Smulkūs verslininkai už eurus moka daugiau

  • Teksto dydis:

Šalies įmonėms sąlygos patogiai apsirūpinti eurais buvo ir yra sudarytos, o užsiimantiems individualia veikla, atrodo, ne, teigia Lietuvos smulkiųjų verslininkų ir prekybininkų asociacijos atstovas Donatas Botyrius.

"Lietuvos žinioms" jis pasakojo, kad asmenys, dirbantys pagal individualios veiklos liudijimą, grynaisiais euro banknotais priversti apsirūpinti gan neįprastu būdu.

"Jei norime išsikeisti eurų ir apsirūpinti pinigais sausio pradžiai, tenka euro banknotus pirkti iš bankų už 3,46 lito, komercine kaina. Taip yra dėl to, kad pagal verslo liudijimą dirbantys asmenys nelaikomi juridiniais asmenimis. O tik juridiniai asmenys gali iš bankų užsisakyti eurų oficialiu kursu. Esame nusivylę, laikotarpiu iki Naujųjų metų jaučiamės diskriminuojami".



NAUJAUSI KOMENTARAI

pirkėjas

pirkėjas portretas
Diskriminuojami čia ne tik smulkūs verslininkai, bet visi Lietuvos žmonės. Ką gi, tas jevrorublis – dar viena vinis į Lietuvos karstą. Lietuvos Svainiai, prasmekit! Atsirūgs jums visa tai kažkada.

H

H portretas
Inesdamas pinigus i banka verslininkas juk tures sumeketi grinuju priemimo mokesti ir tik po to bus keitimas. Valst. kaip visada ... Ant svetimo .. i dangu joti bando
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių