Atliekų deginimo jėgainėms svarbios pataisos – stabdomos

Grįžti į straipsnį

Tadas

Tadas portretas
O kas stabdo? Kieno nurodymų?Tokius reikia įvardinti viešai nors ir taip aišku,kas padeda rusams naikinti tauta

Tai jau ne

Tai jau ne portretas
Mana ar ne mana, o jei norit, kad nesmirdėtų ir neterštų, reik statyt Turniškėse, visai nesvarbu, fortum nefortum. Išrinktieji nenorės smarvės po savo jautriom nosytėm, ir palieps gerus filtrus įrengt, ne sutaupytus kokius nors. Bet kur kitur statant taupys filtrų sąskaita. Prie ko čia pedagoginis? Nuo ano nieks nepriklauso!

>Blin

>Blin portretas
Teisingai, reikia statyti šiukšlių deginimo įmonę Vilniaus centre, gal vietoje Pedagoginio, juk tai - Fortum, juk tai dangaus mana!

Blin

Blin portretas
Reikia ne stabdyti, o REIKALAUTI PADORIŲ FILTRŲ! O filtrų sąskaita nebus taupoma tik tada, jei tos jėgainės stovės Turniškėse arba Vičiūnuose. Kokie dar 20 kilometrų? Jei tos jėgainės šilumą tieks, tai kiek trasos kainuos ir kirk žemės išknist bei medžių išverst reikės tas trasas tiesiant? Vėl brangs šiluma. O ir teršalus vėjai puikiausiai gali išnešioti visur, taip pat ir į miestus, išgrūdusius jėgaines į užmiesčius. Filtrų padorių reikalaukit nedraudinėję, kad jus tarakonai suėstų!

...

... portretas
Ir kiek tai atliekų importuotojams kainavo?..

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Ši priklausanti che idėja pakankamai tobulintina,kaip siūlo jo yra priimtina,aš dar siūlau visiems gyventi persikelti pajūrin,o ligi pat vilniaus įsteigti taip vadinamą gamyklų kaminų zoną.

jo

jo  portretas
visus gamybas perkelti prie baltarusijos sienos kuo arciau ,kaip jie taip ir mes ,visada reikia statyti i vieta naglus kaimynus ,uztenka zaisti,,

Lietuvos

Lietuvos  portretas
visas vidurys tuščias.Rokiškis, Radviliškis Raseinių raj.Taip kad Želemūdčikai nep y sdi

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Super pasiūlymas,o ne che.Jie trūčys radiacija,mes juos bezdalais,abu čiaudėsime.

che

che portretas
reikia statyti baltarusijos pasieny tas gamyklas,vejas juk pastoviai is vakaru pucia, jie mums atomine,mes jiems...

Klausimas

Klausimas portretas
Stebiuosi, kad dar kažkam kyla abejonių - stayti ar nestatyti jėgaines... tai ką geriau į savartyną, juk žiedinė ekonomika ES neveikia ir tam reikės ne vieno dešimtmečio. Tai kur šiukšles dėsime - užkasinėsime ateinančioms kartoms, kaip tai darome dabar???

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Betgi raskite tokią vietą Lietuvoje kur 20 km.spinduliu nebūtų gyvenvietės.Mačiau,bet Sibire.

Pagarba "valstiečių" premjerui Skverneliui -

Pagarba "valstiečių" premjerui Skverneliui - portretas
Premjeras Saulius Skvernelis toliau kartoja, kad gyventojų nerimas dėl Vilniuje ir Kaune planuojamų statytų atliekų deginimo jėgainių yra pagrįstos.--- „Čia yra ne kvapas, kurį gali pernešti. Čia yra tokios išmetamosios medžiagos, kurios šimtmečiais išlieka, kurios daro poveikį aplinkai, daro poveikį sveikatai, kylą grėsmės apsigiminui. Todėl norisi atsakymų, ar tai saugu Lietuvai ir pirmiausiai Vilniaus gyventojams, ar ne“, – kalbėjo premjeras. Jis pakartojo, kad abejonės dėl planuojamų Vilniaus ir Kauno kogeneracinių jėgainių kenksmingumo iki šiol nėra išsklaidytos.

rėkiantiems - kaip rūpinasi "valstietis "

rėkiantiems - kaip rūpinasi "valstietis "  portretas
seimo narys Kepenis miestiečiais ? Dirba puikiai ir matau kaip - "valstiečių " dauguma siūlo neleisti statyti arčiau kaip 20 km nuo gyvenamosios teritorijos , siūlo keisti sprendimus dėl Vilniaus ir Kauno deginimo elektrinių .....Liko pažiūrėti kaip balsuos liberalas S.Gentvilas , Vaičekauskas ir kiti klaipėdiečių rinkti seimo nariai .Ar tas dumblo nuvežimas tik eilinis piaras , nes netikiu , kad smarvę užuodė tik šiais metais . Gaila , kad kai statė Klaipėdos Fortumą "valstiečiai " nebuvo seimo daugumoje , todėl "valstiečius" palaikysiu per visus sekančius rinkimus . Argumentų turiu . Manau visi, pasirašę dėl taršos mieste , turėtų atidžiai pasidomėti šiuo posėdžiu ir pasitikrinti rinktų seimo narių lojalumą ir rūpestį savais rinkėjais . Konservatoriai niekada negaus mano balso .

Mimis

Mimis portretas
konservatoriai myli tik karta, ju meile pinigai. Manau kitame seime konservatoriu nebeliks!

štai kaip dirba konservatoriai Lietuvai -

štai kaip dirba konservatoriai Lietuvai -  portretas
--Seimui vėl teikiamos pataisos, leisiančios Vyriausybei pakeisti sprendimus dėl Vilniuje ir Kaune jau pradėtų statyti atliekų deginimo elektrinių. Be kita ko, jos UŽDRAUSTŲ tokias jėgaines statyti arčiau kaip 20 kilometrų nuo gyvenamosios teritorijos.---Konservatorių lyderis Gabrielius Landsbergis BNS teigė, kad antradienį frakcijos nariai vėl nedalyvaus balsavime. „Pozicijos nekeisime. Jeigu valdantiesiems balsų užteks priimti pataisas, kreipsimės į Konstitucinį teismą“, – žadėjo jis. P.S. KAS GALI BALSUOTI UŽ KONSERVATORIUS ? Pradėkime galvoti , kas bus jei jie mus "valdys" .

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Ant ,,Fortumo'' šiūkšlių seiman ,,atvažiavo''Naglis Puteikis,kas dabar?

Galerijos

Daugiau straipsnių