Žvejai skųsis Europos Komisijai

Grįžti į straipsnį

eduardas

eduardas  portretas
Prunskiene prazude visa zuvies laivyna.supjauste ne viena desimti pusnauju laivu.paliko tukstancius jureiviu be darbo.tai dabar vel prie to pacio eina.nes musu valdzia suda mala.

ciulpti

ciulpti portretas
uz tat , kad sitoje salyje zvejys yra sudo vietoje, kas liecia kainas.....jei jis gauna 1,2 euro uz kg menkes , o krautuvej kiek bl:)

taip,taip

taip,taip portretas
pagailejo,,,o man ne kiek negaila,menkiu jiems per mažos kvotos,is kur tu menkiu bus jeigu sluoja viska kaip su sluota.paziurekit kokio dydzio menkes gaudo,GEDA,jau visa mailiu isgaude ir vis dar rekia kad per mazai.Net prie sovietu neleisdavo tokiu mazu menkiu gaudyti,o dabar tipo laisva Lietuva,galima iššluoti viska iki dugno.O del kainu,tai žvejams gal ir atrodo mažos,bet ne pirkejams,man kaip tik atrodo,kad jos kosmines.

Kapsukas

Kapsukas portretas
Normalioje šalyje , tokius valdininkus pasodintu į kaliuze, bl svolociai teike melagingas ataskaitas nu kur ta Lietuva nuejo curva curva , Latvijoje kaip tvarkosi zvejai, o pas mus bl, teisingai sako lietuvis trecia karta nuo zagres:). tarybiniais laikais plananine ekonomika, dar dar buvo laivynas, atejo be morales ir etikos laikai, nieko neliko. Nu kas per tauta tas lietuvis , pavogti, nuzudyti, pavydas, arogancija, ubagai tai pirmaujam pasaulyje:) fui slykstu istikruju slykstu ir tie vargsai zvejukai - nieko jie negaus, nes Europos Sajungoje i Lietuva po tokiu ivykiu - turetu ziureti, kap i vagis paskutinius, geda bl:)

Galerijos

Daugiau straipsnių