Sąskaitos už šilumą sukels šoką: labiausiai pasišildys biokuro pardavėjai?

Grįžti į straipsnį

anupras

anupras portretas
Pamatysime, kiek mūsų valdžios didžiavyriai pajėgūs kovoti su biokuro spekuliantais.

Zelemunčikui

Zelemunčikui portretas
tų butų niekam nereikia, nei toms asociacijoms.Joms reikia žemės sklypų su infrastruktūra po tais butais, kad galėtų naujiems durneliams dėžutes statyt.Jaunimas iškūrė į užsienius, dabar ir senoliai lagaminus kraunasi.Ir nereikia aiškint, kad lietuviai grįžta į Lietuvą.

tik nereikia musu gasdinti

tik nereikia musu gasdinti portretas
Jei ne Biedronkoje, tai kur nors Lenkijoje tikrai bus to biokuro pigiau, tik paieskoti reikia.

r

r portretas
tuoj siuksles vakarietiskas degins tose krosnyse, vakarieciai mokes pinigus kad paimtu deginti siuksles,o degintojai paims is jusu pinigelius uz 'biosiuksliu kura'...auksinis biznis.

...

... portretas
Ach, Aliuk: "pilni miškai krituolių ir lazdynų" - tų krituolių ir lazdynų vienai grytelei pakaks, bet jau visam kaimui gali būt mažai (na, gal vienam sezonui, o kaip kitais metais?). Taip kad tas biokuras - TIK afera... panaši kaip ir nepriklausomybės laikais kai vienas amerikontas (piromanas?) 'nuoširdžiai nesuprato' kodėl netaikom ištisinio miškų sudeginimo: "Žemė pailsėt turi!"

Alis Petkus...

Alis Petkus... portretas
pilni miškai krituolių ir lazdynų... bedarbių dar yra?... tai kame šaknys?... parų gavusių ar kitokių veltėdžių yra?... tai kame šaknys?... pakaunės miškai pilni miško atliekų... darbas gryname ore,-sveikata... juokas ima nuo tokių problemų... reikia daugiau savarankiškumo suteikti šilumos gamintojams ir reguliuoti jų pelno maržą...

Danutė

Danutė portretas
Perpardavinėjimas vyksta Lietuvoj. Ankstesniais laikais buvo spekulentai dabar vadinasi verslininkai.

>DĖL BANKO SNORAS UŽGROBIMO

>DĖL  BANKO SNORAS UŽGROBIMO  portretas
Rusų mafijos bosą Striukį Putiną ir jo bendrus Antonovą su Baranausku į kartuves.

Šiluma

Šiluma portretas
Matijošaičiui dzin tie kauniečiai.pavarys propogandą paplatins savo ttvaizdą Kauno dienoje ir kitur ir žmoneliai mokės paskutinius skatikus ir toliau garbins eilinį gelbėtoją tokį pat tusčia pliurpalą kaip ir Uspaskixas buvo išpūtęs burbulą apie Kėdainius

Jurijus

Jurijus portretas
Pagarba Lietuvos Prezidentei kad ji galimai įtakojo Snoro banko aferistus išguiti iš Lietuvos-būtų išplovę visą Lietuvą į ofšorus>pagarba Rusijos teisėsaugai ,kad ir Sanktpeterburge aferas darę Snoro savininkai buvo suiimti.

DĖL BANKO SNORAS UŽGROBIMO

DĖL BANKO SNORAS UŽGROBIMO portretas
D.GRYBAUSKAITĘ - KGB MAGNOLIJĄ Į KALĖJIMĄ!

na ką

na ką portretas
teks nemokėt, nes valgyt norėsis.

emigrantas

emigrantas portretas
Va tokius pardavejus i kamera, ten padarys zmonemis ir godumas praeis. Baisu kas darosi Lietuvoje. Tik kvailiai gali tiek moketi ar nelaikas žmonems susimastyti ir daryti išvadas.

...

... portretas
Taip, 'Kauno vieninguosius' tikrai reikia šaudyt.

ATRODO

ATRODO portretas
kad silumos problemas LIetuvoje gali tik Vladimir Vladimirovic .Ir kainu kilimas butu pazabotas ,ir visos problemos su korupcija greitai butu sprendziamos ,nes prie ruso tai buvo istatymas uz grobstyma tai susaudymas ir viso turto konfiskacija.Suma maziausiai turejo buti desimt tukstanciu rubliu.Tai ne tiek daug ,talkuckeje ziguli tiek kainvo.O dabar vagia milojnus ir dar tautos vade sako ,kad per 10 metu pavyko suvaldyti korupciuja.Kiek uz ja pasodinta ,kur statistika?

Derbė

Derbė portretas
Jau net ES paminejo Lietuva, kaip sali, kur nezmoniskai dideles komunaliniu paslaugu kainos, o tai- viena priezasciu, del ko lietuviai neislipa is skurdo ir velkasi ES saliu uodegoje (po rumunu ir bulgaru, po sitiek nepriklausomybes metu-geda!). Kaune pernai šildymo kainos ispustos net 9%-dauygiausiai Lietuvoje. Ir ka mes girdim- dar mazai!? Gal atsipeikekit pagaliau- ar norit, kad paskutiniai dirbantieji isemigruotu?!

w

w portretas
taigi , tautietis tautiečiui gyvam skura nulups . rusu dujos pasirodys visai veltui , isivaizduoti galima kiek kainuotu maistas jei ne lenkai

brangs sąskaitos už šildimą todėl

brangs  sąskaitos už šildimą todėl portretas
kad ekonominiams migrantams reikia suteikti butus, o jų nėra. Tai sugalvojo branginti šilumą, Lietuvos piliečiai neišsimokės, butai keliaus į varžytines., bus laisvų butų tiems ,,....,, O EKONOMINIAMS MIGRANTAMS VALDŽIA Kompensuoja būsto nuomai vienam žmogui per mėnesį -314eurų... TAI DABAR SUPRANTAT KODĖl BRANGS ŠILUMA.......

Bliamba

Bliamba portretas
Koks sukčius sugalvojo malkomis (kietu kuru) "varomas" jėgaines pavadint "biokuro jėgainėmis"? Tikros biojėgainės yra tos, kurios naudoja jau panaudotus maitinimo įmonėse riebalus, fermose ir sąvartynuose išsiskiriantį metaną ir įvairias kitas bioatliekas, tarp jų ir medienos (pjuvenas ir t.t.), kitaip tariant, ekologiškos jėgainės. O dabar kerta miškų, miestų, net kapinių medžius ir apsimeta "biojėgainėmis"! Kol malkomis kūreno tik neišgalintys įsivesti dujų žmogeliai, ne tik malkų kainos buvo mažesnės, bet ir taršos buvo mažiau. Irgi mat biokūrentojai...

...

... portretas
NESUVOKIAMA kodėl vis dar dujininkai nesiima tų namų pertvarkyt į dujinį kurą, žmonės sutinka NET JEI už dujas reiks mokėt pilną PVM.

klp

klp portretas
tai aš šiųkšlių atvežimą jiems jau sumoku kurios yra už dyką, apie kokias dar čia padidėjusias kainas kalbama, padarė vieną girininkiją kuri monopolizavo rinką iš to ir didesnės kainos.

n

n portretas
ta diena teisybes neraso! neleidzia rasyt komentaro...Tai davai boikotuojam ta diena! einam i lryta,lai pati su savim komentuojasi!

Žemaitijos kaunietis

Žemaitijos kaunietis portretas
Skaitytojau.Lietuviški šiaudai ir bulvienojai-taip pat biokuras.

Skaitytojas

 Skaitytojas portretas
Suomijos miškininkai medieną parduoda tik apdirbtą.Biokuras lieka savoje šalyje.Lietuvos miškininkai visą medieną parduoda užsieniui neapdirbtą.Biokuras išvežamas į kitas šalis praktiškai nemokamai.Kartu išvažiuoja iš Lietuvos ir darbo vietos(medienos apdirbimo).Mūsų tautos išrinktieji apie tai (kaip orą pagadinę ) tyli.

Seimo "pirdūnai"

Seimo "pirdūnai" portretas
užpirkit iš Ukrainos ten dvigubai pigiau ir tegu bankrutuoja tie Lietuvos sukčiai tiekėjai . Kokia čia problema.Bet tų sukčių tiekėjų GIMINĖS tupi Seime turėdami užnugarį ir PLĖŠIKAUJA

Renovacija

Renovacija portretas
chi chi chi

Žemaitijos kaunietis

Žemaitijos kaunietis portretas
Sutinku su jei.Didžiausia bėda,kad tarp gamintojo ir vartotojo visokio plauko aferistai(Žydrūnės)prikuria daugybę tarpininkų(biokuro pardavėjų,perpardavėjų,prikrovėjų,iškrovėjų) ir visi jie iš vartotojų melžia ko didesnį papą.

Anonimas

Anonimas portretas
juk nepriklausomi mes nuo rusu laisves kaina sunki .sako draugai koncervatos

jei,

jei, portretas
jau taip turim terminalą nepriklausomybė, belieka išnaudoti ir grįžti prie dujų, toks scenarijus labai buvo tikėtinas, bet išnaudoti paranku alternatyvą ir būtinai įgyvendinti ES direktyvą (baudas jau mokam?) apskaitas kiekvienam vartotojui, kaip už vandenį ir elektra, tada tos "neapskaičiuota šiluma'' , kurią nesugeba apskaičiuoti, nes šilumos trasos ir viduržiemy daro vasarą liks neapskaičiuotos sąnaudos ir netekamas valstybės (visų mūsų) turto naudojimas arba savo darbdavio (rinkėjų) terorizavimas. Įjungiame vaizduote nueinate į darbą ir darbdaviui: mokėsi už tai kad šiluma ofise darbe ir pan . skleidžiu, savo darbo vietą sutvarkau ir pan. rezultatas -laisvas. Pas mus kitaip išrenkam ir prasideda : drausim, bausim, apmokestinsim, padidinsim, naujus įvesim(mokesčius), išmokėsima (pašalpas) už tą patį pabrangusį šildymą, na šakės... imam į rankas? arba šakės mums

Žemaitijos kaunietis

Žemaitijos kaunietis portretas
Netiesa,kad daugiausiai pasipelnys biokuro gamintojai(pavyzdys karvių augintojai)Biokuras tai pagrinde Lietuvos šabakštynai.Netikiu,kad Lietuva pavirs šabakštynu,kaip ir nepavirto vientisa karvių ferma.Šilumininkai yra tie patys žaliavos perdirbėjai,o jų apetitus matome parduotuvių lentynose.

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
To ir siekiama,kad visi butų savininkai taptų šilumininkų skolininkais.Tuomet kažkokia Žydrūnė sukurps asosiaciją,veltui persirašys skolininkų butus,toliau daugiabučius namus ir taps ,,sėkmingais'' milijonieriais.

888

888 portretas
Na brangins dvigubai., na is vis niekas nemokes... Nu ir ka jie??? Negaus pinigu masiskai. Taigi apsisiks jie patys!!!! Zmonems skolos jau pofyg. O apsisyke siluminynkai - bus malonu pazvengt is apsisikusiu silumininku

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Anonime,šilumininkai ieško durnesnių už save.Nežinau,kaip tau,bet man kas mėnesį sąskaitoje įrašomas punktas-,,neapskaičiuota šiluma'' ir kas mėnesį vis keliais centaus daugiau.Šilumininkai slepia informaciją,kad jie šilumos skaitiklius privalo sumontuoti kiekviename bute(tai paaiškino prieš nemažai metų berods EŽTT).

Anonimas

Anonimas portretas
Prasideda....Paruošiamasis periodas išpūsti kainoms?Nekvaršinkit mums galvų,o tai atsijungsim nuo Kauno energijos,ir versim iš posto merą su visais vieningaisiais ...Galim mokėt tik už normalias paslaugas su normaliomis kainomis.Kokio velnio visą vasarą gyvatukus šitaip kūrent reikėjo,jei kuro neturit?

Baisu, kas vyksta

Baisu, kas vyksta portretas
Man atrodo geriau būtu biokurą pirkt iš Lukošenkos, jeigu jisai sutiks parduot, negu iš musiškių brudų.

Galerijos

Daugiau straipsnių