Tyrimas: Rytų ir Vakarų Europoje parduodamos skirtingos sudėties prekės

  • Teksto dydis:

Slovakijos vartotojų asociacija kartu su vyriausybinėms maisto kontrolės tarnybomis palygino tų pačių prekinių ženklų produktus, parduodamus skirtingose šalyse. Paaiškėjo, kad prekės, parduodamos Vokietijoje, ar Austrijoje, pagal sudėtį ir receptūrą šiek tiek skiriasi nuo tų, kurios patenka į lentynas Slovakijoje, Bulgarijoje, Lenkijoje ar Rumunijoje.

Kai kurie tokių maisto prekių gamintojai teisinasi, kad skirtumai nėra esminiai ir priklauso nuo to, kuriose šalyse veikia jų gamyklos, bet, ekonomistų nuomone, didžiosios kompanijos tiesiog priverstos naudotis Rytų šalims skirtoms prekėms pigesnius ingredientus, nes čia žmonių perkamoji galia vis dar gerokai mažesnė nei Vakarų Europoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Logika

Logika portretas
Įra prekės treciarušėms šalyms,antrarušėms šalyms,ir pirmarušėms šalyms.pavizdziuj voketija tai pirmarušė šalis,tėn viskas OK.lenkai,antrarušė pavizdziuj šalis,į ją liėtuviai važinėjo ir veža prekės,nors skyrtumas kokyės skiriasi,kavos,skalbimo miltėliu,ir t.t.Paklauskit furystu jie žino tikrai.

Logika

Logika portretas
Įra prekės treciarušėms šalyms,antrarušėms šalyms,ir pirmarušėms šalyms.pavizdziuj voketija tai pirmarušė šalis,tėn viskas OK.lenkai,antrarušė pavizdziuj šalis,į ją liėtuviai važinėjo ir veža prekės,nors skyrtumas kokyės skiriasi,kavos,skalbimo miltėliu,ir t.t.Paklauskit viršytų,jie žino,nuo sėjos.

toks ir buvo planas

toks ir buvo planas portretas
Toks ir buvo EU planas: gauti najas rinkas ir pardavineti ten savo suda. Ir dar brangiau.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių