V. Šapoka tikisi koalicijos partnerių palaikymo mokesčių reformai

Grįžti į straipsnį

...

... portretas
Ach: "...prognozuoja, kad Seimas pritars „Sodros“ darbdavio ir darbuotojo įmokų sujungimui" - kaip gi kitaip, jei tai mums specialiai kišamas Trojos arklys. NES - mes TIK formaliai kažkiek gausim daugiau, BET - vis vien tą padidėjimą TURĖSIM atiduot valstybei... prie visa to, pajamų mokestį mokėsim nuo didesnės sumos, tai sumai 'padidėjus' neteksim lengvatų darželiuose, maitinimo mokyklose, o ir kaip miražas dings visos visos šildymo kompensacijos. O prie visa to tie verslinYkai pradės SIAUBINGĄ pliurpimo kompaniją: "MATOT kokie MES geri, KAIP mes jums PADIDINOM atlyginimus, ir KOKIA bloga ta valdžia, jus taip reketuojanti". Nes kol kas tie verslininkai priversti PATYS mokėt valstybei už 'darbo jėgos nuomą'; po šio perversmo, jau mes būsim verčiami mokėt 'už leidimą dirbt'... it mafijai - 'už stogą'.

Nu vistik

Nu vistik portretas
tikėjausi iš šito Špoko geriau.Suka suka aplink o paprastam žmogui naudos - šnipštas.Turėtų susikoncentruoti į pagrindinių šalies finansinių problemų sprendimą o ne tų pačių lėšų skirstymą rateliu.

Besmegenių valdžia

Besmegenių valdžia portretas
Bet taip ir nesukuria nė vieno įstatymo kad apsimokėtų dirbt ir mokėt mokesčius legaliai. Pakolkas pinigai "vokelyje" apsimoka labiausiai. Tad pasukit galvas, pakolkas ten smegenų nerasta.

mamos

mamos portretas
kada prades atsakyti seime uz savo darbus kiekvienas ,,,,,o ne bendrai juodinti vieni kitus ,,,,cia tik laiko stumimas KUBILIAUS,,,SIMUNYTE,,KIRKILAS ,,ACIUS ,,IRT T SAVO JUODUS DARBUS SLEPDAMI TIK REKAUJA laikas butu jiems iseiti savo noru ,,,ju deka mes vos isgyvenam ,,,,kada atsibus ju sazine,,,,,,,

lovys

lovys portretas
vel anukeliui ir jo sutvei bus kai kas pazadeta uz ranku kelima juk jie prie to priprate

Galerijos

Daugiau straipsnių