Statistika: darbo imigracija auga daugiau nei dvigubai

Grįžti į straipsnį

geda

geda portretas
geda valdziai ir menamiems verslininkams kurie rekia kai jaunimas isvyksta is baudziavos spastu o patys priima vergauti ukrainiecius uz jiems tinkama uzdarbi pagal kuri cia vietiniai tik vargdami gali pragyventi

Dirbantis nuo1984.

Dirbantis nuo1984. portretas
Gal ir pensijinio amžiaus nebereikės didinti.

Dar dirbantis.

Dar dirbantis. portretas
O mes už bedarbio pašalpą gyvensim.Ir daug laisvalaikio turėsim.

Kęstas

Kęstas portretas
Su Ukrainos piliečiais padės kvotos. Nepavirsime į Donbaso priemiestį. Sunkiau susitvarkyti su savais. Kodėl mums naudinga leisti įsigyti dar vieną pilietybę, neprarandant Lietuvos pilietybės? Tauta sensta, nes gimstamumas mažas. Medicinos mokslas vystosi nepaprastai greitai. Todėl greitu laiku tapsime pensininkų tauta. O iš kur tos pensijos? Kas uždirbs? Gavę antros valstybės pilietybę, mūsų broliai ir seserys lietuviai emigrantai galės dirbti tos antros valstybės tarnautojais. Jei jie grįš senatvei į Lietuvą, tai mokesčius už jų didžiules (mūsų požiūriu), antroje valstybėje tokiu būdu uždirbtas, pensijas, jie, kaip Lietuvos rezidentai ir nacionalai, turės mokėti Lietuvoje (pavyzdžiui, sutartis su JAV, 19-tas straipsnis, paragrafas b).

Kęstas

Kęstas portretas
Iš tų mokesčių galėsime mokėti Sodros pensiją jums, kurie dabar dalyvausite referendume apie dvigubą pilietybę Lietuvos piliečiams. O kaip su tais rusais? Rusai daug metų neužpuolė NATO. Tai šansų, kad užpuls, nėra. Ir NATO šalys, ir rusai nori gyventi, todėl vengia branduolinio karo. Kodėl tiek daug riksmo, kad rusai puola? Rėkia tie, kurie bando gauti naudos iš prekybos pasenusiais Boxeriais, auksiniais šaukštais ir kitokiu šlamštu. Net karingoji D. Grybauskaitė prašo pagalbos iš prekeivio D. Mockaus. Galvokit savo galva, tokių savanaudžių rėksnių neklausykit. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

negi gaila?!

negi gaila?! portretas
tegu dirba purvina darba uz minimuma!

Galerijos

Daugiau straipsnių