Valdantieji aptars 2015 metų biudžeto projektą

  • Teksto dydis:

Valdančiosios koalicijos politinė taryba ir parlamentinės frakcijos pirmadienį ketina aptarti 2015 metų valstybės ir savivaldybių biudžeto projektą, kuris parlamentarams bus pristatytas antradienį.

Vyriausybės projekte planuojamas visų viešojo sektoriaus finansų deficitas siekia 1,2 proc. bendrojo vidaus produkto, jame trečdaliu didinamos išlaidos gynybai. Kol kas daugiausia nesutarimų kyla dėl siūlymo panaikinti lengvatinį pridėtinės vertės mokestį (PVM) šilumai.

„Tvarkos ir teisingumo“ partijos atstovas Kęstas Komskis BNS sakė, kad valdantieji pirmadienį taip pat tarsis dėl vidaus reikalų sistemos darbuotojų algų kėlimo ir papildomų lėšų vaikų užklasiniam ugdymui.

Vyriausybė biudžetą parengė remdamasi prielaida, kad ekonomika kitąmet augs 3,4 proc.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tikra puošmena - tęsiamas idiotų ir narkomanų finansavimas

Tikra puošmena - tęsiamas idiotų ir narkomanų finansavimas portretas
Graudu. Švietimas ir kultūra gauna ženkliai mažinamus asignavimus vertinant procentų kiekį nuo BVP nei kokiais 1995 m. - sumažinta dvigubai, bet dalijami tie BVP didesni procentai krašto apsaugai. Ką tai realiai reiškia? Įvertinkite dar NET 5 CENTŲ 'DOVANAS' SVEIKATOS APSAUGAI... juk graudu - viešas pripažinimas: esame idiotų ir degradų kraštas, švietimas nereikalingas, nes vaikai idiotai - debilai kūbu ir narkomanai Vilniuje kaip antai Mil.ai Vis.antas ir Ai.a jau išlavinti už valstybės lėšas, o jų motina idiotė transv. Dalė kaip ir turi gydymą - nemokamą botoksą į snukį ir ... Daugiau finansuokit degradų veisyklas, daugiau duokit MRU, kur dalinami diplomai net idiotams narkomanams kaip Dalė... gražu. Tiesioginio valdymo sulauksit iš kitur ir galėsit finansuotis tada plačiasnukių Dalių ir Aidų, Vismų deportaciją iki artimiausio sąvąrtyno Fajobiškėse...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių