R. Masiulis: automobilių kelių direkcijoje išsvaistyta mažiausiai 20 milijonų eurų

Grįžti į straipsnį

...ta prasme-

...ta prasme- portretas
buvusių iki šiol susisiekimo ministrų.Ar jie visi jau mirę ir nėra ką teisti už gigantiškas aferas susisiekimo ūkyje?

...ta prasme-

...ta prasme- portretas
buvursių iki šiol susisiekimo ministrų.Ar jie visi jau mirę ir nėra ką teist

O tai

O tai portretas
kada ministrų teismas?

Vandai

Vandai  portretas
miela ponia, valdantieji jau siūlė , tik konservatoriai , liberalieji ir kiti iš opozicijos tam priešinasi :) kiek pamenu "prieš ' balsavo ir kandidatė į prezidentus ponia Maldeikienė . Reikia keisti Konstitucijos nuostatą norint sumažinti seimo narių skaičių ir vieni valdantieji to negali padaryti dėl balsų trūkumo , jei neklystų reikia 96 balsų , o norinčių "išsitraukti' tokią šiltą išlaikomą kėdę , nėra tarp opozicijos :) jiems kaip suprantu "viskas buvo gerai " ir tegul tik 'valdantieji " jų nejudina :))) Iš čia ir visos " istorijos" apie pasijonius , kurlius , užgrobtas žemes , ir "rusiškas " trąšas .

Tikrove

Tikrove portretas
Buvusios valdzioje partijos be jokiu skrupulu apvaginejo valstybe ir jos piliecius.Del konservatoriu su liberalais ir socdemais valdymo Lietuva atsidure tarp ubagu, is salies turejo emigruoti trecdalis jos gyventoju.Tokios partijos turi buti istrintos is politinio zemelapio.Tiki atejus naujiems valdantiems, tokiems kaip gerb. Masiulis, pardeda isplaikti i pavirsiu visas korupcinis purvas.O masei rinkeju vistiek akys uzlipdytos su propaganda.Ir diskreditavusi save konservatoriu partija pagal reitingus pirmauja.Gal kokie esam, tokius ir renkam?

Vanda

Vanda portretas
padaryta žala turėtų būti atlyginta kol nereikia atlyginti tol ir švaisto o jei kokį ir pagauna tai išsisuka ir vėl viskas iš naujo nepamirškite valdantieji sumažinti seimo narių skaičių juk žadėjote

kodėl buvę valdžioje nesirūpino visiška atsakomybę ?

kodėl buvę valdžioje nesirūpino visiška atsakomybę ?  portretas
2017-08-08 „Ar didesnė valdininkų atsakomybė padėtų sumažinti valstybės nuostolius „ --Vyriausybė pateikė Seimui svarstyti projektą, kuriuo siūloma taikyti visišką materialinę atsakomybę viešajame sektoriuje dirbantiems asmenims, kurie tyčiniais veiksmais padarė turtinę žalą.-- Iki šiol valstybė iš žalą padariusio valdininko galėjo reikalauti atlyginti ne daugiau kaip 9 vidutinius jo darbo užmokesčius ---- P.S. kaip gerai , kad valdžioje "ne tie " ir jų vyriausybė pateikė projektą dėl VISIŠKOS VALDININKŲ ATSAKOMYBĖS ,o tai buvo lux žala gali būti milijonai , o atlyginti reikia tik 9 atlyginimus :) Ačiū valdančiajai daugumai ir 'valstiečių žaliųjų vyriausybei " .

...

... portretas
KOL būsim (antikonstituciškai) verčiami balsuot u- gaujų sąrašus, TOL tvarkos nebus. Nes VISOS tos gaujos (esą partijos) susikūrusios TIK asmeniniam pralobimui.

AB

AB portretas
Kodel ISSVAISTYTA ? Kodel niekad nerasoma TIESIOG PAVOGTA ???

Pensininke

Pensininke portretas
Prie saziningos ir stiprios VYRIAUSYBES tokie vagys greitai atsidurtu uz grotu. Valstybeje nera TEISINGUMO uz kuri nereikia atsakyti, tad vagia iki beprotybes. Kas valstybeje sutvarkys SUPUVUSI , anot Kryzeviciaus, TEISINGUMA?

Anonimas

Anonimas portretas
atsakomybes -nera galima vogti pilnu pajegumu ,,,,kada bus tvarka pagaliau,,,,daugiau nebalsuosiu uz vagiu klana visi vagys,,,

Galerijos

Daugiau straipsnių