Dabar Kubilius sako , kad tik spėja ..........? :)))) Šaunuolis Karbauskis , gana tokiems "spėjikams " kvailinti žmones , nes mano galva žinai - sakai ir rodai faktus , nežinai - tyli , o ne kalbi vėjus atseit spėliodamas ar pasityčiodamas . Negerbiu ir niekada už juos nebalsuosiu ypač po šio seimo darbo . Mačiau ir girdėjau , ką kalbate , kaip kalbate ir kaip dirbate Lietuvai . Girdėjau kaip skaičiavote pasijonius kas su kuo miega , ką geria ir t.t. .... Buvote prieš seimo narių mažinimą , seimo automobilius , praktiškai visada buvote "prieš" , jei gerai pamenu buvo tik vienas "už" . Čia vadinasi dirbate ? Manau tai tik intrigos .

Maudrius

Maudrius portretas
Tokios bėdos karbauckio ir jo šaikos pavidale Lietuva dar nematė.

Anonimas

Anonimas portretas
Kubiliui neprosali pasitikrinti savo smegenis. Jeigu ten dar kazkas liko kuo as labai abejoju

manau išsiaiškins

manau išsiaiškins  portretas
ir su kalėjimu .... Šaunuolis Skvernelis , kad apskundė EŽTT . Jei atmes skundą , galės pradėti vidinį tyrimą : kas žinojo , kiek "maišų dolerių " gavo ir kam nukeliavo .. ...Manau pati geriausia valdžia kuri tik buvo Lietuvoje , palaikysiu per visus rinkimus ir kaip čia mums tos žvaigždės per rinkimus sukrito :) Suprantu kodėl vyksta toks juodinimas , bijote ponai nuolatiniai valdžios darytojai ? Dergiate kiek galite , bet nei vienos bylos nei "dėl užgrobtų žemių nei dėl trąšų" nesugebate sukurpti ? Nes nėra pagrindo , todėl galite spėlioti , siūlyti tikrintis sveikatą ir tyčiotis , nes bijote ? Labai gerai :)))

spėjikams konserviniams , išsigandote ?

spėjikams konserviniams , išsigandote ?  portretas
Snoro ir ūkio bankų veiklos tyrimas būtinas.Tai būtų atsakymas visiems Lietuvos žmonėms nukentėjusiems dėl bankų griūčių.Taip pat būtųi atsakyta į klausimą ar tikrai buvo tikslinga kviestis svetimos valstybės bankus stekenti Lietuvos žmones. Nejaugi Lietuva tokia turtinga,kad gali kas mėnnesį dovanoti Švedijai ar kitai šaliai milijonus? Net Landsbergiukas papirko svetimo banko akcijas ? O gal pamenate kokios sumos už „suskaičiavimą“ buvo išmokėtos visokiems frikliams ? Iš minimų bankų, jau po „nacionalizavimo“ buvo išvogta ar tik ne du milijardai.....Kur dingo pinigai labai įdomu. Įdomu, kaip baigsis dar nepradėta apkalta koncervams už Lietuvos vardu pasiskolintus ir neaišku kur iššvaistytus 17 milijardų eurų ? Mes visi iki šiol mokame 10% metines palūkanas, tik neaišku už ką - lietuvių tauta kaip buvo ubagais, taip ir liko

Lietuvos mafija

Lietuvos mafija portretas
Valdziagyviai.. Uztai taip ir juodina Karbauski..

Pilietis

Pilietis portretas
Štai ir išlindo yla iš maišo.

Cia dar nepabaiga..

Cia dar nepabaiga.. portretas
Man sis valstietis,tai kaip Loreta,na ten juk moteriske dar klimaksine,tai atleistina.Bet cia ,sites pirmininkelio Ceslovuko sunelis.Is kur pas juos turtai,o gi pasisavino visa koluki,tiesiog pavoge,dar zemiu valdisku,dvaru valdisku mariu.ir tt.Juk jis viska supranta,tai pats pirmas puola,kad ji pamirstu.Bet ,deja tauta nepamirsta,ateis ir tamstos eile..is kur lyja trasom ir rubliais.

Labai geras siūlymas

Labai geras siūlymas portretas
O tie, kuriems baisu, kad pagaliau įvardins juos tikrais vardais , labai bijo ? Kodėl jų sveikatos niekas netikrino? Paliegėliai , net pensininkų pinigų nepasigėdijo atimti...nieko geriau kaip ši valdžia ,manau mes neturėjome.

Jurgis

Jurgis portretas
Rweikia dėmesi nuo savęs nukreipti.

cha ...y Karbauskio siulyma is naujo pradet

cha  ...y  Karbauskio  siulyma  is  naujo pradet portretas
,,Snoro ,,ir ukio banku,,, apiplesima ...automatiskai skubos tvarka suregavo Simonyte... o Kabylius is karto apkaltino Karbausky ,kad tas neva galetu turet kazkokiu tai rysiu su romanovu ir Antonovu --matomai siknoj vanduo pradejo vyrt is strioko Kabyliuj...teks uzbaigt karjeros dienas Lukiskese ant naru

NA NA

NA NA  portretas
reikia ištirti visą komunistų ir landsberginių kgbistų veiklą prieš Lietuvą ,_______praskolino ,'išpardavė ", tokią kaip Mažeikių naftą ,buvo melžiama karvė ,visus strateginius objektus pusvelčiui atidavė ,dabar lietuva visiškai priklauso nuo kaimynų ir žydų .o dar baisų žudymai ,teroristinė landsberginių gauja sprogdino paminklus ,bandė versti net traukinį, kėsinosi prieš Brazauską ,bankininkų nužudymai ,karininkų ,daug teroristinės veiklos ,bet kažkodėl teisėsauga yra užčiaupta ir tyli ,nes yra statytinė ir priklausoma ,,,sėkmės ,pažink Lietuvą ,,,,

Kraabinis

Kraabinis portretas
karvauski teks pradėti tyyrimą nuo1917 m spalio revoliucijos

Joo

 Joo portretas
Lanzbyyrgio vagys kažko sunerimo?

VIESPATELIAU...

VIESPATELIAU... portretas
Mano nuomone ,kad gal jis vartoja kokius narkotikus ,ar taip turintis su psichika ! Juk pati Rusija sugavo ta Antonova ir pasodino. Sita careli Kremliovini reikia daryti Apkalta. Nuo pat pradziu pradejo daryti nesamones. Atsibodai Kulturos pirmininke. Reikia dirbti,o ne rietis ir kaltinti kitus.Galu gale reikia si ponaiti tikrinti is visu kampu.Paimti uz koju ir iskratyti viska,visas trasas,zemes dvarus ir tt Sitiek milijonu krenta i kisenes,bet is kur jie. Reikia sita kremlyni nevidona atleisti,isspirti. Ciudas,kokie valdo valstybe

Anonimas

Anonimas portretas
Pažiūrėjus į Karbauskio akis atrodo,kad naudojantis narkotikus,todėl ir jo užmojai yra beprotiški.Darykit savo pažadėtus darbus, meluojat visi,grobstot kas dar imanoma.Žmonės bėga nuo tokios valdžios ir tų beprotiškų mokesčių.Kažin ar ilgai tas.tęsis.nustekensit visai tą. Lietuvėlę.Kaip tą šutvę seimo išvaikyti,ar ilgai dar bus taip.

VYTAUTAS

VYTAUTAS portretas
kažkas iš to prasigyveno ir smarkiai.

Aaa

Aaa portretas
Sita valdžia yra paskutinis šiaudas .Jei žmonės jų nepalaikys kaltinkit patys save.

Anonimas

Anonimas portretas
Per daug užsimojai Karbauski, tu geriau savo darbelius išsisrėpk,dar ateis tavo diena iš kur tu turi tiek turtų tik ne iš sąžiningo darbo. Beabejo tavo galvelėje kažkas negerai,nes pats nežinai ko nori.Nori lygiuotis su Putinu

Senas zmogus

Senas zmogus portretas
Daug neatsakytu klausimu. Kaip guventi Lietuvoje, kai ju tik daugeja?

Ola

Ola portretas
Taeisingai saunuolis Karbauskis.

...

... portretas
Va dėl ko tuomet tas Kubilius it (nors kam tas 'it') apsišikęs stovėjo.

Galerijos

Daugiau straipsnių