Verslo konfederacija: A. Armonaitė atitinka visus reikalavimus, būtinus gerai ministrei

Lietuvos verslo konfederacijos (LVK) prezidentas Andrius Romanovskis sako, kad prezidento Gitano Nausėdos patvirtinta ekonomikos ir inovacijų ministrė Aušrinė Armonaitė atitinka visus kriterijus, reikalingus gerai ministrei.

„Lietuvos verslas palaiko tai, kad į Ekonomikos ir inovacijų ministeriją ateina jauni, ambicingi ir tuo pačiu patyrę politikai, kurie turi aiškią viziją. O A. Armonaitė atitinka visus pagrindinius reikalavimus, kurie reikalingi geram ministrui“, – Eltai teigė jis.

Anot (LVK) prezidento, iš naujosios ministrės tikimasi greitos reakcijos bei racionalaus lėšų skirstymo.

„Viena vertus, tikimės greitos reakcijos ir adekvačių pagalbos priemonių, ypač subsidijų verslui. Kita vertus, tikimės, kad bus peržiūrėti tam tikri valstybės finansiniai įsipareigojimai (...), ir lėšos bus skirstomos racionaliai, ypač kalbant apie DNR planą ir investicinius projektus“, – sakė jis.

Andrius Romanovskis / D. Labučio/ELTOS nuotr.

A. Romanovskis teigė, kad iš naujosios ministrės pasisakymų galima spręsti, jog bus peržiūrėti paramos verslui teikimo kriterijai bei tobulinamos pačios paramos priemonės.

„Supratome, kad bus peržiūrėti mums svarbiausi dalykai, tai yra (paramos teikimo – ELTA) kriterijai ir pačios priemonės, kad jos būtų tikslingesnės, labiau apimančios ir efektyvesnės. Ir, žinoma, (itin svarbus – ELTA) greičio elementas, nes dabar beviltiškai vėluojame su paramos priemonėmis“, – kalbėjo jis.

Prezidentas G. Nausėda penktadienį patvirtino Aušrinės Armonaitės kandidatūrą į ekonomikos ir inovacijų ministres.



NAUJAUSI KOMENTARAI

blogis

blogis portretas
pagrindinis tai naglumo isikunijimas kuriam ribu nera

Anonimas

Anonimas portretas
Aišku - sava statytinė, viena gauja.

sory... kuri... kuri Jos kuno vieta atitinka visus

sory... kuri... kuri  Jos kuno vieta  atitinka visus  portretas
reikalavimus but gerai ministrei ????
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių