Seimas atnaujins diskusijas dėl vidaus sandorių savivaldybėse

Grįžti į straipsnį

Valdas

Valdas portretas
Valstybės kontrolė nesukontroliuos. Rašoma, kad įmonių, įmonėlių yra apie 10000.

Anonimas

Anonimas portretas
Valdžia, jeigu nori mažinti korupciją, turi uždrausti savivaldybėms kontroliuoti joms pavaldžias visokias ir "ale" įmones. Karaliukai- merai labai nepatenkinti, nes iš ko padarysi atkatus.

Pán Julius Becker

Pán Julius Becker portretas
Sveiki Aš esu ponas Julius Becker. patikima paskolos skolintojas Ar jums reikia asmeninės ar verslo paskolą? Reikia paskolą dėl įvairių kitiems tikslams? Jei taip, susisiekite su mumis. Siūlome didžiausią paskolą 50000 eurų, 10000 eurų, 100 milijonų 5 000 000 000.dollars, eurais svarų. @ 3% fiksuota palūkanų norma už 1-20 metų laikotarpiui. Mes suteikiame trijų mėnesių lengvatinis laikotarpis Prieš Mėnesinė įmoka prasideda. Taigi, jei jus domina, prašome Kontaktą mumis elektroniniu pašto adresu: (juliusbeckerfinancialhelp@gmail.com) perdirbimui. Laukiu jūsų atsakymo. Geriausi linkėjimai, Julius Becker

...

... portretas
Vidaus sandoriai savivaldybėse - tai darbo vietos SAVIEMS, tai pinigai išmokami SAVIEMS, kurie PIRMIAUSIA ir figūruos toje savivaldybėje, skatins naujus verslus; visi ESĄ 'pigesni' sandoriai su svetimais tai reiškia pinigų išvežimą, vietinių darbo vietų naikinimą, smulkaus verslo žlugdymą, bedarbių skaičiaus augimą ir papildomą savivaldybės nuskurdinimą per pašalpas... jau nekalbant apie moralinę žalą: 'Svetimiems viskas (ir kas gali paneigt kad per otkatus), saviems NIEKO".

Galerijos

Daugiau straipsnių