Tarp kirpėjų bręsta pokyčiai: turėti vien žirkles – neužteks

Grįžti į straipsnį

Alina

Alina portretas
Didziausi parazitai Lietuvoj tai si KIGSA. Uzsimane atsikratyti konkurentu ir pasipelnyti bapkiu. Nieko niekada nepadare kirpeju labui. Nieko daugiau nesugeba tik patys sau konkursus rengti.Pazistu daug talentingu kirpeju be jokiu popiergaliu ir mieliau pas jas kirpciausi nei pas tokias tarybines tetas kaip jus. Susikurete savo asocijacijas ir uzsiimkite savo juokingais, niekam neidomiais konkurseliais. Uzsimane mat , kad dar priklausytumem kazkokiai sutvei...

Tesiog kirpeja

Tesiog kirpeja portretas
Na tai jau manau klientas pasirenka ir jei blogai dirba savo darba ilgai nepadirbsi,juk reikia moket mokescius valstybei ,uz darbo vieta.O ir pasakymas ,jog tik apsimeta ,jog turi klientu o is tiesu ne irgi didziausia nesamone,juk pinigu niekas tau kaip kirpejai uz pasedejima salone nemoka,dar atvirksciai ,kaip minejau turi pats susimoket,tai kaip gali apsimetinet ,kad dirbi?

Irena

Irena portretas
Kodėl kirpėjai neturi katalogų kad būtų galima pasirinkti šukuoseną o prisieina ant pirštų rodyti???

Nika

Nika portretas
Pas mus kirpejais vadina save ir tie,kurie tesugeba nukirpt ilgus plaukus viena linija. Nueik pas tokias modelini kirpima padaryt-nuskus pusplikiai

šiaip jau

šiaip jau portretas
kirpėja kirpėjai nelygu. Norėjau gražiai apsikirpt tai nuėjau pas vadinamą stilistę. Plaukai gerokai paaugę, galima kokią tik norį formą suteikt. Kaina 50 e už kirpimą. brangu, bet... apkirpo lyg ir nieko, bet po galvos trinkimo kitą dieną deja atrodžiau it bomžas. Gerai, kad ne tą pačią dieną :( nes šventė tą dieną buvo) Vel atauginau ir nuėjau į eilinę kirpyklą, apkirpo už 10 e. Esu labai patenkinta ir ateity lankysiuos tik ten. Ir man visai nesvarbu kokius kursus kirpėja baigus ir kokius sertifikatus turi ar ne. Svarbu, kad apkerpa gražiai ir atrodau gražiai :)

Kirpejas

Kirpejas portretas
Dziaugiuosi kad budamas kirpeju nemoku visai mokesciu..tai pati geriausia specialybe.. Laukiu is mokesciu inspekcijos atvykstant..bet jie nesiteikia pasirodyti.

Letena

Letena portretas
Liko sritis, kur biurokratai nebuvo letenos uždėję. Uždės, pakils kainos, dalis valdantiesiems neįtikusių ar nepatikusių kirpėjų, kurie kerpa plaukus, o ne galvas. emigruos. Vėl nukentės paprastas žmogelis. o kai kas susikraus turtus, rūšiuodamas kirpėjus.

Anonimas

Anonimas portretas
Būtina pertvarka,nes grožio salonų gausybė,o kur pasigražinti, tai reikia ieškoti kaip tarybiniais laikais-pasiklausinėt,per pažįstamus,ir t.t.Kirpėjos nežinia kokią mokyklą baigusios,ir išviso kažin ar turinčios pašaukimą dirbti panašų darbą.Kaunas pasižymi neprofesionaliomis kirpėjomis,dirbančiomis grožio salonuose,kur kainos kosminės.

atsirado

atsirado  portretas
dar mat mesijai kurie nuspres kas kirpejas ,o kas ne... uzsimanet pasipinigauti.???

be reikalo verkia

be reikalo verkia portretas
ateini į tuščią kirpyklą ir tau sako, - neturime vietų :D, kas per nesąmonė vyksta, ar taip siekiama sukurti "deficitą"?

mm

mm portretas
verkia kirpejai ir stomatolagai .mazai uzdirba ........

Super mamytė

Super mamytė portretas
Tikslas ne apsivalyti, o konkurentų atsikratyti. Tas sušiktas ES sertifikatas nei pagerins kirpimo paslaugų kokybės, nei sumažins kainas. Atvirkščiai. Viskas dar labiau brangs, nes kirpykloj ant sienos kabos popiergalis, kad žąsis(-as), kirpėjas, mokėdamas anglų kalbą nusipirko šį, net šiknai šluostyt netinkantį popiergalį ir gavo eurosojuzo indulgenciją gremžt lietuvių galvas. Bet labai brangiai. Anksčiau bemoksliai žydai šiuo amatu užsiimdavo ir dar, vietoj chirurgų, vieną kitą votį išoperuodavo. Nei sušikto leidimo, nei įmantrių įrankių.

Geras

Geras portretas
Kirpimas pigiausiai 7.plesia todel masinele nusipirkau .atsiperka per metus

Galerijos

Daugiau straipsnių