Per Velykas lietuviai renkasi šalies kurortus, kitą savaitę – užsienį

Viešbučiai šalies kurortuose šventinį savaitgalį beveik visiškai užpildyti. O savaitę po Velykų, per moksleivių atostogas, pasak kelionių organizatorių, itin populiarios šeimų kelionės į užsienį.

Palangos ir Druskininkų verslininkai sako, kad šį savaitgalį beveik visi viešbučių kambariai užimti. Pastebima, kad keičiasi žmonių požiūris į šventes. Gyventojai nebenori sėdėti prie stalų, todėl ieško, kaip galėtų turiningiau išnaudoti šventines dienas. Velykų sekmadienį viešbučiai svečiams siūlo ir specialų meniu.

Savaitę po Velykų, kai mokiniai atostogauja, šalies kurortai lankytojų turėtų sulaukti tik šiek tiek daugiau nei įprastą savaitę. Specialistai sako, kad tuo metu šeimos labiau linkusios vykti atostogų į užsienį.

Kelionių organizatoriai teigia siūlantys specialių kelionių paketų šeimoms, nes jų paklausa visada būna didelė. Tiesa, ir kelionės kaina šią savaitę išauga mažiausiai dešimčia procentų.

Kadangi šią savaitę keliauja visos Europos šeimos, brangsta lėktuvų bilietai ir viešbučiai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Bet jei ir ten NIEKAS nedirbs (juk ir valgyklų darbuotojai nori su šeima pabūt) - ką ten veikt?

Joris

Joris portretas
O šiaip gyvenam žiauriai prastai... :D Palanga, užsienis, grįžus nepamirškite paverkti, kokia Lietuvoje gyvenančių sunki dalia :D

?

? portretas
Ka galima veikti tokiu niuriu metu prie juros- salta, dregna, saules nematyti, niuru....ir aiskina, kad visi viesbuciai uzimti.Kokie ten zmones ir is kur atvyke ziurineja tuos kiausinius? vargo peles.....
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių