Uostuose nyks naftos produktai iš Baltarusijos

Grįžti į straipsnį

jurgis

jurgis portretas
kuo toliau tuo baisiau,aciu dalia ,aciu jums zombuotu avinu banda, 10 metu varom i minusa tas pat per ta pati,...toliau bus dar linksmiau, kol BATKA baltarusu valdzioje dar dar,todel kad pats suka bizniuka BELKALIJ,nuvers ragai nuo baltarusu,vel minusas,laviai irgi rurins, rusai stato duju terminala russian privat kapital,vienu zodziu nieko asmenisko biznis

Nezabitauskui

Nezabitauskui portretas
Matematikas atsirado. Iki mokyklos turbūt nenueidavai,rūkiai pakrūmėse? Kuo mažesnis pelnas,atlyginimai tuo mažiau patenka į biudžetą,SODRĄ. Ir reketininkai 90-siais stengdavosi visiškai nenusmaugti verslininkų,net ir treninginiai tada suprato kad jeigu melžiama karvė nudvės tai ir jie išvis nieko nebegaus.

to jonas

to jonas portretas
traukinis

jonas

jonas portretas
Noreciau paklausti straipsnio autoriaus i koki pagrinda patalpintas mazutas keliaudavo is Novopolocko per Klaipeda,kokia tai transporto priemone?

Nezabitauskas

Nezabitauskas portretas
Išsigandau. "Sužlugdėme Achemą!" - rašo vienas komentatorius. Taip, nuo rugpjūčio (rekvizitai.lt duomenimis) du mėnesius vidutinis atlyginimas Achemoje mažėjo, rugsėjį buvo kiek daugiau negu 1200 eurų. Tačiau Sodrai skolų kaip nebuvo, taip nėra. Aišku, kad Achema dirba, gal tik pelnas sumažėjo? Tad, broliai lietuviai, lokit, bet nemeluokit!

variagu LDK

variagu LDK portretas
Labai gerai. Prisilojo kur.vos visokie liberastai, o ipatingai landzberginiai komunistiniai patriotai. Ponai, jusu privogti milijonai uzsienio bankuose tai per daug nepergyvenkit del su.pis.tu muziku. Kas isdves, kas emigruos ir Lietuva bus laisva nuo lietuviu. Lietuvos valdzio pi.de.rai TYLIAI ir paslapcia pasirasys JTO pakta apie imigrantus kuris Europa padarys juodasikniu kontinentu kur baltieji bus NEGRU VERGAI.. VISI imigrantai, pabegeliai TURES DAUGIAU teisiu negu vietos gyventojai. Jokiu pareigu. Pareigas privales atlikti baltieji. Stai ka ruosiasi pasirasyti gruodzio 10 d. Dabar del Baltarusijos. Baltarusija 2019 metais VISUS krovinius nukreipia i Rusijos uostus. Ciulpkit by.bi patriotai.

Žemiau viskas aiškiai isdestyta

Žemiau viskas aiškiai isdestyta portretas
Ė - Konsevatnykai akių negraužia?

'dėkoju ' konservatoriams ,

'dėkoju ' konservatoriams ,  portretas
ar gerai suprantu , kuo blogiau Lietuvai kuo mažiau gausime pinigų , tuo geriau bus konservatoriams ? Sužlugdėme lietuviškų trąšų gamintojus Achemą, priversdami pirkti brangias dujas iš laivo , dabar bandome žlugdyti tą , kuris atveža pigiau , tuo žlugdydami žemės ūkį ir keldami produktų kainas , o kur dar akcijos dėl pigesnės elektros iš Baltarusijos Astravo ? Ne veltui sakoma namų vagis pats baisiausias . Dėl ko taip stengiatės ir kam dirbate seimo opozicija ?

valio

valio portretas
mes turim irgi naftos per akis tik va visada perkam tik pacia geriausia ir pacia brangiausia kaip visada

Jei

Jei portretas
kiaule nebepakelia akiu aukstyn,nebeapsidairo aplinkui,nebesusigaudo kas vyksta,o nuolat zviega,kad ponas dziegoriaus auksinio neduoda TUOMET JA MOKO.....taip dvara uzurpavusiems cholopams budavo visados.....beje vergai vis bega ir juokiasi....KAS BUS PONAI,AR PAVYKS RINKIMU FARSAI....

Ot tep

Ot tep portretas
Vanka, nori anekdota? Vėdžioja Mozę žydus per dykumas, apsistojo jie vienur, Mozė jų klausia, tai gal čia pasiliekam? Ne, čia smirdi, atsako žydai. Keliauja toliau, po kiek laiko ir vėl gera stovyklaviete, Mozė vėl klausia, tai gal čia? Ne, čia smirdi. Taip ir liko žydai ir be naftos ir be vandens. Taip ir mes su bybiu rankoje liksime, jeigu su kaimynais pyksimes.

vanka

vanka portretas
xoroso,maziau smirdes is naftosbazes,...

JAU DAUG METŲ APIE TAI rUSAI MALA

JAU DAUG METŲ APIE TAI rUSAI MALA portretas
Ir tiek tos...

Sūduvis

Sūduvis portretas
To ir reikėjo tikėtis........

Uostuose nyks naftos produktai

Uostuose nyks naftos produktai portretas
Sėsk 2. Iš kur tiek beraščių? Sirpsta mūsų mokytojų save pasivadinusių garbingais ir tauriais žmonėmis darbo vaisiai.

Anonimas

Anonimas portretas
GEREJA.....DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Galerijos

Daugiau straipsnių