„airBaltic“ pradeda skraidinti iš Vilniaus į Amsterdamą

  • Teksto dydis:

Baltijos šalių oro bendrovė „airBaltic“ pristato naują skrydžių kryptį – Vilnius–Amsterdamas. Oro bendrovė Lietuvos ir Nyderlandų sostines sujungs trijų tiesioginių skrydžių per savaitę reisu, pradedamu vykdyti šiandien.

„Kas trečiam, skrendančiam į Amsterdamą, ši kryptis yra tarpinė stotelė pasiekti tolimesnius pasaulio kampelius. Naujasis skrydžių maršrutas padės pagerinti susisiekimą su viso pasaulio miestais bei sustiprinti „airBaltic“ ryšį su didžiaisiais Europos miestais“, – sako „airBaltic“ komercijos vadovas Kristoferis Viatte.

Iki šiol „airBaltic“ keleiviai galėjo rinktis tiesioginį skrydį į Amsterdamą tik iš Rygos. Naujuoju maršrutu Vilnius-Amsterdamas oro bendrovė toliau  stiprina savo pozicijas Baltijos šalyse.

Nuo spalio 30 d. „airBaltic“ lėktuvai iš Vilniaus oro uosto į Nyderlandų sostinę Amsterdamą skraidins tris kartus per savaitę lėktuvu „Boeing 737“. 

Baltijos šalių oro bendrovė skraido į daugiau nei 60 Europos, Skandinavijos, Rusijos, NVS šalių ir Viduriniųjų Rytų miestų. Lietuvoje „airBaltic“ skrydžius vykdo iš Vilniaus ir Palangos oro uostų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių