V. Bakas: ministerijos tikrina „Agrokoncerno“ trašų įsigijimą iš Rusijos bendrovės

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
Verslas sau,politika sau .Ne košė tą politika ,kam maišyti.Makaraityte jau naujas malkas skaldo atseit Seimo nariai samdyti žmonės .Žalios akys,tai gyvatės akys.Dabar eina laida "teise žinoti"Makaraityte vis kartoja ir kartoja žmonės nesupranta reikia išaiškinti.Gal ji pati nieko nesupranta arba įpareigota savo teisybės aiškinti Lietuviai nors ir biedni,bet nedebilai.Ar pavyks išlaisvinti Lietuva nuo tų patrijarchiniu vagių užvaldymo,ar pavyks?

gal

gal portretas
geriau patikrink kaip p. olek pirko su butkevic gaubicas su A saukstais nes viskas liko/vsio zakonno/....

Tautos stebetojas

Tautos stebetojas portretas
Ka cia bepritikrinsi. Ir taip aisku, kad patologinis melagis Karabasas su sankcijiniais pedofilais makles suko.

idomu

idomu portretas
Europos Sąjungoje veikia kompiuterizuota prekių deklaravimo sistema.Jeigu tik kokiai nors įmonei, ar prekei, ES oficialiai "uždeda " sankcijas jų neįmanoma importuoti ,nes to neleidžia sistema.Importą kontroliuoja muitinė,todėl verslininkas iš karto sužinotų,kad jo prekės sulaikytos. Jeigu leidžiama importuoti į Europos Sąjungą,reiškia sankcijų nėra. Tai paprasta kalba, kad net skydinės alchašai suprastu :)

Jurijus

Jurijus portretas
savi tikrina savus>Cirkai viduryje dienos>Argi Bakas ant tiek dundukas kad nesupranta ar apsimeta????

Pateisinama priežastis

Pateisinama priežastis portretas
Aišku,Ramunėlis melagėlis liks kaip visada nekaltas-juk per didelius darbus visada sušlubuoja jo atmintis.

Anima

Anima portretas
Pagal komentarų kultūrą galima spręsti,kokio lygio Karbauskio pažaliavę gandriniai-paprasčiausiai nesusivokiantys politikoje,nepraustaburniai, nes be dergimosi nesugebama minties išreikšti ir putodami gina savo Kremliaus statytinį.

Anonimas

Anonimas portretas
Ministeriju PY>DERAI, pasitikrinkit sveikata pas psichiatra. Vot debilu salis.

nnn-hhh

nnn-hhh portretas
Prekiauti su Rusija - tai ne tas pats , kas prekiauti su sankcijomis suvaržytomis bendrovėmis. Su Rusija prekiauja ir Lietuva, ir Latvija, ir Estija. Su Rusija prekiauja ir Vokietija. Bet šios šalys, kaip ir visos ES šalys, neprekiauja su sankcijomis suspenduotomis Rusijos bendrovėmis, įmonėmis Tačiau troliai noriai supainioja rusus su Kremliumi, ir sąžiningas Rusijos bendroves su sankcijomis nubaustomis. Teofilis A.

Nezbitkauskui - Skaidrius

Nezbitkauskui - Skaidrius portretas
Ale vis stengiamasi įkąsti „nekaltučiam" Karbauskiui, Vladimirovičiui !? Pirmas aiškina, kad neperka jokių trąšų iš sankcijomis apriboto pardavėjo. Beje, ES ir JAV sankcijos yra netik draudimas atvykti į Vakarus, bet ir draudimas prekiauti su į „juoduosius sąrašus" įtrauktais asmenimis ir įmonėmis, užšaldomos jų sąskaitos bankuose ir kt. Antrasis vykdo ekspansinę politiką (okupuotas Krymas, aneksuotos Sakartvelos ir Ukrainos teritorijos). Į „Magnickio sąrašą" įtraukti asmenys. prisidėję prie šio ekonomisto žūties (ar teisinant, slepiant žudikus). Tai jei įvestos įmonėms koncernams sankcijos, tai kaip nedraudžiama bendradarbiauti su tuo jų verslu. Neiškraipyk - nedraudžiama su visais kitais verslais, kurie neprisidėjo „deržavos" nusikaltimų.

jooo.... nukvakimas lietuvoj totalus

jooo.... nukvakimas  lietuvoj  totalus portretas
sako--kada katinas neturi ka veikt kiausus sau laizo --va va geriau jau eitu sau kiausus ir vaginas laizyt , bent naudos asmenines turetu....

nn

nn portretas
Suomija,Vokietija ir kitos Europos šalys prekiauja su Rusija ,tai kuo mes skiriames.Ar čia tik dėl Karbauskio ir Jakilačio ginčio?Suprantama G,Lansbergiui su Kurlianskiu galima aptarinėti perspektyvas ir nieko čia baisaus o pastoviai pulti vieną įmonę iš daugelio normalu. Jeigu tas Agrokoncernas pažeidė įstatymus tegu sprendžia teismas,nes kitataučiui paskaičius susidarytų įspūdis ,kad Lietuvoje vienas ūkininkas ,viena įmonė....Kaip nepriklausoma žiniasklaida nematė ponų Mockaus,Kurlinskio taip dabar mato tik vieną...

Nezabitauskas

Nezabitauskas portretas
Nieko naujo - ir vėl bandoma įkąsti Karbauskiui, nors jokių pažeidimų nėra. Patys rašo: "„Minudobreniya" sankcijų sąraše nėra. Sankcijos fiziniams asmenims numato draudimą jiems atvykti į ES ir jų finansinių lėšų įšaldymą, bet tiesiogiai nedraudžia bendradarbiauti su jų verslu.

as rusiska parkery [tusinuka] nusipirkau

as  rusiska  parkery [tusinuka] nusipirkau portretas
kokios bausmes gresia man ???

Vanada

Vanada portretas
politika tegul dirba savo darbą o prekyba tegul eina savo keliu reikia pirkti kur pigiau ir su kaimynais reikia prekiauti o ne principus kelti išdurnėjo dėl Rusijos o dėl Karbauskio tai opozicija nebežino kaip įkasti ot seimas ot plėšosi ir ne dėl Lietuvos o dėl postų greičiau mažinkite seimo narių skaičių nes kitaip jie ten išdurnės

888

888 portretas
Neturi ka veikti ..... eitu knysyi duobes Tevynes labui , na kur naujai isalfaltuoja ir pamirsta kad reik vamzdzius pakeist....Pasiknystu pusdieny ir lasiniu nebutu ir pompa gautu ir miegotu kryzium , o daba vaidenasi visur jo feisas ,slykstu

kruvina marti antroji

kruvina marti antroji portretas
baisu kas bus? Kruvinoji marti be miego vien delto, jog Karbauskis perka trasas is Rusijos. Jai nesaugu. Saugu kai Juknevicienes brolis su Rusija bizniauja, kai Kubilo sunus su Baltarusija susirises. Liko susuktu snukiu poniute, kai Bakas nepasake nieko blogo apie Karbauski. Issiviepe, lyg sudinu skuduru per marmuze gavus. Saunuolis Bakas, pagarba! O anusas tai slykstus senis besmegenis, istines nuo viagros.

...

... portretas
O Šalies ekonominiai interesai jau niekam neberūpi?.. o GAL mes jau gyvenam kaip vokiečiais? (bet juk šie su rusais PREKIAUJA!)

Daugiau

Daugiau portretas
is Putino draugo trasu nepirks. Ir baigsis visas tikrinimas trasu isigijimo ypatumams nustatyti, o is tikruju, skirtas visuomenei nuraminti, kaip ir turi buti, “ vsio zakonno”.

Kabinasi

Kabinasi portretas
kaip ožka prie milicnyko. Prie ko čia Karbauskis, jis verslu neužsiima ir negali užsiimti. Jeigu aš rytoj nusiperku Agrokoncerno akcijų,tai aš jau kaltas, kur jis trąšas perka. Jeigu kaltas yra koncernas ir man padaryta žala, tai aš imsiu už pakarpos koncerną ir teisman.

Nerijus

Nerijus portretas
Tai jau Lietuvoje gaminamu trasu neuztenka? Juk siuncia, kiek zinau I Pietu Amerika, Afrika ir kiek dar nezinau kur.

mąstantis

mąstantis portretas
Dabar puls pirkt iš amerikonų už 10 kart brangiau( to ir siekiama). Kitąmet viskas brangs, ruoškitės( pas amerikosus pigs).

Galerijos

Daugiau straipsnių