Sumažinus PVM maisto produktai pigesni bus neilgai?

Grįžti į straipsnį

Rita

Rita portretas
Visada kas pabrangsta ,keičiu į pigesnį produktą.Nematau problemos.Mes sugedusius produktus.Nemanau kad verslininkai taps turtingesni.

Pilietis

Pilietis portretas
Nereikia pergyventi dėl kainų ,galės mesti į šiukšlynus,nes žmonės tiesiog nepirks,jau neperka seniai kas brangu,kas brangu ,tai nereiškia, kad sveika.Išmoko jau lietuviai mažiau valgyti ,tapo sveikesni.

Šiaip

Šiaip portretas
Kad taip nenutiktu rėikėtu arba institucijos kuri prekybininkų apetitą kontroliuotu arba ne prabangos prekėms nustatyti kainų lubas ir tiek.

Sumažinimas

Sumažinimas portretas
visai nieko nepakeis.Ne ta priemonė.Kaip mirusiam kompresas-verslas akimirksniu suės visą tą sumažinimą.Kol nebus įstatymo ribojančio viršpelnius, kitų sprendimų, reguliuojančių šalies ūkį, tol storamašniai karteliuose tik storės ir juoksis iš visuomenės.Tenka apgailestauti, kad Lietuvoje vietoje laisvos rinkos yra velniai žino kas.Valstiečiai, kaip labai mokantys ir mėgstantys :)drausti, galėtų ir šioje vietoje įsukti kokį tikrai vykusį, draudimą.Pav.Pradžiai- reguliuoti būtinų maisto produktų kainą.ES valstybėse taigi taip yra..

...

... portretas
CHA, ir VĖL smėlis mums į akis: "Sumažinus PVM maisto produktams, kainos pirmą mėnesį tikrai krinta, bet po kelių mėnesių kyla rizika, kad jos vėl taps tokios, kokios buvo" - kainos ir taip KYLA, taip kad - NEREIKIA mūsų gąsdint! Bet jei nors kelis mėnesius ta kaina nekils, JEI ir paskui mums nereiks į Lenkiją vykt (o gal ir patys lenkai ims pas mus važiuot), tai visa tai mums TIK į naudą!.. Na bet... aišku, kad MŪSŲ Šalies klestėjimu užsienio bankininkai nesuinteresuoti, jie siekia kad pas mus būtų TIK BLOGIAU, kad tik nenutrūktų pigios darbo jėgos srautas į jų šalis.

Galerijos

Daugiau straipsnių