Stintų žvejyba pykdo verslininkus

Grįžti į straipsnį

Stinta

Stinta portretas
Jei 508k pelnas is 670tonu tai kodel tokia zuvis brangi? Parduotuves kainas uzsideda po 4-7e uz kilograma?

Real

Real portretas
Melas grynas. 670 tonų, o pajamos 500 tūkst., tai ką mažiau kai po eurą parduoda. Visiška nesamonė. Jūrinės žuvies vidutinė kaina ne mažiau 2-3 eurų. O pajamos tada apie 1,5-2 mln. eurų ir nereikia čia pasakų.

o

o portretas
paziurekit i stintu skrandi kiek ten parazitu uz ka zmogau moki pinigus

Ai šiaip, visko po biškį pabersiu

Ai šiaip, visko po biškį pabersiu portretas
Jūs galvojate, kad priekrantės žvejais išgaudo visas žuvis? 52 įmonės, 670 tonų žuvies.... Didieji laivai, tiek per vieną sezoną pagauna, o palyginkit pajamas, kai per metus vienai įmonei išdalinus tenka po 10 tūkst. Eur... nu dar pridėkite, kad kaimynams ir draugams be popieriukų gal pardavė... tai koks 15 tūkst. Eurų tesigauna... Juokinga :) Europos sąjunga skiria didelius pinigų kiekius finansuoti rekreacinei žvejybai, bet žvejai jų nemato (beveik) nors parodoma, kad jie įsisavinami. Mūsų žvejybos pramonė žūva, greit galėsim valgyti tuos erškėtus, šamus ir karpius iš maximos baseinų, kur neaišku kuom maitinami :)))) ir vadinsim tai žuvimi

Dar ne is megintuvelio

Dar ne is megintuvelio portretas
Kaip kam ir nepatiktu versline zukle tures mazeti, nes vistiek ji pati numirs nes paprasciausiai nebus ka zvejoti. Zvejam teks auginti zuvi, kaip dabar sako gaminti zuvis is megintuvelio ir tik tada parduoti.

Monika

Monika portretas
Stintų kainos nepakito, tiek kainavo litais, dabar tiek pat eurais. Todėl ir nebeperkam.

Pastebėjimas

Pastebėjimas portretas
Stintos - pagrindinės priekrantės žuvys? Neįtikėtina!

Galerijos

Daugiau straipsnių