„Wizz Air“ dėl koronaviruso laikinai atšaukia dalį skrydžių į Tel Avivą

„Wizz Air“ nuo kovo vidurio iki balandžio pradžios atšaukia dalį skrydžių į Tel Avivą dėl koronaviruso protrūkio sumažėjus skrydžių paklausai.

„Wizz Air“ keičia skrydžių tvarkaraštį Izraelio Tel Avivo kryptimi dėl mažėjančios paklausos susidariusios dėl viruso COVID-19 protrūkio“, – skelbiama bendrovės pranešime.

Aviakompanija pranešė, kad nuo kovo 15 iki balandžio 2-osios koreguojant skrydžių grafiką, bus vykdomi du savaitiniai skrydžiai į Izraelio sostinę vietoje buvusių trijų.

Keleiviams, įsigijusiems bilietus į atšauktus skrydžius, siūloma nemokamai pakeisti skrydžio datą arba kompensuoti 120 proc.  sumokėtos sumos į jų „Wizz Air“ sąskaitas.

Sausio pabaigoje Izraelio vyriausybė uždraudė bet kokiems iš Kinijos atskrendantiems lėktuvams nusileisti Izraelyje, vasarį į šalį uždrausta atvykti užsienio piliečiams, per pastarąsias dvi savaites pabuvojusiems Honkonge, Makao, Singapūre, Tailande ir kitų koronaviruso židinių vietose.

Lietuvoje kol kas nustatytas vienas užsikrėtimo COVID-19 atvejis.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

bent tiek

bent tiek portretas
Apskritai Izraelio kryptį, kaip ir Rusijos, reiktų sustiprintai kontroliuoti. Priešingai susikurtam įvaizdžiui, nėra tas Izraelis tokia jau skaidri ir veiksmingai valdoma šalis, o Izraelio politikai neretai ne ką skiriasi nuo mūsiškių. Todėl COVID-19 paplitimą Izraelio vyriausybė gali bandyti nuslėpti. Apie Rusiją kažko daugiau nėra prasmės ir rašyti. Patys viską suprantate. Tik gal nežinote, kad ten Krasnojarsko krašte ir Irkutsko srityje siaučia epidemija, pagal simptomus labai panaši į COVID-19, tik oficialiai vadinama ūmia viršutinių kvėpavimo takų infekcija. Bet ten ir mirusių skaičius jau nemažas.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių