Seimas pritarė: Lietuva pirks SGD laivą-saugyklą

Grįžti į straipsnį

PIRKTI GALIMA....

PIRKTI GALIMA.... portretas
Tik už jį tegul moka Grybauskaitė ir visa landsberginė šutvė už savo asmeniškus pinigus. Na, gali dar prisidėti tie seimo nariai, kurie už tai balsavo. Nei vienu atveju NIEKAS NEATSIKLAUSĖ TAUTOS. Ne ji ir turi už tai mokėti.

...

... portretas
... tai REIŠKIA kad rivačios firmos ĮGYJA teisę jungtis prie Nord Stream, o jau tuomet r atsiranda tame saugiklyje nurodytos sąlygos. Verta atkreipt dėmesį: „Tai gali būti tiek dabartinėje sutartyje esanti opcija dėl laivo-saugyklos „Independence“ išpirkimo, tiek įsigyjama kita plaukiojanti suskystintųjų gamtinių dujų saugykla, jei tai būtų ekonomiškai naudingesnis variantas“ - LOGIŠKA, kam mums tokia didelė (ir pasenus) 'bačka', jei ŽYMIAI pigiau nusipirkt NAUJĄ ir - kur kas labiau mums tinkamą terminalą. BET - ta 'bačka' NIEKAM daugiau netinkama, ji NIEKAM nereikalinga, ir pasibaigus nuomos terminui ji savininkui virsta paprasčiausiu metalo laužu, kurį reiks IŠKART išsigabent. Taip kad šis kontekstas REIŠKIA kad atsiranda galimybė tartis nutraukt tą sutartį prieš laiką ir tą 'geldą' perpirkt už metalo laužo kainą. Nes po 10 metų ji jau mums bus NEBEREIKALINGA, ir jos savininkai patirs didžiulius nuostolius.

...

... portretas
Įdomiai čia viskas: "Laivo, kurio vertė yra 220 mln. eurų - tiek už jį mokėjo „Hoegh LNG“ kompanija, pirkdama laivą iš Korėjos laivų statyklos - 10 metų nuoma, kuri yra neatšaukiama, (...) kainuos mums 700 mln. eurų... Per visą laikotarpį sumokėsime 1,4 mlrd. eurų ir daugiau" - tokius 'gudručius' PRIVALU teist! Na bet - įdomus šis saugiklis: "jeigu bus įvertinimai dėl pokyčių dujų rinkoje, gali būti priimti sprendimai netgi uždaryti terminalą" - ar čia kalbama apie tą 10 metų nuomos laikotarpį, NES - tam laikotarpiui pasibaigus išvis nėra apie ką kalbėt... o ir kam mums 'bačka' be jokių garantijų, kam ta rizika? Taip kad JEI tas saugiklis REALUS (t.y., galiojantis IR dabar), tai REIKIA tą klausimą ir kelt... nes - jei jau "priimtos kitos SGD terminalo įstatymo pataisos, kuriomis reguliuojamiems energijos gamintojams bus suteikiama pasirinkimo galimybė diversifikuoti savo dujų tiekimo portfelį, dujas įsigyjant iš skirtingų šaltinių", tai REIŠKIA kad...

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Žinot komentatoriai.Jeigu komentarus skaitinėti tik dėl nuotaikos,tai viena,jeigu skaitant įsigilinti į prasmę(ne visų žinoma),tai suprantama,kokie išakai besėdintys tuose mūsų aukščiausios valdžios krėsluose tikri ,,profesionalai'' ir pikčiausia,kad jie mus, kaip rusai sako, laiko bydlo.

Ir kodėl

Ir kodėl portretas
man kuo toliau tuo labjau norisi kadn rusai greičiau užpultų ir išnešiotu NX tiek ta SDT tiek visus verslo ir banku sukčius tiek patcia parsidavėliu valdžia?

ir ka saugos

ir ka saugos portretas
gales seimunai sulipe bezdeti .

ha ha ha

ha ha ha portretas
'Lietuva' pirks ,o visas pelnas nusesi akcininku saskaitas o ne i valstybes biudzeta,'Liutukas' pripuole prie duju,prarijas elektros uki.

Labai aiskiai

Labai aiskiai portretas
1. Seimas pirks , ne Lietuva. 2.Seimas ir islaikys ta laiva.Mes neduosim nei cento. 3.Sakiciukit kiek zalos padaryta su nuoma, pirkimu ir tt.

tiek

tiek  portretas
prisidirbe ir vis vien sventuju tarpe, o kiek dar laikoma paslaptyje

tai

tai portretas
Šiaip, niekas nesiruošia parduoti laivo - saugyklos, sutartis to neįpareigoja, taip kad baudžiauninkų laukia nauji lažo mokesčiai.

idomu

idomu portretas
Niekas nebus nuteistas už valstybinio lygio aferą?

zzz

zzz portretas
eiline afera prisidengiant sukiu energetine nepriklausomybe kol mes gyvensime su sukiu rusai puola tol lietuvoje su tuo sukiu bus galima daryti visokias aferas visiems su kitu poziuriu uzciaupti burna ir neduok dieve tureti savo nuomone kuri skiriasi nuo oficialios skelbiamos musu propogandines ziniasklaidos kuri puikiai plove smegenis zmonems kad duju terminalas atpigins duju kaina ir visiems aiskino kiek mes mokejom rusijai iki terminalo statybos bet nutyli kodel estai latviai as jau nekalbu apie europa mokejo pigiau todel kad mes stovejom pozoi rusai puola ir jokiu derybu nevedem skirtingai nuo latviu su estais o cia ir preteksas terminalo statybai su sukiu neppriklausomybe o kaip pas mus viskas vyksta su tuo sukiu puikai matom deja teisesauga musu pries suki rusai puola bejege

Jo

Jo portretas
Durnių laivas perka metalo laužą

reikalingas

reikalingas portretas
geltonųjų liemenių sukilimas Lietuvoje

Liūdna.

Liūdna. portretas
Seimūnai sėdėjo kaip prisišikę ir beveik vieningai nubalsavo ,,už"(90 už, 1 prieš, keli dar susilaikė..) šios pūslės-Lietuvos nelaimės, pirkimą. Vyriausybė vėl skolinsis 300 milijonų eur kad sumažinti nuomos išlaidas. Per 30 ateinančių metų už ją sumokėsime 300 milijardų..Svarbiausia, kad viskas paskaičiuota iš Lietuvos mokesčių mokėtojų kišenės. Dėl šios Europai reikalingos rusų tramdymo priemonės ir tuščių valdžiagyvių ambicijų Lietuva į metus patiria apie 100 milijonų nuostolio..MOKYTOJAI, AR NENORITE NIEKO PASAKYTI VIETOJE TO, KAD REIKALAUTI BESĄLYGIŠKAI DIDINTI JUMS ALGAS IŠ LR BIUDŽETO?

Geras

Geras portretas
Tautą privalo išvaduoti referendumo būdu ar reikalingas korumpuotų Grybauskaitės konservatpalaikiu sukurtas terminalas mums lietuviams nualintiems korupcija

kai

kai portretas
visame pasaulyje dabar dujos atpigo ir toliau pinga, tai dėl to prakeikto laivo pas mus kitais metais dujos brangsta ir nepaisant to, dar tas prakeiktas laivas mokesčių mokėtojų pinigais dar ir nuperkamas, tik šėtonai gali elgtis su tauta, kuri juos išrinko

Anonimas

Anonimas portretas
Visiškas IMPOTENTENS. p.s. kas jums parduos, mokėsit lažą metų metais, tada galėsit nusipirkti surūdijusią bačką....visi galai ofšorinėse sąskaitose.

...

... portretas
Paime laiva... naudoja kaip barza... moka trigubai... saunoliai.

Tikriausiai

Tikriausiai portretas
Tikriausiai vel Rusai kalti ?

Amžiaus afera

Amžiaus afera portretas
AtA Br.Lubį pakišot po velėna, kad netrukdytų, įvykdėt neregėtą aferą, v i s i gavot po ,,kasnelį" už balsą, perkant Independence, todėl nenorit į paviršių traukt daugiausia apsivogusius? Kas akcininkai?

petras

petras portretas
Nera seimininko,ateina tik pesti ,kam galejo sauti mintis nuomuotis,labai be problemu buvo galima savo pasistatyti,rinkim Juozaiti gal zmogus pastatys i vieta nusikalstamas grupuotes...

As

As portretas
Ahuetj, nauja zimiai pigiau pastatyti kainos, nei ta susidevejusi ispirkti...

zenonas išpriekulis

zenonas išpriekulis portretas
Pradžioje tiems nuomotojams reikia pradėti apkaltą, susodinti (pasodinti) juos kur priklauso, (ir už pinigų skolinimasi už 9 procentus) po to kalbėti apie išpirkimą. Vasarą į terminalą jau leido ekskursijas. Specialiai mus mulkina, varo į bankrotą, kad užglaistyti nusikalstamą savo veiklą, nukreipti dėmesį, akivaizdžiai nori išprovokuoti karą. Patys manau bėgtų slėptis pas tuos pačius puolančiuosius.

to cha

to cha portretas
Mums ir parduos)))

to anonim

to anonim portretas
rase lenta . ru закупка газа в сингапуре... pats propagandiste medinis esi!

Anonimas

Anonimas portretas
>cha Persišviesk medinę makaulę .

cha

cha portretas
cha praeita savaite kazkuris rusu naujienu tinklapis rase kad rusai perka dujas singapure...ruskiai duju nebeturi...

Anonimas

Anonimas portretas
Kas jum parduos auksinius kiaušinius dedančią vištą - mulkiai:)

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Kad nors tai darytų,o dabar tik nosį ir tą vietą pirštu krapšto bei pasirašinėja ir atlyginimus gauna.Viską skaičiuoja,siūlo,įtikinėja tarptautinai ekspertai.,,Propesionalai''jo...i.

taip

taip portretas
viska daro per anusa

LKL

LKL portretas
Tai sumauti 48 deputatai sprendžia visai Lietuvai svarbų projektą.Man atrodo jeigu nėra51%deputatų tai iš viso neturėtų vykti jokie posėdžiai,skaičiuojant kad nėra kvorumo.Ir kur po velnių kiti 93 deputatai? Nėra darbe įrašyti pravaikštą,tris kartus neatėjai per mėnesį varyti iš darbo. O TAI DABAR ŠLYKŠTU ŽIŪRĖTI KAI TREDŽDALIS DEPUTAŲ''SPRENDŽIA'' VISOS LIETUVOS REIKALUS(DYKADUONIAI).Dar kartą šlykštu.kad aš savo sunkiai uždirbtus pinigus turiu atiduoti šitiems parazitoujantiems PARŠAMS.

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Koktu net skaityti:-,,tarptautiniai ekspertai pasiūlė,vyriausybė nusprendė''.Po velnių,tai kam ten jūsų tiek vyriausybėje ir ministerijoje?Ir kas jūs tokie per ,,profesionalai''?

Galerijos

Daugiau straipsnių