Siutina vaisių ir uogų kainos

Grįžti į straipsnį

Turgaus vadovo vizija

Turgaus vadovo  vizija portretas
Senajame turguje sparčiai plečiamos atvežtinių nekokybiškų skudurų pardavimo vietos, o daugiausia uogomis, vaisiais, daržovėmis prekiauja tik perpardavinėtojai.

Birutė

Birutė portretas
jei pirkėjai būtu sąmoningi - nepirktų bent savaitę - tas "auksines " uogas reikėtų išmesti - gal patyrę nuostolius - perpardavinėtojai atsitokėtų.

Nagi

Nagi  portretas
Ateis vasara, užaugs lietuviški vaisiai ir uogos tada ir kainos bus normalios, o dabar dar tik nužydėje ar žydi, reikia perkant mąstyti, o ne dejuoti ir visokį šlamštą nekišti į burną

irena

irena portretas
Pritariu skaitytojams, kad nereikia pirkti ne tik vaisiu is tokiu spekuliantu, bet ir kitu prekiu is turgavieciu, su tokiom aukstom kainom sau saka patys pjauna, nebetraukia zmoniu i turgavietes

per buržujus, turčius

per buržujus, turčius portretas
visos žmonių bėdos.....

Nepirkite , kur roblema?

Nepirkite , kur roblema? portretas
Neisivaizduoju,kas gali pirkti ir valgyti sitiek islaikytas uogas bei vaisius....pagalvokite, kiek issilaiko musu nuskintos be chemijos uogos? o Sios, dienu dienas vis tokios pat....tai kokie veiksmingi chemikalai.

keša

keša portretas
esam šri lankoj už 32 eur galiu nupirkti 64 kg mangų , arba 32 kg ananasų arba 100 kg bananu nesiderant

vm

vm portretas
o aš valgau tik savo sode užaugintas uogas ir daržoves kol buvome jaunesni važiuodavome į mišką uogauti aviečių ir mėlynių

Hahaha

Hahaha portretas
Ko jūs perkate,kol bus durnu pirkėjų tol bus ir pardavėjų,patys šaukia ,bet perka

Jovita

Jovita portretas
Turgus praranda savo pirkėjus,nes jis darosi nebeįdomus.Juk tam ir eini į turgų ,kad ten būtų galima pasiderėti dėl kainos o dabar..-Kainos nebeatitinka tikrovės ir ten visai nebesinori užsukti. Nebevilioja nei turgaus atnaujinimas,jeigu kainos kvapą užima.

Vile

Vile portretas
Zinoma turgaus direktorius kylanciu kainu nedramatizuoja, nes jo ir alga ne tokia, kaip kt.pensijos. Ko jam dramatizuoti? As pvz. perku graikiskas ar lenkiskas braskes ir visai nepergyvenu,kad negaliu nusipirkti lietuvisku. Palauksiu,kol atpigs,o jei ne, ir nereikia, valgysime ivestines. Ir su kt. vaisiais ir darzovemis taip pat. Nepirktu zmones, tuoj kaina nukristu. Prekybininku gobsumas darosi nebejuokingas, slykstu ir skaityti ir matyti tokias kainas. Vienintele iseitis - nepirkti. Manau, nelabai kas ir perka tas lietuviskas.

VYTAS

VYTAS portretas
SVAJOJA NIEKO NEDIRBANT UŽDIRBTI .... DVASIOS U B A G A I - TOKS JŲ SUPRATIMAS APIE KAPITALIZMĄ IR KOMERCIJĄ. VISAS PASAULIS ORIENTUOJASI Į APYVARTĄ ... O ČIA PASIIMA KARTĄ IR SĖDI - TINGI Š I K N Ą PAJUDINTI , O KAM ? VIS TIEK ' D EB I L A I ' NUPIRKS...:o (((

Pirkėjas

Pirkėjas portretas
Ne visi tokie kvailiai . Dabar turguje tręšnės 6 eurai už kg ir nieks jų neskuba pirkti . Todėl prašyčiau nekelt panikos be reikalo ir nekiršint Lietuvos piliečių . Būtų gerai jai bent koks žurnalistas rašantis apie kainas sugebėtų pakelt savo subinę nuo minkšto fotelio o gal ir iš lovos išlipt.

Anonimas

Anonimas portretas
jau pats laikas i mitinga,o ne zizti

ss

ss portretas
siuskite ant 3 raidžiu tos turgaus plešikus,tada ir kainos bus geresnis..

vot teip

vot teip portretas
siūlau vaisius ir uogas kosminėm kainom prekiaujantiems prekybininkams išmest svarstykles ir palikt užrašą - Viskas Už Vieną eurą! Vieneto kaina TIK VIENAS euras!pamatysit vistiek pirks ir po vieną braškę ar trešnę,na ir kas,kad besipiktinančių bus minios,užtai verslas klestės!

rre

rre portretas
o sovietmetyje pas kaukaziecius vienas granatas penki rubliai, persimonas trys rubliai... pernai pastebejom kaukaziecius pardavinejant granatus po du supuse eur uz vieneta,kai parduotuvese uz kg tiek kainavo...ir 'protinguoliu' pirkeju pilna buvo...

Romas

Romas portretas
Atvirai pasakius, nelabai suprantų besipiktinančių žmonių. Gal kažkam reikia priminti, kad jau senai gyvename ne socializmo planinės ekonomikos laikais, o kapitalizmo realybėje, kur rinka diktuoja sąlygas. Koks kvailys pardavinės trešnes už 3 EUR , jeigu jas perka už 13 EUR ? Nemanau, kad tie patys besipiktinantys žmonės, kažką parduodami ( butą, automobilį ar pan. ) nenori gauti didesnio atlygio.

M

M portretas
Kainas kelia patys žmonės. Jei matot kad kaina neadekvati, tai kokio velnio ją mokat??

Viktorija

Viktorija portretas
Taip trešnių kilogramas tikrai buvo 13 eur. Kada žmonės supras, kad kainos kris tik tada kai žmonės nepirks tokiom kainom. Vistiek atsiranda kam tinka šitokia kaina. Aš oš principo tokiom kainom neperku.

grybas

grybas portretas
zmones galvoja kad jeigu palapyne su vaisiais gatveje , tai ten ekologiskiau ir sveikiau ... viskas tas pats is lenkijos kaip ir parduotuvese tik kad kaina sukeltas ir kazin ar tie moka mokescius visus ...

Turgus

Turgus portretas
Kodėl nuotraukoje nesimato kainos prie vyšnių? Kainos ne tokios, kokias nurodo žurnalistė. Senajame turguje šią savaitę pirkau ne už 15 eur, o už 8 eur. eilinis žurnalistų viliotinis prekybos centrams, kai dergia smulkiuosius verslus.

rrs

rrs portretas
tai ir sostines turguose vaisiai ir darzoves zymiai brangesni negu parduotuvese,o ima is tos pacios paneriu bazes...

kaimas

kaimas portretas
šiemet bus vaisiu ir uogu metai , visi požymiai tai rodo, taip kad pakentėkim,, ir viskas kainuos apie EU. o kaimuose dar pasiūlys ir pigiau , tegu springsta gobšuoliai , mėlynės gražiai žydi šalnų neprognuozuoja, nuo vyšnių jau šakutės linksta ir kada buvo gegužės viduryje vyšnios kaip galas piršto , svarbiausia gal nespės špokai nulesti, jie dar sibire, taip kad nemeskit pinigų veltui šiltnamyje užaugintos braškės kaip ir turi pusę vitaminų pataupykit pinigėlius ....

na palaukite

na palaukite portretas
kol prisirps lietuviskos uogos ar jau taip sunku pakenteti? jeigu kazkas perka tai ir kaina laikoma, nepirktu, sugestu ir kaina sumazetu.

ka issikovojot --ta ir eskit [papigiai]

ka  issikovojot  --ta  ir  eskit  [papigiai] portretas
anot kgbesniko,,,dedules,,, tokia laisves kaina......

Cha

Cha portretas
ekonomikos desnis - jei yra paklausa - bus ir pasiula. Jei yra zmoniu, kurie perka uogas, vaisius uz kosmine kaina - prekeiviai ir laikys dideles kainas. O jei niekas nepirktu, tektu jiems mazinti kainas.

Ruliruli

Ruliruli portretas
Valgykim uogienes,kai atpigs uogos - pereinam prie jų. Štai ir viskas.Ir biudžetas sveikas ir nervintis nereikės.

vot teip

vot teip portretas
nieko naujo,pasaulis laikosi ant durnių,tik kodėl jų tokia didelė koncentracija būtent Lietuvoje?

Nuomonė

Nuomonė portretas
Juk tos visos braškės ir vyšnios yra šitiek nupurkštos visokiausiais chemikalais, o žmonės kaip nuprotėję perka maišais ir valgo neplautas pakeliui namo. Palaukim , bus savų uogų, juk vistiek turim pažįstamų ar draugų , ar giminaičių , kurie mus pavaišins, ar galų gale patys auginam. Lietuva- verkiančių žmonių šalis, ir dar verkti dėl aukštų nupurkštų uogų kainų., man būtų net gėda publikuoti tokį straipsnį.

AK

AK portretas
Gegužė - uogų ir arbūzų metas, laikas juos pirkti ir mėgautis atsipalaidavus. Ir paltusas brangoka žuvis, ar ne? Bet mes renkamės įmantriausiai, ir paverkiam jog brangu nežmoniškai.

Nijolė

Nijolė portretas
Na nepirkite iš turgaus. Juk tos pačios prekės yra visuose prekybiniuose centruose tik per pus mažesnėmis kainomis.Aišku ,kad turgaus prekeiviai jau prarado sveiką protą.Vakar Ldl nusipirkau ir uogų ir daržovių ir sumokėjau visai nedaug.

R

R portretas
Kam piktintis, nepirkite ir tiek. Supudys kelias partijas, susiprotes.

Galerijos

Daugiau straipsnių