Premjeras: automobilių mokestis sužlugdytų didžiąją dalį gyventojų

Grįžti į straipsnį

cccp

cccp portretas
Cia reikia riboti automobiliu gamyba ir geriau pagamintu rimta modeli nerudijanti taip greitai vat tuomet butu ir saugesnis,antra modeli leistu keisti gamykloms ne kas 4 metus o kas 10 metu kad akeles kaskam neapdumtu kad nebutu poreikio,Jau isleido nauja modeli,to as noriu,nes kaimynas jau naujesni turi.Va kai butu tas pats modelis gaminamas 10 metuku tuomet ir gamta svarene butu.Cia kebulo formu kaitaliojimas tai tik gamintoju triuks kaip prisivilioti ta pirkeja kuris jam atnesa daug pelno.

teisingumas

teisingumas portretas
Yra paskaiciuota ne mano o mokslininku-inzinieriu.Koks yra pats ekonomiskiausias automobilis?o gi tas kuri jus turite,aisku cia su tech.normomis leistinomis.Nes naujo automobilio pagaminimas uztersia musu gamta apie 12 procentu,nu cia jo gamybos procesas.O daugiau kaip kiti mano kad keisti kuo dazniau i naujaTai jei ji teexploatuosi 3-5 metus ir vel gi ji utilizavimui priduosi,utilizavimo prosesas vel gi neprisimenu kiek procentais bet kiek zinau vel gi uztersia gamta gerokai.Tai vat,jei norite kad bent kiek maziau butu uztersta gamta,tai mokslininku yra paskaiciuota,kad nemziau 10 metu turi buti exploatuojamas auto.Ir kad seni tarsus auto yra MITAS.Cia vel gi nori prastumti kuo daugiau auto gamyklos,kad vyktu gamybos procesas ir kad oligarchu kisenes butu pilnos.Kodel buvo seniau auto rimtai gaminami?pabijojo kad nebankrutuotu gamyklos,va todel pradejo sukti stampofkes,kad po 3-4 metu jau rudys virsta is bile kur.

teisingumas

teisingumas portretas
dar...kur ta tarsa jei tech normas praeina,tai kur ta tarsa?a!jei dumija ir virsija virs 3,00 tai ir niekas technikines nepraleidzia,o jei itelpi i ta norma tai prie ko tas mokestis.Nu vat suprasciau kad jei automobilis virsija sia leistina dumingumo norma ir nori ji eksploatuoti tai va tuomet tegu ir moka 500 ar tai 1000 euru.P.S.mano A6 97metu 1 men.tai vadinasi po naujuju jai bus TIK 22 metukai,tech varau saziningai.Kai pavasari variau tech.,tech apziuros mechanikas-darbuotojas ji jau ne vienas zino,kitaip tariant nepaperkamas ir dar nemegstantis ko gero senesniu auto ar kaip... nes ant gazo taip ja gazavo ant raudonu apsukos jau ejo,net apsuku daviklis nukrito kai lupo gaza,vel uzdejo,vel gazavo ir ka gi manote kiek rode dumingumas?A! 0,36,tai tik viena trecdalio dalis vieno vieneto, o leidziama norma iki 3,0.Tai pas mane kaip naujo auto dumingumas perkant is salono,va taip.Tegu geriau dar labiau sugrieztina tech.praejima,ta prasme kad uz pinigus niekas negaletu prastumti.

Anonimas

Anonimas portretas
Jo,butent reikia apkokestinti didelius automobiliu.Bobos pastebejau megsta didelius o gabaritu nejaucia,kisa nors matosi kad neilis.Gatves vos neviduryje pasistato.Nu ir tik uz progresinius mokescius,tie kurie daug prisivoge arba is musu pinigu susikrove turtus tai tie tegu ir moka,nes tokie mokesciai dauguma civilizuotu europos valstybese yra.

...

... portretas
VISUS ekologinius ir kelių mokesčius mes keliskart jau ir taip sumokam per degalų akcizus, ir kuo daugiau važiuojam (teršiam), tuo ir mokam daugiau...kiek DAR kartų galim už tą patį mokėt?

Anonimas

Anonimas portretas
nejuokinkit liaudies

Ciekava Zose

Ciekava Zose portretas
Premjero pozicija daugiau maziau aiski,butu idomu suzinoti ka apie automobiliu apmokestinima,salyje kurioje nera viduriniosios klases galvoja Ingrida Simonyte. :)

fgh

fgh portretas
IS KUR VENTUS ISDYGAI ,GAL ANGLUOSE KOKIU 5 M. PARAVEJAI..toks mandras kaip sako ; kas buna mandras ta apsika gandras ...

...

... portretas
O kada batų mokestis bus?.. (tuoj ir fotelių mokestis bus - nėra ko sėdint bezdėt).

Ventus

Ventus portretas
Mokestis ne tam, kad butu surenkamos papildomos pajamos i biudzeta, o tam kad is keliu dingtu dumijancios senienos. Jei nenorima 'dauguma zlugdancio mokescio', tai tokiems seniems grabams tech. apziura privaloma kas metus turetu buti padaryta, o ne kas 2 metus, Jei neturi pinigu, tai nereiskia kad gali nuodyti kitus. Tas liecia tiek senus automobilius, tiek netvarkingu kieto kurio krosniu savininkus miestuose.

Nuomonė

Nuomonė portretas
Dvarus apmokestinkit ir užteks.

Mašina

Mašina portretas
Yra surenkama pakankamai pinigų už automobilius. Sumokame pirkdami kurą, mokestis už kelius, akcizai, Pvm, draudimas, registracija. Nemokat tvarkytis su esamom lėšom- nepadės joks naujas mokestis.

Galerijos

Daugiau straipsnių