Seimas grįžta prie pataisų dėl atliekų deginimo elektrinių statybų

Grįžti į straipsnį

P.Morkūnas

P.Morkūnas portretas
Pavydime estams algų ir pensijų...tai štai, estai sukūrena 100% savo šiukšlių ir dar importuoja iš Danijos...gaudami 40 eurų priemoką iš danų. O mes net savo nenorime deginti?

Reikėjo girdėti

Reikėjo girdėti portretas
su kokiu polėkiu Majauskas deklamavo kas bus jeigu seimas nekreips dėmesio į prezyyydentės poziciją dėl šiukšlių deginimo:ir šiukšių nebus kur dėti, ir brangs šiukšlių mokestis gyventojams, šildymas irgi brangs..Lygtai mums tas Fortumas ar kiti sukčiai viską pigiau pardavinėja?:DDD)

Skub4kit aferiugos

Skub4kit aferiugos  portretas
skubėkit...Greit Grybė nueis nuo scenos ir jeigu nespėsit Vilniuje ir Kaune pastatyti tai gali jų ir nebūti.Kaip pasakė seimūnas Balsys kad šiukšlių deginimas yra be galo pelningas biznis, kai tau viską atiduoda dykai ir dar primoka kad paimi.

Prie Kauno

Prie Kauno portretas
Intensyviai statoma ir jokios reakcijos, kad visai šalia tankiai apgyvendintas rajonas

vėl "prieš" balsavo OPOZICIJA ?

vėl "prieš" balsavo OPOZICIJA ?  portretas
---Už tai, kad pataisos būtų svarstomos iš naujo, balsavo 81 Seimo narys iš valdančiųjų, o 40 jų iš OPOZICIJOS norėjo, kad pataisos būtų laikomos NEPRIIMTOMIS ..... P.S. artėja rinkimai , galvokime ką rinksime į savivaldą , manau jei opozicinius kandidatus , KURIE BALSAVO "PRIEŠ " tikėtis ko nors teigiamo , nėra vilties, jiems dzin mūsų lūkesčiai . Klaipėdoje LIBERALAS S.Gentvilas ir KONSERVATORĖ A.Bilotaitė . Manau klaipėdiečiai, kovojantys prieš smarvę ir užterštumą , to balsavimo nepamirš :)

Galerijos

Daugiau straipsnių