Su svetima vėliava ir jūrininkais

Grįžti į straipsnį

Sūnus

Sūnus portretas
Verslininkas Lubys siūlė patiems pastatyti tokį laivą ir gabentis dujas iš Norvegijos ar iš kur kitur,buvo parengtas projektas kuris būtų kainavęs daugiau nei per pusę,nei dabar Lietuvai kainuoja tą plaukiojanti talpykla,tačiau Lubio ir jo grupės siūlytas projektas buvo kažkodėl atmestas,o pats Lubys „kažkaip nesėkmingai “ nugriuvo nuo dviračio ir numirė.“

>jo

>jo portretas
o iš tavo komentaro jaučiasi tvartelio beretizmas.Eik mėlynam chalatui išikna pabučiuok

jo

jo portretas
Jauciasi is komentaru rusiskas DEBILIZMAS

Wd

Wd portretas
Atsirastu tokiu kurie nenori plaukti i jura siubuotis ant bangu ir tuo paciu dirbti ant laivo uoste. Reikia jau ruosti specialistus dabar,o nelaukti kol praeis 5-6metai. Juk nemazai sukurtu darbo vietu,ne vien igula,bet ir dar aptarnaujantis personalas,kadrai ir t.t. O kodel dirba dabar chorvatai ,o ne lietuviai paparasciaudiai norvegai turi greiciausiai pasirase sutarti su tarpininkais kurie siuncia butent chorvatus specialistus. Musu vadovybei reiketu sesti prie derybu stalo su norvegais del musu saliu pilieciu idarbinimo.

Nuomonė

Nuomonė portretas
Kapitonai teisūs. Laive turi dirbti lietuviai.

na labai simboliska

na  labai  simboliska portretas
lietuviska ,,interpindencija,,, su svetima veliava ir su svetimais jureiviais ,kaip ir lietuva sukurpta buvusiu lietuvos kgbesniku , taip pat su svetima veliava ir su suveztais babajais ,xoxolais islamistais lietuvoje ir su isvyta tauta uzsienyje....

Fu-fu

Fu-fu portretas
Seniems pirdikletams is kapitonu sajungu ir jurininku asociaciju vis zybteli auksine mintis. Jus kurvos Sovietu sajungoje dydziausia laivyna turejote, o dabar galite bybi sosinti ir blevyzgoti. Kriepkites i savo padruga Grybene, jos jug projektelis ta gelda Klaipedoje prisvartuoti ir is zmoniu krauja siurbti. O jus dar prie to prisiplaktumet, jug labai gerai sedeti uoste, bybi drozti, neiko neveikti ir algeles bent pagal ITF gauti. O kapitonai turetu buti kitokie, nenusileidziantis iki blevyzgu lygio, turetu buti siek tiek auksciau tokiu minciu.

bdsm

bdsm portretas
Tegul valstybe savo laivina grazins i vieta ir nor duos darba busimems jurininkams. Ka iš tuo kad pakeis igula ir bus musu igula? Vistiek cia tik vienas laivas o jurininku tai daug.

BORFas

BORFas portretas
Na ir bredas! Tie kapitonai s/da mala - nieko jie nesupranta, atsyliko nuo jureiviu gyvenimo ir absoliuciai nesiorentuoja siolaikineje rinkoje. Croatas pigesnis uz lietuvi? Ha-ha! Singapuro veliava - kad mokesciu maziu moketi! Laivas frahtuotas ir seimeninkas formoja igula su tu saliu crewing company su kuriais ilga laika bendradarbiauja. Laivas stovi ir neplaukia - ner ka veikti ten nei laivavedziams nei mechanikams, cia tik profesine degradacija ir igudziu praradymas! Paskui niekas darbo neras!

Vv

Vv portretas
Neplaukiojantis laivas ? Tai pigiau buvo backas i žemę ikasti.

Galerijos

Daugiau straipsnių