Rugsėjis – vienas prasčiausių mėnesių alkoholio prekybai

  • Teksto dydis:

Stambiesiems prekybininkams pareiškus, kad alkoholio prekyba krito 9 proc., kai rugsėjo pradžioje pradėta reikalauti asmens dokumento iš visų alkoholį perkančių asmenų, smulkieji prekybininkai atkreipia dėmesį, kad rugsėjis visada būna prastas mėnuo alkoholio prekybai, rašo "Verslo žinios".

"Yra dvi duobės prekyboje, kai mažiau parduodama ir alkoholinių gėrimų, ir viso kito, tai - rugsėjis ir vasaris. Žmonės išleidžia pinigus, todėl tais mėnesiais krenta apyvarta", - teigė bendrovės "Gelsva", valdančios alkoholinių gėrimų prekybos tinklą "Vynoteka", savininkas Marius Gumbrevičius.

Anot jo, asmens dokumento prašymas neturėjo padaryti didelės įtakos prekybos tinklų apyvartoms. Lietuvos prekybos įmonių asociacijos vadovas Laurynas Vilimas BNS antradienį teigė, kad pradėjus prašyti asmens dokumentų alkoholio pardavimai sumažėjo 9 proc. Seimas antradienį nutarė, kad pirkėjų amžių įrodančio dokumento turi būti reikalaujama tik kilus abejonių dėl amžiaus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jk

jk portretas
kas gali tikėti Vilimo staistika?Juk dar mėnuo nesibaigė,dar duomenų nieks neturi.Bet jam reik kažkaip pateisinti žmonių žeminimą vykdomą krautuvininkų.Kažin jei iš pačių pardavėjų perkant kelnes kas paso pa[rašytų,kaip jos reaguotų?

LIETUVIŠKIEMS DEBILAMS

LIETUVIŠKIEMS DEBILAMS portretas
Dar prigalvokite DURNYŠČIŲ ,reikia gi atstatyti BOBUČIŲ ERĄ ..O ir KRŪMINĖS jau sunkiai galima buvo gauti.

DJ

DJ  portretas
Reikia chronelinį parduoti 24/7 ir net kuro kolonėlėse ! Tuomet baigsis jo kontrabanda, surogatai ir babulkų taškai !. Tokia statistika reiškia, kad žmogai daugiau perka surogatų ir kontrabandos vadinasi dažniau nusinuodija, nuo visokio mėšlo ypač nuo Rusijos Žiriko degtinės kurią labai mėgsta įvežti Lietuvos liberalastai !.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių