Vyriausybė svarstys, kiek lėšų skirti indėliui į pabėgėlių fondą

Vyriausybė svarstys, kiek lėšų skirti indėliui į pabėgėlių Turkijoje rėmimo fondą.

Susitarimai dėl pagalbos Turkijai pasiekti 2015-aisiais Europos vadovų susitikime. Tuomet Europos Sąjunga įsipareigojo skirti 3 mlrd. eurų pabėgėlių krizei spręsti – 1 mlrd. eurų paskirstyta iš ES, 2 mlrd. eurų – iš valstybių narių biudžetų.

2016-2019 metams Lietuvos Vyriausybė šiai priemonei skyrė 5 mln. 183 tūkst. eurų,

Pasak Užsienio reikalų ministro atstovės spaudai Rasos Jakilaitienės, nauji susitarimai numato, kad ES narės 2019-2023 metais Turkijai skirs 1 mlrd. eurų, dar 2 mlrd. eurų bus skirti iš ES biudžeto.


Šiame straipsnyje: Pabėgėliaifondaslėšos

NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Gyveno afrikiečiai ir vargo nematė; pradėjo į ten plūsti visokie 'geriečiai' su labdara... afrikiečiams patiko kai apie juos šokinėja, tai ir pradėjo vykti į tą Eldoradą kur viskas TIK jiems ir viskas DARMAI.

Patarimas

Patarimas portretas
Čigonai-tinginiai lai gyvena savo valstybėje, bet kur ten veržiasi į šalis kur nereikia nieko dirbti, tik gyventi kitų žmoniu sąskaitą, pasirūpinkit savo žmonemis,kurie visą gyvenimą dirbę gauna mizernas pensijas jaunimas baigia išsibegioti po svetimus kraštus norėdami užsidirbti pragyvenimui, o tie tinginiai nori gauti veltui,tegul ponia Merkelis ir pasiima juos visus Vokietijoj ar mažai ten pridarė nemalonumu

kada bus tiesa

kada bus tiesa portretas
savu bedos vienodai o cia tetos merkel sveciu islaikymui neveltui ji neseniai aplanke musu gelele
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių