Rusijoje žmonės pasigenda lietuviškų produktų

Grįžti į straipsnį

>Gaz 21

>Gaz 21 portretas
Nereikia visos tautos kolioti ir įžeidinėti.Ne ji pablogino šalies padėtį santykiuose su Rusija o niekdariai debilai valdžiagyviai, kurie spjovė į savo žmonių gerovę ir išmintingus-toliaregiškus tarptautinius santykius su svarbia kaimyne.Iš tikrųjų liūdna ir apmaudu, kad turint tokią rinką šalia, vietoje bendradarbiavimo, bei prekybos, kaip alternatyva renkamasi..Kinija.Čia tas pats kaip Benderio Vasiukų statymas nykiame Rusijos kaime

Gaz 21

Gaz 21 portretas
uztat Afrikoje pilna Lietuvisku jogurtų ir sasiskų:) Nu debilų tauta esam joma joma, tokia rinka salia, gyventume kaip švedai:) O per debilus visokius, nieko cia gero nebus....amerikonas numete atomo ant Japonijos, ir tai atvaziuoja USA į Japonija , kilimais raudonais su samurajais sutinka, o cia bl asylu zeme beliko , debilu tauta rimtai:) trecia karta nuo zagres -nieko nepadarysi, ubagai buvom ir liksim....tik arogancijos pilni :)

Anonimas

Anonimas portretas
Alberto klumpės skilo iš pykčio, o rusams vis tiek lietuviškų gliukomatinių sosiskų ir supuvusio sūrio nereikia. Klumpe- graužk pats :)

Albertas

Albertas portretas
O kūtvela, kad čia gražios vatos prisirinko! Rusija niekada negalėjo ir dabar negali savo tinginių gamyba patenkinti vartojomo. 40% sumažėjo vėžininkų?! Debilo gabale, jokioj valstybėj, jokiam žemės kampelyje tokiais mastais susirgimų nei didėja, nei mažėja.

realiai

realiai portretas
Rusijoje gyvena virš 140 milijonų gyventojų, kokie 100 milijonų nelabai yra girdėję apie Lietuvą , likę žino ,kad tai "pribaltika" su sostine Ryga ir labai ilgisi lietuviškų saldainių karvutė bei lietuviško gėrimo vana talin.Turntis galvą ,o ne beretę, supras, kad 2,5 milijono gyventojų turintis sklypas galėtų tiekti maisto produktų nebent vidutinio dydžio RU miestukui, taip kad lietuviški maisto produktai bei kur juos dėti labiau rūpi Lietuvos žemdirbiams, vežėjams ir maisto perdirbimo pramonei kuri pergyvena ne pačius geriausius laikus.

Anonimas

Anonimas portretas
Klumpiai jūs klumpiai, RU standartai maisto produktams daug griežtesni nei ES. Pasakas apie badaujančius rusus pasekite kas ketvirtam Lietuvos gyventojui, nes pasak Eurostat LT žemiau skurdo ribos gyvena kas ketvirtas , pirmaujama pagal korupciją, socialinę atskirtį, savižudybes, emigraciją, alkoholizmą.....ES grasina įvesti sankcijas ,nes 28 procentai gyventojų iki šiol tuštinasi lauko išvietėse ir teršia gamtą. Dabar pulkite aiškinti esą Rusija papirko Eurostat :)))

Kaunietis

Kaunietis portretas
Netiesa,nes dar pavasarį,Rusijos sveikatos ministrė,pateikė ataskaitą,o joje buvo sakoma,jog atsisakius europietiškų standartų produkcijos šalyje sumažėjo vėžinių susirgimų 40% ir dar pasakė,kad pasibaigus visoms sąnkcijoms,rusija reguliuos standartus,bet ne Es.Dobilo pieno produktų mgaminojai,ne žmonės,bet urodai,pasakykite,kaip galima nustatyti pieno riebumą? ir kaip jis gali parduotuvėse stovėti su dešmit dienų garantija? - aš tokio pieno negeriu ir kitiems nesiūlau,nes tai grynas tautos naikiimo įrankis/

to anonimui

to anonimui portretas
kosminius čelnokus gamina - o savo kokybiško maisto neturi...o ir savo maisto pramonėje naudoja ne savo technologijas...net savo sūriui įpakuoti popierių perka Vokietijoje ir Prancūzijoje - Rusijoje tokio nepagamina - šios dienos RU TV žinios...:))

Anonimas

Anonimas portretas
Beretiniam klumpakojui iš makaulės byra jankių panaudoti tampaksai . :))) Tau pasakyta, kad savo sūrius graužkit patys- skanaus.

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
LT gali tiekti produktus kokiam Maskvos mikro rajonui ir nieko daugiau. Rusijoje vertino lietuviškus maisto produktus, tik jie kažkodėl visiškai nereikalingi ( apart lietuvių emigrantų) Europoje ar kur kitur, visi bandymai tiekti maisto produktus kitoms šalims baigėsi "pravalu", tuo metu Rusijoje žemės ūkis ir maisto pramonė išgyvena renesansą, valtybės skola praktiškai nulinė, aukso atsargos milžiniškos, ekonomika auga, o kaip ES dotacijomis bei emigrantų perlaidomos išlaikomoje LT?

Vatagalviui

Vatagalviui portretas
Vienas vatagalvis asilas rašinėja, eik pamiegot asileli verciau.

Anonimas

Anonimas portretas
To "tai vis tiek" Girdi klumpi, ar esi buvęs Rusijoj? )) Lopų lopas, ten pilna lietuviškų produktų kaip savu (rusiškų), tai jeigu manai kad rusai neišgyvens be lietuviškų produktų tai galiu tvirtai pasakyti, kad labai klisti. Straipnis ne apie ką, kaip tu, lopine.

Anonimas

Anonimas portretas
To "tai vis tiek" Girdėjau lietuviai pagamino batų dėžutės dydžio palydovą , o USA astronautus į žemę pargabeno nevykėliai rusai :))) Apgailėtini klumpiai , nei žinot ką nors realaus apie RU , nei jums leidžiama žinoti, nes esate baudžiauninkai.

tai

tai portretas
Taip ,taip - visi 140 milijonų kuriuos esą pamaitino baigiantys išsibėgioti lietuviai :))) Rusai aiškiai pasakė- graužkit savo sūrius ir čiulpkit sosiskas patys ir nereikia produktų nelegaliai kaišioti šunkeliais, nes yra pakankamai realiai nepriklausomų valstybių kurios su džiaugsmu tiekia savo produkcija milijonams rusų. Tuščia vieta laisva nebūna. p.s. gal USA indėnams tiks pabalio kolonijos sūriai? :)))

tai vis tiek

tai vis tiek portretas
rusijoje yra kas tai negerai - tiek metų praėjo ,kai fašistus nugalėjo - o maisto negali pasigaminti....apskritai nieko gero negali pagaminti apart kalašnikovo ir MIG....net Armata sugedo Raudonoje Aikštėje....

Galerijos

Daugiau straipsnių