Per 12 mėnesių „Wizz Air“ įvykdė 100 tūkst. skrydžių

  • Teksto dydis:

Pigių skrydžių bendrovė „Wizz Air“ pirmą kartą per savo dešimties metų veiklos istoriją įvykdė 100 tūkst. skrydžių 12-os mėnesių laikotarpiu.

Tai yra beveik 30 mlrd. keleivių nuskristų kilometrų (angl. seat kilometers) ir daugiau nei 1,3 mln. įgulos darbo valandų.

Esant 99,9 proc. paslaugų įvykdymo rodikliui, iš viso per 12 mėnesių „Wizz Air“ teikiamomis paslaugomis pasinaudojo 15,5 mln. keleivių.

„Džiaugiamės įvykdę rekordinį skrydžių skaičių per metus atitinkantį laikotarpį. Šis istorinis „Wizz Air“ pasiekimas tik patvirtina mūsų darbuotojų pasišventimą atsižvelgti į visus klientų poreikius, vykdant skrydžius 36-ose šalyse, – sako „Wizz Air“ operacijų vadovas Diederik’as Pen’as. – Neseniai paskelbėme apie daugiau nei 30 naujų maršrutų, kuriuos pradėsime vykdyti per artimiausius mėnesius. Tikimės, kad siūlydami personalizuotą kelionės patirtį kartu su įvairiomis papildomomis paslaugomis ir produktais, įvykdysime dar daugiau skrydžių."

Iš Vilniaus „Wizz Air“ lėktuvai skraidina keleivius į 11 šalių, o nuo kitų metų vasaros „Wizz Air“ siūlys net 19 skrydžio maršrutų į 12 šalių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių