„Sodra“ ieško naujų pensijų išnešiotojų Kaune ir Vilniuje

Konkursą pernai laimėjusiai įmonei „Bastaras“ sausį laiku neišnešiojus pensijų Vilniuje ir Kaune bei „Sodrai“ nutraukus su ja sutartį, „Sodra“ ieško naujų nešiotojų šiuose miestuose.

„Sodra“ praėjusią savaitę paskelbė dviejų (Vilniuje ir Kaune) šių paslaugų konkursą, jam paraiškų laukiama iki balandžio 30 dienos, nurodoma viešųjų pirkimų portale.

Konkurso laimėtojas ar laimėtojai paslaugas Vilniuje ir Kaune turės teikti nuo birželio 3 dienos iki 2021-ųjų pabaigos. Per šį laiką Vilniaus mieste ir rajone reikės išnešioti apie 220 mln. eurų (7 mln. eurų per mėnesį), o Kauno mieste ir rajone – 185 mln. eurų (6 mln. eurų) pensijų.

„Sodros“ teigimu, Vilniaus mieste ir rajone pensijas į namus gauna 40,5 tūkst. pensininkų, o Kauno mieste ir rajone – 27 tūkstančiai.

Įmonės „Bastaras“ įsipareigojimus pristatyti pensijas Vilniuje bei Kaune vasarį perėmė Lietuvos paštas, kuri ir nešios pensijas, kol bus pasirinkta nauja įmonė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Evy Raes

Evy Raes portretas
Esame profesionalų, besispecializuojančių visų rūšių finansavime, grupė. Mes siūlome paskolas tarp rimtų žmonių, galinčių mokėti 3% palūkanų normą. Mūsų paskolų principai visų pirma grindžiami abipusiu pasitikėjimu, abiejų šalių įsipareigojimų laikymusi ir paskolų bei grąžinimo standartų laikymusi. Jei turite finansinių problemų arba turite projektą, prašome susisiekti su mumis ir gauti daugiau informacijos. Paštas: ing.financefrance@gmail.com   Labai ačiū

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Straipsnyje rašoma apie mūšį,o pirdila Kęstas komentuoja apie kū...į.

Kęstas

Kęstas portretas
Kodėl Lietuvoje toks aukštas pensijinis amžius? "Lietuvoje senatvinės 65 metų amžiaus gyventojo ligos ateina žymiai anksčiau - esant 61,5 metų amžiaus, o Lenkijoje - esant 63,9 metų amžiaus." Nepaisant to, Lietuva neseniai padidino pensijinį amžių iki galutinių 65 metų (reiškia, tris su puse metų turime dirbti, sirgdami sunkiomis senatvės ligomis), o Lenkija sumažino. Kodėl? Nes Lietuvą valdo Mockus, Numavičius ir kiti turtingi vagys per kyšius. Jie išvagia ir mūsų sveiko gyvenimo metus pensijoje, ir verčia mus dirbti, net sunkiai sergančius. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių